Ясновидци - тема 50

• 16 308
  • 243
  •   6
Отговори
# 225
Интересувам се от гледане по телефона, дали може да ми дадете координати на човек от който сте доволни.
+359897879884 Диана

Бихте ли казали, на какво гледа Диана, колко струва и как се заплаща? Благодаря!

# 226
От всичко, което прочетох всеки предлага имена, обаче видиш ли нещо не са доволни. Моля ви не пълнете темата с празни коментари: ако си доволен от някого и го препоръчваш , направо кажи.
Аз искам само да добавя за Хайрие от Боян Ботево. Тук изчетох редица коментари за това, че не познавала.
На мен ми позна изцяло настоящето: какво работя аз и съпругът ми, и за детето ми. Без да казвам нищо усети за какво съм там.

# 227
От всичко, което прочетох всеки предлага имена, обаче видиш ли нещо не са доволни. Моля ви не пълнете темата с празни коментари: ако си доволен от някого и го препоръчваш , направо кажи.
Аз искам само да добавя за Хайрие от Боян Ботево. Тук изчетох редица коментари за това, че не познавала.
На мен ми позна изцяло настоящето: какво работя аз и съпругът ми, и за детето ми. Без да казвам нищо усети за какво съм там.
В случая се търсеше контакт на човек, който гледа по телефона. Да, винаги има и доволни, и недоволни. Проба, грешка.

# 228
В случая се търсеше контакт на човек, който гледа по телефона. Да, винаги има и доволни, и недоволни. Проба, грешка.

Не, не визирах Вашето съобщение. Четох по -нагоре в коментарите, където се разиграват един и същи имена. Не ме разбирайте погрешно! Всеки търси човек, който да му помогне, не от скука “какво ми е приготвила съдбата”.

# 229
Аз също ходих няколко пъти. На мен лично, нищо не позна за бъдеще. Поне не това за което съм отишла. Даде хубави предсказания, но нищо от това, не се случи. Даже след това ми се случиха доста лоши неща.

# 230
Преди години на едно място ми  предсказаха хубави неща, вижда се, че ти се дава да стане по този начин.След това се разбра, че не са се случили тези неща заради енергийно замърсяване от родата ми и дърпането на аурата ти,един вид.Едно обяснение е това.Аз тогава знаех , че който ми гледаше беше добронамерен, обаче не се занимаваше с чистене.И така хубавите предсказания не се случиха и нещата също отидоха на много зле.Така че позна,не ми позна зависи от много фактори.

# 231
Здравейте, може ли телефон на жената с двете чаши от Красно село. Някой също ако има координати на Уляна от Млад0ст. Благодаря!!

# 232
Здравейте ! Не се занимавайте с онази ясновидка , която уж говори с мъртвите !!! Това е пълна измамница и нещастница ! За 15 евро си съчинява пълни простотии , тази жена няма никаква дарба
Милка от село Карайсен - Павликенско

# 233
Здравейте,някой ползвал ли е услугите на Лора Ангелова!Занимава се с регресия,восъколеене,нурмерология ,констелации.Ще се радвам някой да сподели впечатления!

# 234
Здравейте, някой може ли да ми изпрати профила на Тамара във фейсбук, карти Ленорман?

# 235
Начи отиваш при бай Ангел,   после те кара да ходиш втори път и да носиш снимка. Звъниш му и ти казва, че е развалил магията. Проверяваш на две седмици и след два месеца ти съобщава, че пак  има магия и пак  да ходиш със снимка. И така до края на света. Айде, нема нужда.

# 236
  • София
Ако говорите за бай Ангел от Дианабад той почина..

# 237
  • плевен
Здравейте, някой може ли да ми изпрати профила на Тамара във фейсбук, карти Ленорман?

https://www.facebook.com/share/1EDYqGoYiG/

# 238
Ако говорите за бай Ангел от Дианабад той почина..
Да, бе, снощи говорих с него.

# 239
Здравейте ! Не се занимавайте с онази ясновидка , която уж говори с мъртвите !!! Това е пълна измамница и нещастница ! За 15 евро си съчинява пълни простотии , тази жена няма никаква дарба
Милка от село Карайсен - Павликенско
Аз съм ходила преди години при нея да ви кажа позна просто нещата тогава изобщо не ми харесаха но години по късно около 70% ги позна включително и това че моя много близка ще почине е случи се седмица след като бях при Милка. Към днешна дата мнение не мога да дам

Общи условия

Активация на акаунт