Ясновидци - тема 50

• 28 763
  • 402
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте!Някой има ли отзиви за Адем ходжа от Ръжево конаре и за Бисер Джамбазов.Искам само да ми кажат дали имаме направена магия и как да я разваляне.Преди време намерих яйце в градинката под терасата ми и това много ме притеснява
Ох, по принцип имат дарба. Но не.развалят. относно.яйцето: не.се притесявайте, има птици ги изпускат, намирам.непрекъснато в нашата градина. Ако е в дома ви, тогава се притеснявайте...
Дамата не изясни дали е кокоше яйце или друг вид. Ако е паднало от гнездо, би трябвало да е счупено, а гнездото да е близо до терасата.

# 391
  • обл. Шумен
Здравейте!Някой правил ли си е четене при Тайните кодове?Има въпрос за 5евро

Аз ✌️ Настоящето го описа много точно , прогнозата ми е за след 2- 3 месеца , така , че още е рано да кажа повече 🌸
За здравословното състояние дава ли някаква информация? Къде направихте това четене? 🤔

# 392
  • плевен
Цитат
За здравословното състояние дава ли някаква информация? Къде направихте това четене? 🤔

За здраве лично аз никога не питам , иначе й писах  по месинджър ✌️

# 393
Здравейте!Някой правил ли си е четене при Тайните кодове?Има въпрос за 5евро

Аз ✌ Настоящето го описа много точно , прогнозата ми е за след 2- 3 месеца , така , че още е рано да кажа повече 🌸
Надали. Почти никой не се наема с такива прогнози.

# 394
Здравейте! Може ли някой да ми изпрати координати на жената с обикновените карти? Благодаря!

# 395
  • плевен
Здравейте! Може ли някой да ми изпрати координати на жената с обикновените карти? Благодаря!
https://www.facebook.com/share/19H5YMREeX/

# 396
Стига с тази, не познава.

# 397
Здравейте!Някой има ли отзиви за Адем ходжа от Ръжево конаре и за Бисер Джамбазов.Искам само да ми кажат дали имаме направена магия и как да я разваляне.Преди време намерих яйце в градинката под терасата ми и това много ме притеснява
Ох, по принцип имат дарба. Но не.развалят. относно.яйцето: не.се притесявайте, има птици ги изпускат, намирам.непрекъснато в нашата градина. Ако е в дома ви, тогава се притеснявайте...
Вие ходила ли сте при някой от двамата?Яйцето беше кокоше и беше под единия ми здравец

# 398
Вие ходила ли сте при някой от двамата?Яйцето беше кокоше и беше под единия ми здравец
[/quote
Да, при Адем. Но съм говорила и с брат му. Имат дарба, дано не ги е напуснала, че понякога, ако имащия такава дарба, злоупотреби с нея, му се отнема, и остава на земята, както се казва. 
Относно яйцено, не.се притеснявайте, то вече даже не ги правят магиите с яйца. Колко пъти намирам из градината ни, и то точно като кокоши яйца. Даже и на гробовете на близките ми, но това са паднали от птици, не се притеснявайте, знам какво говоря. И аз съм.се притеснявала. Защото имам поводи.за притеснения, но сегашните магии са от друго естество. Споко! Ако не чуствате напрежение, и всичко си е постарому у вас, по-добре не ходете.

# 399
Препоръчайте ми енергиен лечител,моля. Правя си вкъщи енергийно пречистване,но май имам нужда и от малко помощ и отвън.

# 400
Препоръчайте ми енергиен лечител,моля. Правя си вкъщи енергийно пречистване,но май имам нужда и от малко помощ и отвън.
Потърсете такава тема.

# 401
Здравейте, някой има ли отзиви за тази жена от Русе?

# 402
Здравейте, някой има ли отзиви за тази жена от Русе?

Само заради  титлата къде си е сложила и нямам доверие.  🤣

Общи условия

Активация на акаунт