🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СПЯЩИЯ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-43

• 23 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Склона съм да вярвам, че Демет не иска 3-ти сезон, особено ако са и подхвърляли шанс за партньорво с Kıvanç Tatlıtu, въпреки, че не ми се вярва такова партньорство. Голяма летва е Каванч!
И да е, и там ще удари на камък.

Знаем, че Чаатай не е от тези които се отказват, но напълно разбирамо е, и той да не иска. Все пак работи нон стоп от колкото време,  пък и се вижда, че нещо не им е ок партньорството с Демет, сценария също се загуби, рейтингът също.
За феновете ще кажа: "С техните камъни, по-техните глави"!
Ето и друго фенско творчество.

Желая ви една прекрасна, пролетна и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 18 май 2026, 11:46 от eliet

# 76
Здравейте момичета,
В интерес на истината от самото начало някак не си паснаха Чаатай и Демет. Знаеше се за Ча, че ще е Ешреф от месеци, Демет се появи в последната минута...
Колкото и да се опитваха да нагласят нещата така, че да има интрига за рейтинг с връзка/ закачки, между двамата - стана точно обратното....
Той сякаш се дистанцираше постоянно.... и тук Аслихан няма нищо общо... Simple Smile много лесно се хвърля кал по някой , само защото има връзка с Чаатай. Ако Той искаше, всичко щеше да е различно.... сещате се, нали!
Иначе сеири, колкото щеш....
Много го харесвам тук, 😉

Последна редакция: пн, 18 май 2026, 11:42 от nanni_123

# 77
Абсолютно съм съгласна с теб, Нани!
Различни темпераменти са!
Аслихън е образувано и умно момиче и е над нещата, вижда се по всичко, толкова съобразителна и в приказки и в поведение. Не знам защо изобщо намесват нея, просто хората наистина "изтрещяха".

# 78
Била висяла на сета....ха-ха!
Смятате ли, че Туитър и Инстаграм нямаше да е пълен?
Аз видях само едно клипче в началото на 1-ви сезон....повече не!
Абсолютно болни мозъци!

# 79
Няма си друга работа тя, че да виси на сета по цял ден. Глупости! Излизат постоянно снимки зад кадър, тя беше един единствен път хваната там. Щяхме да знаем, ако е била там често.

Склонна съм да вярвам, че една от причините е високия бюджет на епизод. Заснемане, монтаж, всичко е изпипано перфектно. Няма как да не струва пари. Всички други причини, които се въртят са свободни съчинения и хейт.
Така е. Също така мисля, че сценариста не беше оставен да представи историята си, такава, каквато я е замислил. (Наистина не знам защо?)

И аз съм останала с такова чувство. Харесва ми сценария, но сякаш имаше моменти, които не, че не ми се връзваха с първоначалния сценарии, но някак не ми изглеждаха като писани от един човек може би. Вероятно са били, за да удовлетворят фенски желания като започна да спада рейтинга покрай футбола.
 А колкото до любовните моменти между Ешреф и Нисан, в първи сезон чаках втората целувка с нетърпение, заради развитието в отношенията им, не за да гледам как се мляскат. И това никога не ми е било мечта. Сериалът не е романтичен и лек, за да са на калъп постоянно.

# 80
Аз също съм съгласна с теб, Nani! Не веднъж тук сме посочвали различията между тях двамата, те са от земята до небето!
Искрено се надявам, че в тези среди се познават малко или много, ако има скандал, той се разхостранява и, ако е така, нищо чудно, Чачо да е бил наясно с историите около Демет и предишни партньори и затова да е стоял настрани. Само, че и това не помогна в случая. Wink
Ние тука си говорим и обсъждаме това, което сме прочели, а едни други хора, правят сериозни неща! Графики за възрастта на фенските бази, социална прослойка и така нататък. И това, ако не е обсебеност, не знам какво е! Joy
Госпожа sboncheva пита, кога Чаатай и Аслъхан ще излязат да защитят Демет? Grinning
Какво да и отговоря, се чудя. Thinking
Ама най- добре да не го правя.
Писна ми да им отговарям!  Мисля, че някои хора всъщност не заслужават да им се обяснява каквото и да било. Мисля, че нещата са отишли ​​твърде далеч и всичко е деградирало, а големият губещ, дори и да изглежда, че е Чаатай, не е той, а тяхната Дива, с чисто сърце.
Отдавна не вярвам в чистотата на някои хора и скоро не виждам как ще си променя мнението!

