Ясновидци - тема 50

• 16 288
  • 243
  •   4
Отговори
# 240
Може ли номер на някоя жена , която гледа по телефона? Или не се чака седмици и месеци наред да те вземе?

# 241
Здравейте ! Не се занимавайте с онази ясновидка , която уж говори с мъртвите !!! Това е пълна измамница и нещастница ! За 15 евро си съчинява пълни простотии , тази жена няма никаква дарба
Милка от село Карайсен - Павликенско
Аз съм ходила преди години при нея да ви кажа позна просто нещата тогава изобщо не ми харесаха но години по късно около 70% ги позна включително и това че моя много близка ще почине е случи се седмица след като бях при Милка. Към днешна дата мнение не мога да дам
Изобщо не познава нищо ! Грам никаква дарба няма ! На мен не ми позна нито едно нещо , бръщолеви някакви неща , които нямат нищо общо с мен ! На вас какво ви е познала , че някоя си ваша позната ще почине , ами при всеки има някакви познати да се случи да почине !

# 242
Здравейте, някой може ли да ми изпрати профила на Тамара във фейсбук, карти Ленорман?

https://www.facebook.com/share/1EDYqGoYiG/

Винаги ми е било интересно защо не застават с лице във фейсбука такива Таро гледачки? Аз например съм с моя снимка във фейса Не визирам само Тамара. Те ме виждат и имат някаква представа за човека отсреща, а аз нямам идея кой е срещу мен. Много кофти, поне за мен.

# 243
Може ли мнения за Севда от Шемшево ????

Общи условия

Активация на акаунт