164 ГПИЕ "Мигел де сервантес" - тема 4

• 21 913
  • 262
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
интересувам се за осмокласник - на откриването на учебната година традиционно присъстват ли родители или по-скоро са изключение?
Тъй като е в ново училище и заедно се вълнуваме, ми се иска да съм част от момента, но от друга страна вече са големи и е по-подходящо да са сами.

# 256
....
Съветвам новите да обърнат внимание и на съпътстващите оценки - от проекти, презентации, участие, активности. В края на срока могат да бъдат много полезни, особено при учители, като Никофорова, които се формализират до последната стотна. Да си опознаят маниерите на учителите и да си изработят стратегия как да атакуват завършването на годината. В крайна сметка трябва да свикват с тези неща и да се подготвят за следващия етап.
....
...
Ей това е ТОП- мисля, че трябва да се "ковне" в началото на темата!
Няма как да се напише по- точно. Като майка на завършил току- що ученик, абсолютно подкрепям всяка дума. Вярно е, че каквото и да ти говорят, докато ти самият не си сблъскаш главата, не се научаваш, но няма лошо ей такива точни и ясни съвети да ги прочете човек предварително- на "входната врата" както се казва".
Моят син не харесваше Никифорова, Янакиев си е топ.
С природните науки е скаран, та Стреси му беше глътка свеж въздух, поне докато приключи с тях.
С математиката явно проблемите ще тръгнат като с БЕЛ...
За другите изброени учители нямам впечатления.
Късмет на зайчетата и знайте, че въпреки всички негативи сте попаднали в едно от най- добрите училища.

# 257
Здравейте,
интересувам се за осмокласник - на откриването на учебната година традиционно присъстват ли родители или по-скоро са изключение?
Тъй като е в ново училище и заедно се вълнуваме, ми се иска да съм част от момента, но от друга страна вече са големи и е по-подходящо да са сами.

Отидете. Това ще ви е последното ходене на "първи учебен ден". Simple Smile Не знам как е организацията след нашето подобно преживяване преди няколко години. Но не очаквайте някакво специално внимание към родителите. Намерете си място да ги виждате и толкова.

# 258
След 8 години е малко странно усещането в 9ти клас като осъзнае човек, че не е удачно вече да присъства и да гледа "децата" на 15ти септември... Така че подкрепям Анси, за последно ще е...отидете.
Цялото мероприятие ще е кратко от 9 до 9.30, че в 10 почват малките според съобщението, което е получил сина ми в Школо.

# 259
Може ли някой да сподели отзиви за Виктория Михайлова по история, за Петров по ФВС и по-актуални отзиви за Динев по химия, ако има някаква промяна...?

# 260
Ама какво да се е променило за Динев от вчера до днес?Освен да е спечелил от тотото:)Спорим дали е чисто черен, снежнобял или на петна! Виктория Михайлова или Крумова е супер обичан учител, останалите по история също са такива:)Аз учител по физическо от това училище няма да похваля, но има и положителни мнения,че било нормално да се изпитва само на нормативи, дори когато няма елементарни условия за игра.Все пак предлагам преди да се питаме, да прочетем малко назад в темата:)

# 261
Е, не мога да се въздържа.
Имам приятелка, която е преподавател по химия в друго училище. Има няколко ученици от Испанската като частни ученици. Преглеждала е тетрадките им, водени в часовете на Динев. Нейното мнение е, че Динев е ок с химията, но да знаеш нещо не стига. Нужно е да можеш да го предадеш и на учениците. Динев това не го умее явно. И общуването като цяло му куца.
Моето дете не го хареса, меко казано. Аз - също.
За ФВС - спортуваме всички вкъщи, часовете са приятни, учителите са готини.
Субективно е, знам.

# 262
А защо да се въздържаш?Питането е за мнение и всеки е свободен да го изрази:)Четящите сами и ще формират собствено на база на опит, а дотогава да се настроят положително,че има разнопосочни мнения и следователно винаги може да им хареса!

Общи условия

Активация на акаунт