Днес цяла сутрин едно прекрасно момиче е по телевизиите. Малко уморено, но много щастливо- Дара. Отговори на много въпроси, но един от тях беше за това как се справя с негативизма на хората.
Знаете ли какво каза? Каза, че това е спецификата на тяхната професия,на артистите, като цяло, защото няма как да се харесаш на всички. Затова всеки артист, трябва да живее в свой собствен свят. И тя също го прави. Замислих се, че всъщност това прави и Чаатай. Знаем наизуст репликите му от " Menejer ara", които всъщност са нещата, които мисли самия той!
И затова- убий глупака с мълчание!

Да се насладим на последните епизоди на Eşref Rüya.
Аз лично ги чакам с нетърпение, за да видя как ще приключи всичко, а не " за да гледам сеира на сценаристите". Rolling Eyes
И понеже споменах Дара, а нейния съпруг е с турски произход, вижте две много сладки обръщения на Дара,към турците, в които им благодари за тяхната подкрепа.
https://www.instagram.com/reel/DYbyBkJIWhW/?igsh=OG1oZndqOGF0emlk

https://www.instagram.com/reel/DYdHGP7sKfN/?igsh=YzdvbXE1cGVsbXQ1

Второто видео беше посрещнато с многобройни харесвания и споделяния, особено от фенове на Галатасарай.

# 81
Нези,
Обичам прозорливи хора, тези които виждат таланта и ценят хората,
Илияна Раева преди 2 години каза на Дара, че я чака световна кариера..
Ето, въпреки всичко, тя успя...
Никой не може да я спре...😉
Ето я, на едно парти

Затова и тази буря във вода, ще мине и замине...

Нези,
Скрит текст:

Не си прави труда за таз'  госпожа  - не си заслужава... тя явно е на опияти...или е опиянена до токсичност    

И за да не е спам, страхотни отзиви за Сънливец,

# 82
Отидох в Х да търся отзиви за Uykucu, които да донеса, но първото нещо, на което попаднах беше поста на журналистката Казибе.

"Всъщност нищо не се е случило – просто любителите на хаоса, които чакаха нащрек, започнаха да измислят всякакви глупости, щом чуха новината за финала. Нито Демет, нито Чаатай искаха още един сезон, но по някаква причина (причината е ясна, но нека да не се впускаме в подробности) в новината е споменато само едно име"

Ами...няма какво да добавя. Close

Добавих анкета, ще се радвам да гласува всеки, който има мнение.
АНКЕТА: Каква според вас е реалната причина за ранния финал на сериала "Eşref Rüya"?
* Отговор 1: Професионални и индустриални фактори.(Сценарият се промени, рейтингите не оправдаха очакванията, или имаше бизнес и договорни разминавания между актьорите и продуцентската компания.)
* Отговор 2: Намеса в личния живот и задкулисни интриги.(Вярвам на слуховете в социалните мрежи и медиите, че личните отношения извън снимачната площадка повлияха на решението за спиране.)
* Отговор 3: Нормален творчески завършек по план.(Историята просто беше замислена да бъде кратка, без излишно разтягане на локуми, и екипът реши да я завърши в нейния пик)

Сега, наистина отивам в Х, за Uykucu. Wink

Последна редакция: пн, 18 май 2026, 14:41 от NeZ_9

# 83
Нези, да се разберем, гледаш само за Uykucu. на другото дори не си задържаш погледа. Алгоритмите ще решат, че това те интересува и после само това ще ти излиза. И понеже хората обичат да спират да погледат катастрофите се получава нещо като лавина от лошотия, а хубавото остава незабелязано.

Аз чакам за превод на руск, но още няма. Странно е, защото сериалите още сутринта е готов с поне един дублаж.

# 84
Колкото Чаатай и Алсъхан трябва да защитават Демет, толкова и тя тях. Smile

# 85
Обещах ви отзиви за Uykucu
Започна страхотно! Много ми хареса как се сработиха с Елчин. За да бъде сценарият по-нестандартен, към края магията се развали. Ама защо, като човекът е Спящ, му сложихте още един Спящ по петите? Покажете ни тези сцени по-подробно. Ако беше сериал, сюжетът е толкова добър, че би издържал 5+ сезона #Спящия #ЧаатайУлусой

------
Хармонията, която абсолютно обожавам, писането на героите им е невероятно! Наистина ми се искаше да е сериал, щеше да е много по-добре. Наистина трябва да видим друг техен проект, сериал, защото е невероятно добре направен.

