Проблема ми дойде от епидуралната упойка.Изобщо не съм предполагала,че ще се случи така че аз да не мога да вдигна глава от възглавницата след операцията на втория ден.Ставам от леглото и ми се вие свят,започва да ми се гади и не мога да пазя равновесие и да се държа на краката си и това-4 дни.Изписаха ме в това състояние и вече постепенно отшумяват нещата,но истината е че е мн. неприятно.Лекарите казаха,че това е от упойката и ще отшуми за около седмица,да лежа и да пия мн. течности поне 2 л. на ден.Лошото обаче е,че преди години изкарах една мн. тежка криза на Мениер и симптомите са идентични и аз започнах да си мисля едва ли не,че се връща предишната ми болест(в което още малко се съмнявам)и така ще чакам да видя кога съвсем ще отшуми всичко.
А за операцията - мина за 1/2 час с поставянето на упойката не усетих нищо никаква болка,след като излязох от упойката ми сложиха 1 аналгин и тово си и беше просто не ме болеше след това.Ходих вече и на толетна 2-3 пъти няма болка,но вечер взимам по 2 табл. Лаксатив на д.р Тошков за разхлабване и естествено внимавам с храната която приемам.
Та така мн. разхвърлян разказ ви поднесох ,но простете на болния,който вече едва си държи главата изправена.Желая здраве на всички вас и ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН без болки!
/ се случва да се " запека ", което почти винаги не минава добре ...
и аз се " усещам " вече, най - вече като не мина през тоалетната сутрин и през деня ми става ясно какво се случва ... тогава трябва да имам нещо под ръка ...
Дано се оправиш и късмет. В болница или клиника ходи ? Съжалявам ако вече си казала а пък аз не съм видял ... а и щом е по - този начин с ушиватела даже не ща да питам колко пари ти коства неуспешния опит .... Успех!