Гери и Ники как са?
, много сте ми ценни и затова много си ви обичам.
Има още оток на слабините и пишоната (освен че му наместиха топките, му забелиха и пишето, така и така си беше под упойка), но лека полека спада и вече не му прави впечатление.
...
Още не сме говорили как ще я караме оттук нататък, но ще трябва много сериозно да помагаме.

Това за седмица ли го готвиш или за ден? А Калина просто е рационална 

.
. Хайде чао засега, после пак ще намина да видя дали сте се отчели...
. Ами измисли си една командировка, че наистина не звучи добре да му кажеш, че идваш в софия за кафе
- кво -няма да дойде да те проверява, я
?.
. Ама въобще не е смешно - верно всичко ме боли Вредих се при моята масажистка за едно гръбче тези дни и тя като ме пипна за 21ви ми е записала 3 астрономически часа - незнам кво ще ме прави, ама отсега ме е страх, а при нея стана една такава тарапана, че часовете и са заети за 1 месец напред. Направо и се уплаши на нея окото, а тя е от тея, дето все ми повтаря колко съм добре, докло не ме боли нищо и т.н. Преди поне по-често ходех на масажи, а сега... Ама имаше един виц едно време - докторе и тука ме боли, и тука ме боли, и тука - Доктора: амииии, счупен ви е пръста. Та Ангел ме бъзика вече с тоя виц.
. Киселото мляко не е проблем преди годинката (макар че и аз дадох след 1г.), ако принципно си е на кърма/АМ, просто не е толкоз хранително...
Това не означава, че не готвя, но не ми се налага да го правя постоянно, затова ми е удоволствие. А и съвременните кухненски удобства (перални, миялни, микровълнови, миксери) много улесняват живота. Сега обаче имаме следния проблем: откакто се появи бебо, жената пое част от грижите за него - всеки делничен следобед. Това, от една страна е добре, защото ми реши дилемата къде да му търся гледачка и на кого мога да се доверя - стана си естествено и сега двамата са голяма любов. Сега обаче се получава така, че бебчо е разходен, нахранен и изкъпан, но прахът не е избърсан, банята не е измита, кухнята също е мръсна... Аз също не смогвам, защото работата ми е същото количество, но си гледам и детето 2/3 от денонощието в делничните дни и 100% в почивните. В резултат на това къщата ми е в пълен безпорядък и само чакам Иван да пропълзи, за да ми разтреби папките, документите и вестниците, с които съм затрупала навсякъде. След кратко семейно съвещание взехме следните решения:
Сега разбрах какво ми се о4ертава другата седмица. Ще е , меко казано пълна лудница при мен
.В4ера си изядох една пломба и във вторник ще ходя на зъболекар( с ДАри).Утре пък ще трябва да съм на работа за няколк о4аса сътринта и ..отново трябва да идвам с нея, тъй като този ангажимент изникна извънредно и в последния момент, а аз пуснах бава4ката"гарнизон" на вилата, а там няма обхват, та не мога да я мобилизирам.Ох- не ми се мисли как ще изкараме двете този работен ден.Стискайте палци
, защото съм на ефир през цялото време и не мога да мръдна. Заразди изборите се о4ертава и извънредна по4ти денонощна смяна през уикенда, та....с две думи- нямам думи .... 
До писане
Желая ви лека и спокойна работна седмица