Ясновидци - тема 50

• 19 071
  • 293
  •   4
Отговори
# 270
Здравейте,искам и аз да те допитам до някоя гледачка дето си познава нещата😃понеже нямам време да чете ,ще ви помоля да ми дадете наистина надеждни хора!

# 271
Момичета , гледах си на таро при две различни жени. Но при двете казва коренно различно по въпросите които ме интересуваха. Случвало ли ви се е? И при вас таро на 100% ли ви познава . Чувствам се много объркана

# 272
Момичета , гледах си на таро при две различни жени. Но при двете казва коренно различно по въпросите които ме интересуваха. Случвало ли ви се е? И при вас таро на 100% ли ви познава . Чувствам се много объркана
Мен пък тарото хептен ме обърква. И после това било предимно енергии, от нас зависело. Хич не искам за чуя за таро, освен онова момиче Dea taro, но скоро не съм я чувала...

# 273
Здравейте,искам и аз да те допитам до някоя гледачка дето си познава нещата😃понеже нямам време да чете ,ще ви помоля да ми дадете наистина надеждни хора!

Доволна съм от Дарина Джебарова (+359876268660). Чувам се с нея от години и ми е познавала всичко за бъдещето. Много често ми се е случвало да каже нещо и да ми се стори толкова невъзможно, но накрая е излизало. Веднъж ми помогна също да открия изгубения си портфейл с точни координати. Имах чувството, че вижда картина и описва възможно най-много детайли. Мои приятелки също ходят при нея. Участвала е и в „Ясновидци“ по bTV, от тогава реално знам за нея.
Ходила съм и при баба Несибе от с. Вълнари (Шуменско), но това беше преди много години, също бях много доволна, на Дарина прогнозите обаче са конкретни, докато при бабата бяха често абстрактни и трябваше да си ги тълкувам сама, а и ми беше доста далеч да пътувам с кола дотам.

# 274
Има ли такса Дарина?

# 275

Разбира се, че консултацията се заплаща, все пак е труд, позвънете и попитайте. Ако не може да помогне, ще Ви каже директно. Аз се обаждам и се разбирам за час, след това превеждам преди разговора на банкова сметка.

# 276

Разбира се, че консултацията се заплаща, все пак е труд, позвънете и попитайте. Ако не може да помогне, ще Ви каже директно. Аз се обаждам и се разбирам за час, след това превеждам преди разговора на банкова сметка.

На какво гледа

# 277

Ами кажете каква е таксата и.

# 278

На какво гледа

Достатъчно е да кажете името си и рождената дата, след което може да зададете въпросите си. Не използва приспособления.

Ами кажете каква е таксата и.

Когато съм се обаждала последно, беше между 30 и 50 евро. Всеки сам преценява колко да остави в този диапазон.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 16:29 от roxy24

# 279

Доволна съм от Дарина Джебарова (+359876268660). Чувам се с нея от години и ми е познавала всичко за бъдещето. Много често ми се е случвало да каже нещо и да ми се стори толкова невъзможно, но накрая е излизало. Веднъж ми помогна също да открия изгубения си портфейл с точни координати. Имах чувството, че вижда картина и описва възможно най-много детайли. Мои приятелки също ходят при нея. Участвала е и в „Ясновидци“ по bTV, от тогава реално знам за нея.
Ходила съм и при баба Несибе от с. Вълнари (Шуменско), но това беше преди много години, също бях много доволна, на Дарина прогнозите обаче са конкретни, докато при бабата бяха често абстрактни и трябваше да си ги тълкувам сама, а и ми беше доста далеч да пътувам с кола дотам.
Колко пари взима тази жена ?

# 280

Колко пари взима тази жена ?

Последно беше между 30 и 50 евро, като всеки сам преценява колко да преведе.

# 281
Някой знае ли телефонния номер на Румен от Вълчи Дол?
Може и на лично да ми го изпратите. Благодаря.

# 282
  • обл. Шумен
Тази Дарина по телефона ли гледа и прави консултацията?

# 283
Тази Дарина по телефона ли гледа и прави консултацията?

Аз се обаждам по телефона, за да се разберем за час, и след като сме се разбрали, се обаждам на уречения час на номера й (или по Вайбър/Уатсап). Не съм ходила на място, защото доколкото знам живее в Шумен (или близо до града), което ми е много далеч.

# 284
Здравейте, моля ви за връзка с жената с обикновените карти, благодаря!!
Недей, загуба на пари е...

Общи условия

Активация на акаунт