, а това да слагам беба да яде с нас и сега го правя.Тя сама си извоюва това право, особено вечер,когато сме се събрали всички.Опитвахме се да я оставяме нахранена,разбира се да гледа Бейби Айнщайн, обаче
НЕ! Иска с нас! Има предпочитания към ориз и всичко, що е с ориз, зеления също хапва и то много охотно.Картофите трябва да са настъргани,за да не ги усеща много.Месото се яде само под форма на филе-пекнато на скара. В яденето трябва да е много наситно, иначе си бърка в устата и си го вади.

Да уточня,че бебка не е злояда,тя е капризна. За килата й- аз за това съм със скапан кръст- тя тежи цял тон, а не ходи сама все още и се носим и от там проблема. Не знам колко тежи,понеже съм обявила бойкот на джипката - никаква консултация! Вчера даже като се разхождахме и тя ме агитираше пак, но аз
Предпоитам парка, като място, в което да събирам бебка с деца. В консултацията всички реват едно през друго и тя ,милата само се оглежда стреснато 

Ураааа! Там нямам нет, а до клуб едва ли ще стигна. Стискайте палци и времето да е на наша страна 4е да поостанем пове4ко. Поздрави на вси4ки. Ще ми липсвате

Моето що не е ревливо? Може и да съм късметлийка, де, но все си мисля, че правилните грижи имат нещо общо...
. малкия на 4 месеца и сме на Ам и попадам на гости при една приятелка, която имаше гости от село. Та пипат ме кво яде това дете и аз обяснявам, че е още само на АМ, а жената - малеееееееее, ще го повредите това дете, беее. на 4 месеца вече трябва да яде коричка хляб, че да си чеша венците. И разказа как нейната малка на 4 месеца била яла топеница с хляб на 4м и аз
. после като разбрах кво е топеница и щях да умра - това е нещо като домашна лютеница - пържена с малко люта чушка
. Смятайте с моя стомах как се яде това, а си представям със стомаха на 4 м бебе. И това млади хора, уж образовани - щерка им е на 2-3 г. Ама хора всякакви. Моята най-добра приятелка си отгладе детето с форума и пак го захрани на 2 месеца и сега на година и половина яде като невидяла всячко, включително мед, фъстъци
, ама хора разни... децата са си техни
Ми една в тая тема с бисквитката се беше изказала, що не му дават и пача с чесън
Егати откачалките. Миньон, и аз мисля,че има значение как и с какво храниш детето и дали то е спокойно.Не че няма и ревливи кърмачета, но извинявай ,д аму даваш неща, които яде голям човек и да очакваш ,че ще спи спокойно и разни ала бала, емииии Избираш - или да го тъпеш с всичко и да казваш"Ами то яде всичко", но да е ревливо и неспокойно , или да се съобразяваш по-дълго време с кухнята му, но да имаш спокойствие.И аз имам една приятелка, която какво ли не гъчи в устата на Емо и после се чуди,че бил неспокоен, много ревял, бил злояд."Ааа, той Фризолак не иска, не го харесва".Бяхме седнали на кафе,навън хранех беба с Фризолак 1, а в къщи с кърма, Емо като видя шишето на беба, щеше да полудее.Направих му60 гр, за толкова беше останало в кутията, изцока го на един дъх и тя го гледа учудена
Така и не му купи, зада му дава после де. НО всеки си гледа и си отговаря за децата. Жал ми става и на мен за дечицата, особено тия пък, дето ги обгрижваме, там на какво ли не съм се натъквала, но там си го обяснявам,че жените са прости, необразовани, липсата на средства също си казва думата и така.
Обяснявам си как си провеждат мероприятията.Тъй като родителите на децата, с които работят, са твърде амбициозни децата да участват в разни балетни и певчески формации, те се натискат, юркат децата да ходят на репетиции и концерти и така има изяви колкото искаш.Но ако трябва да ги навива и да стикова нещата - просто забрави! Ще требе да си пее и танцува сама на площада. Провали сума неща, ядоса ме от сутринта и накрая я зарязах да се оправя сама.Аз отидах да си празнувам с децата от центъра и социално-слабите, които си ги обгрижвам. Май добре,че не отидох да давам подаръците на участничките в концерта,че каквито са фръцли
, сигурно щях да насмотам някоя лиготня. Тия имат самочувствие,че са превзели поне света, ако не и Вселената. И с една партиина лидерка си имахме главоболия. Тия хора печелят дивиденти и от ходенето до WC, ша знайте.
Разбрала за празника,който организираме с Отдела закрила на детето, довлякла се с една купа с банани и 40 шоколада и му трътила една реч, едни поздравления, журналистите снимали, писали ,брисали и сега в медиите- ГЕРБ организирали празник за социално-слабите деца.
А тортите, сокове,кутиите с подаръци,балони и украси- абе , кво значение. Нали ГЕРБ са в светлината на прожекторите. Не ми се щеше изобщо да добива гласност това събитие, правя го за да може децата да усетят празника,а не някой да се кефи и да става известен на гърба на децата.Ама за др път ще знам, как да реагирам. Сега бях неподготвена.