Другите деца са над1 г. и 6 м., даже по-скоро може би към 2 г. + . Лелките не са свикнали да се занимават с такива дребни дечица като Митко, макар да трябва да имат възможност да се грижат и за такива. Не го бяха слагали да спи преди обед. Нямали и легло даже за него. Опитали да го приспят в занималнята. Не можело да го оставят да спи сам в спалното, щото тогава няма кой да се занимава с другите. Не харесва и яденето. Аз се опитах да го нахраня, ама - тц, не я ще засега. Как ще го хранят те - не ми се мисли. ама най-вече размишлявам защо изобщо казаха, че ще го приемат, щом нямат възможност да се грижат както трябва за него.
И нещо добро - най-вероятно от 01.07. ще успеят да го сместят в любимата ни ясла, откъдето и рецепти за готвене съм вземала, а и баткото там започна да ми казва чао и да дава целувки и поздрави за колежките ми.

Направо ми идваше 
Аз бях кълбо от нерви като рязаха на Ясмин една висулка в устата ама всичко мина за 20-30 мин.
...а когато тръгна на ясла да го прибира 3 дни в седмицата и да го гледа по 2 часа...
. Сутрин като стана хвърляме баткото на яслата, майка ми поема малката. След работа прибирам баткото и висваме на площадката пред блока. Мъжът ми като се прибере почва да готви, аз се занимавам с децата и като заспят и двамата - към 23.00ч.