Най от РАБОТА обичам в бебе-скайпа да надничам

• 15 944
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
  • нейде там, където ....
Е, да кажа какво стана днес.

Другите деца са над1 г. и 6 м., даже по-скоро може би към 2 г. + . Лелките не са свикнали да се занимават с такива дребни дечица като Митко, макар да трябва да имат възможност да се грижат и за такива. Не го бяха слагали да спи преди обед.  Нямали и легло даже за него.  Опитали да го приспят в занималнята. Не можело да го оставят да спи сам в спалното, щото тогава няма кой да се занимава с другите.  Не харесва и яденето. Аз се опитах да го нахраня, ама - тц, не я ще засега. Как ще го хранят те - не ми се мисли. ама най-вече размишлявам защо изобщо казаха, че ще го приемат, щом нямат възможност да се грижат както трябва за него.

И нещо добро - най-вероятно от 01.07. ще успеят да го сместят в любимата ни ясла, откъдето и рецепти за готвене съм вземала, а и баткото там започна да ми казва чао и да дава целувки и поздрави за колежките ми.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 17:58 от jd

# 46
jd,тия хора нормални ли са да се правят,че гледат дете.Дано всичко се оправи и успееш да го преместиш,където искаш.
 Калина на Кайо,ти направо ме разби.Ако знаеш,че и мъжо е бил пилот на спортни самолети,но мисля,че след комунизма се е разпаднала школата и увяхнали малко мечтите му.Но сега си сформираха отново клуб по авиомоделизъм и продължават да си правят самолети-макар и макети-и всяка неделя са на летището да ги карат.Организират състезания ,с варналии често се виждат-нали са по-близичко .Обучават и деца ,съвсем доброволно,без да плащат някакви такси.Даже мъжете събират пари за материали,за да могат да работят децата.Летенето му е втората природа и дори си мечтае, когато започне да печели достатъчно, да изкара нови курсове по пилотиране,защото те са доста скъпички.Попитай,моля те,твоя колега какви са изискванията и цените.
 А относно тунинга на автомобили,се очертава да си прави сайт,всъщност той вече е направен,но е празен,защото мъжо не разбира много от компютри.Зет ми е комп.спец и чакаме той да действа по въпроса.Като е готов,твоят мъж ще може да го посети и ако го интересува нещо,да си обменят инфо.
 Леле,колко общи неща открихме ,макар да съм тук от 2 дена.

# 47
идвам в София другата седмица в четвъртък и ще се прибирам в понеделник
ще съм заета през деня - в Експо центъра има изложение но вечер приемам оферти всякакви Mr. Green

# 48
  • на правилното място, в точното време
Влизам само да кажа,че и днес са отложили малък Ники за утре  уж.  Гери е добре, а Ники нищо не разбира миличкото.
 Цачиииии,завиждам ти! Embarassed Да си изкарате готино, в което не ес и съмнявам. Peace

# 49
Кати, ще видиш колко сме готини тука Simple Smile

моя колега е бил пилот на формула обаче, на кола.  Мъжът ти много фенски тип звучи! искам и аз да съм близо до Варна!
Иначе за моя мъж... по цял ден гледа сайтове за коли, знае ги наизуст. ако ви трябва за тест или сверяване, може да го ползват Simple Smile

# 50
Мацки, ПОМАГАЙТЕ! Спешно търся да си сменя гледачката! Имам съмнения, че води Преско у тях си през деня без моето разрешение!!!  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Направо съм бясна... А и за капак сума проблеми ми се натрупаха на главата, та до форум не мога и да си помисля да стигна... Не съм ви забравила обаче, ама докато не се оправя с тоя шит наоколо, няма и да стигна до компа, освен ей по това време...

Цачи, на 16/17 ли идваш?

# 51
  • нейде там, където ....
От тук имам добри отзиви от познати
http://dete.bg/page.php?7

# 52
Някой няма ли да идва на Пловдивския панаир?

# 53
Добро утро,работяги Grinning
Дне се очертават пак разходки цял ден -е,поне за мен
Да ви се плача вчера как ме обиди гинеколога-нали ходих на год.преглед-при същия,който ми водеше консултациите по време на бременността.Та,на края ми вика той;''Катьо,ти си по-дебела от колкото като беше бременна''.И аз  #Crazy Направо ми идваше  #2gunfire
 За протокола съм 44 кг.Изводите всеки сам си ги прави.
Калина на Кайо,кое му е фенското на мъжо-бач,бач,след работа -клуб и това е .За в къщи няма време.А ни предстои ремонт и не знам кога най-после ще запретне ръкави.Иначе в домакинската се включва -поне в неделя отделя малко време.
 Вие,момичета как сколасвате на работа,после домакински задължения,деца и т.н. В колко си лягате вечер
Аз по принцип рано си лягам и след работа съм неадекватна,не знам сега как ще се оправям.

