Ми супер, голяма тайфа заформяте - синът ми, ти, брат ми, една съседка, мъжа и брата на друга, жената на единия от всичките ми братовчеди . .
киселото мляко го почнахме в края на четвъртия месец, слава богу че всичко беше наред. Ама тогава имаше кърма, само понякога давах по 30-40 мл. Затова реших, че вместо да хвърлям кутията с АМ, недоизползвана, по-добре да минем на кисело.
Бебчо утре тръгва на ясличка, ако се срещнем днес с личния лекар и попълним документите.
Септември ще ходя командировка на море за 5 дни в Созопол . . .

Свиквам с работата бързо, защото не съм се откъсвала твърде от нея. Или подобни занимания. то и да искам, няма как - уча в университета, работя на 1-2 места, гледам си и децата. На педали отвсякъде . . по-скоро на други транспортни средства

Утре ще разказвам 

А пък и доста пъти наваксвам каквото не съм успяла в офиса
Относно адаптацията- верно,че тука повечето почнахме почти веднага след раждането и такива периоди за някои почти липсваха. Аз лично съм доволна,че такъв период при мен нямаше.На и аз като Кали нямам шефове на главата и всякакъв тип

И се молете за Герито и Никинцето! 
И даже съм си букмаркнала сайта ти! Изкушавам се да си крадна снимки за някой сайт ако позволиш
... щото авторско право и такива неща трябва да се уважават!
Съвсем честно те питам, ако ми паснат на някоя концепция, може ли?

)