--------

Филмът ми хареса от началото до края ❤️ Филмът е буквално шедьовър, безупречен във всеки аспект: актьорска игра, режисура, история и превъзходен актьорски състав 🔥

--------
След като гледах „Uykucu", честно казано, филмът не оправда очакванията. Два часа бяха достатъчни, за да се направи много, но не се случи нищо впечатляващо. Сценарият беше слаб; не видяхме задълбочено потапяне в организацията и филмът беше ограничен до трите главни героини. Дори елементите, които бяха рекламирани за филма, не бяха изпълнени добре.

---------
Филмът не е страхотен, но не е просто посредствен. Може да се каже, че е приятен и забавен с чудесен комедиен привкус. Дуетът Чаатай -Елчин буквално беше най-добрият във филма, актьорската им игра беше безупречна. Надявам се да ги видя в сериал.

--------
Вълнуващият филм #Uykucu е екшън трилър, чието развитие се развива около героите Ферман и Сайе #ÇağatayUlusoy #ElçinSangu. Филмът е зашеметяващ от първата до последната сцена. Филм, който ви завладява от първия момент ❤️‍🔥

--------
Обичах нейната героиня и екшън актьорската и игра. Отдавна харесвам актьорската игра на Елчин и след като гледах филма, любовта ми към нея само нарасна. Тя е наистина талантлива и се надявам да я видя в екшън сериал по телевизията. Рядко се среща главна героиня с екшън истории, но се надявам да получи признанието, което заслужава, или да и бъде предложена роля в екшън сериал. Повярвайте ми, бих искал да я видя в него.

--------
Току-що гледах Спящият
Много успешна продукция е.
Бях особено впечатлен от суфийските и трансформационните елементи.
Много добре е направен.

------
Между другото, няма нито една лоша продукция, в която Чаатай да е играл, той наистина отдава дължимото на всяка роля, браво!
Определено трябва да има продължение
🌹🥀
-------
ЧаатайУлусой е майстор на любовните сцени, но това, което го прави още по-необикновен, е способността му да създава толкова високо ниво на интимност само чрез погледи, докосвания и копнеж... и тези моменти струват повече от 100 целувки или секс сцени.
❤️‍🔥

Намерих и едни много хубави обясния на някои символи, но засега ще ги запазя, докато и вие гледате филма. Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2026, 16:13 от NeZ_9

# 86
Здравейте!
Изумена съм какви неща се случват в задкулисието! Нямах представа!
Аз също харесвам Ешреф Руя и ще го изгледам с удоволствие. Странно ми е, че има хора, които биха го гледали, за да се забавляват на гърба на сценаристите.
Гласувах в анкетата. Според мен сериала си вървеше към завършек. Поне аз имах такова усещане напоследък и се чудех какво ще има да става още, за да правят трети сезон.
Благодаря на всички, за спиделените неща, беше ми много интересно да ви чета.

А Дара е голям сладур! За тези, които са от София, утре ще има голямо посрещане отново, с концерт в нейна чест, на Св. Александър Невски.

# 87
Тина, не само ти си изумена! Kissing Heart

Споделено от Хатидже

Лелеее! Това домът на Стареца ли е?

# 88
Знаехте ли, че Дара е омъжена за турчин?
Сега турьците я припознават и като тяхно момиче.

# 89
Uykucu 🔥🔥👏🏻
3 дни в топ 10 на Netflix в Турция👍🔥👏

Не разбрах каква им е идеята да не го пуснат в световен мащаб...

Жаkи, да, аз знаех. Доктор е.
В началото на седмицата, когато започна конкурсът, Дара изненада турските си фенове при преминаването по червения килим, изричайки думи на турски. "Благодаря, Турция (казва го на турски - бел. ред.). Скоро пак бих искала да дойдe. "Съпругът ми е турчин, затова няма как да не дойда. Когато имам време, горе-долу всяка седмица, уча малко турски. Следващия път, когато давам интервю, мога да ви изненадам с повече думи", казва Дара.

"Си Ен Ен Тюрк" се позовава на информация в български медии, че през 2025 г. Дара се е омъжила за Ервин Иванов, който има турски произход.

Изданието "Сон дакика"пише, че конкурсът е преминал под сянката на протестите и бойкота зарази участието на Израел.

"България спечели Евровизия, която бе белязана от протести срещу Израел", е заглавието на новината.

Общи условия

Активация на акаунт