# 54
katimareva  аз не сколасвам, ако астана да поработя по до късно в къщи е като след бомбадировка и ядем каквото намерим  ама не ми пука.На другия ден си тръгвам на време и чистя, готвя на следващия водя децата на парка и така.мъжо от време на време готви и ги води диваците на разходка с колата.

# 55
Кати, болна тема, не питай. Аз вчера се ядосах на моя - вика ми - от какво си уморена, нали не кибичиш цял ден в офиса (аз съм до 8-13 на работа, оттам тичам да взема малката, прибирам се, обядвам към 2.30-3 в най-добия случай ако изобщо има нещо вкъщи, следва разходка, готвене и чистене...Като имаш предвид, че съм станала в 6 и малката ляга в 22 смятай как се чувствам...
Сега се разправям и с всякакви телефони и комуникации, огледи на нов и стар апартамент, абе изобщо лудницата е пълна. Писах вече, че уикенда с малката бяхме и наравно да боядисваме...

А ти с твоите 44 кила вземи си сложи по 1 камък в джоба да не те издуха Mr. Green

Гери, дано минава вече тая операция и да не се притесняваш Hug Аз бях кълбо от нерви като рязаха на Ясмин една висулка в устата ама всичко мина за 20-30 мин.

# 56
идвам в София другата седмица в четвъртък и ще се прибирам в понеделник
ще съм заета през деня - в Експо центъра има изложение но вечер приемам оферти всякакви Mr. Green
Една вечер след 8 без деца  Mr. Green на кръчма за добре дошла   Hug
за периода 17-21 ли говорим
boriva и на мен ми трябва човек който за начало за го гледа всеки петък по 4 часа, защото майка ми си пътува и ми писна да си измислям срещи да бягам от работа или да се тръшкам на мъжа ми че е негов ред да избяга  Sad...а когато тръгна на ясла да го прибира 3 дни в седмицата и да го гледа по 2 часа...
Гери стискаме палци  Hug всичко ще мине на 6+

# 57
  • Русе
Уфффф, boriva, много гадно с детегледачката...Дано намерите бързо нова и СВЯСТНА!

katimareva, ами никак не сколасвам аз... Каквото сколасам, обикновено е за сметка на чистенето (щот най ми тежи) Crossing Arms. Сутрин като стана хвърляме баткото на яслата, майка ми поема малката. След работа прибирам баткото и висваме на площадката пред блока. Мъжът ми като се прибере почва да готви, аз се занимавам с децата и като заспят и двамата - към 23.00ч. Twisted Evil, познай за какво имам сили и време... ooooh!

Стискаме палци на малък Ники да се свършва вече! Praynig

# 58
От тук имам добри отзиви от познати
http://dete.bg/page.php?7

Аз сега звъннах, много са мили хората, аз заявих за юни за всеки петък и като свикнем септември да го взема от яслата, казаха, че имат много заявки, но обещаха да намерят човек, ще видим. Хубаво е с месеци да се обади по-рано човек, за го имат предвид, поне така ми казаха.

# 59
По повод на сколасването да ви разправям случка от вчера.Работя си аз в офиса и някъде към 10 часа като се шашнах че сутринта бях сложила на котлона да се вари едно пилешко месо и не съм го спряла и откачих.Званя на мъжо, той пък въобще не влизал в кухнята и се пени че до нас нямало да си ходи, щото миналата седмица съм го била пращала да проверява ютията.А аз нали съм Ви казвала че работя извън града на около 20 км. и полудях, испях да се прибра естествено котлона беше спрян обаче загубих три часа да се размотавам до нас и обратно.Снощи стъгнах до извода че трябва да пия някъкви хапчете за подсилване на паметта.И да не готвя сутрин повече щото вървя и спя.

Някой има ли новини от Гери?

Общи условия

Активация на акаунт