.. Аз така си реших проблемите с паметта...Мами, идеята за среща е супер - казвайте кой ден и направо да се уговаряме отсега, че да имаме време да си организираме помощници за децата...

Направо да те откаже от готвене. Тати се справя твърде добре с домашните задължения. Докато бях в болница, гледа бебка и се е справил блестящо! 
.Снощи сестра ми дойде на гости с цялото домо4адие, та - разпивки, приказки...до малките 4асове. Сутринта едва гледах
Юрнахме се да водим де4урлигата в зоопарка, ама размислихме и се отправихме към парка. е- няма такава лудница
.Обиколихме вси4ки атракциони, - то не бяха бънджита, коли4ки, замъци ,балони...
Абе- луда станах.( ПЛеменниците са на 2,5 и 6г). А Дари за капак на вси4кото не ще да спи и им пляска от коли4ката на магариите
.Е- няма такъв хаос.Както и да е . Демят е към своя край, тъй като съм "живия труп" и мисля след малко да си лягам
.Днао скоро се вклю4и и тя самата.
.( освен ако не се 4упя по някакъв на4ин от работа
). Е- ако го измислите около НДК, може и да измисля нещо 
Та към края на ноември го отрязаха - напръска го с лидокаин и с ножица го клъцна. Искаше да ми я даде да суче, че да спряла така кръвта ама тя не пожела тогава та се наложи да и сложат и едно конче. Всичко мина за няма и 30 мин (20мин чакахме да хване упокйката). После спа 2 часа и като се събуди нищо все едно не е станало
Хируржката го изпратила отрчзаното за изследване и се оказало, че е нещо като хематом от кръв - не съм добре с превода на немските термини
Кандидатствах за нова работа. Не че смятам да се отказвам от старата, двете стават паралелно да ги работя, но пък това означава да спя в колата
Хич не съм казала на Димо, щото ще ми даде билет - еднопосочен. Ух, хем искам, хем малко ми е притеснено, ако ме одобрят, определено няма да се прибирам.

Ако ще те направи щастлива новата работа, и мъжете ти се справят - добре. 
, и мъжът ми оня ден се юрна за фотоапарата, че ме свари с ютия в ръката, хем негова блуза гладех по нощите, ама случайно попаднала в бебешкото пране 
, и мъжът ми оня ден се юрна за фотоапарата, че ме свари с ютия в ръката....