Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 333
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Качен е финалът на Войо. Пазете се от спойлери.
Обявиха кастинг за сезон 6, което за мен е голяма грешка.
Ако ще има такъв сезон, трябва да се съобразят със зрителите и да вземат идеи - в темите толкова много сме им дали безплатно, да се възползват. Иначе ептен няма да става за гледане и ще си заслужава бойкот.

Стоян и Илияна са ми сладки заедно.

Мишето.. наистина има емоция към Марин, направо ще е трагично ако избере Любомира...

Крис и Елеонора .. трябваше поне нещо да дадат от тях или те веднага са ги изпратили?

# 271
Боже! Румяна и целувка...

# 272
Качен е финалът на Войо. Пазете се от спойлери.
Обявиха кастинг за сезон 6, което за мен е голяма грешка.

Не съм предполагала, че даже финалът ще е на Войо. Не е справедливо, трябваше да е на живо за всички по едно и също време.
Добра маркетингова стратегия от страна на БТВ, защото за в бъдеще хората ще си знаят, че ще им се спойлва и ще са по-склонни да платят за абонамент. Искат да направят тази схема "новото нормално", все едно гледаме нещо на Нетфликс, НВО и тн.

# 273
Има качено във фейса какво се случва, който иска да е тайна до утре да внимава.

# 274
Току-що Илияна се събуди сутринта от сън със същия тежък вечерен грим, дебел слой фон дьо тен и същото тъмно кафяво червило. Това е най-малкото нехигиенично. Явно без шпакловка не е за показване. И това е младо момиче на 24 год...

Последна редакция: ср, 20 май 2026, 20:26 от finеsse

# 275
Илияна се буди със full face make up. 😂😂😂😂

Добре де, това мега противно, бабешко, грозно червило, дали не е перманентно?

# 276
Не знам, ужасно е 😭

# 277
Стоянчо ми се струва истински щастлив, оживен, завалията...

# 278
Илияна с тия слънчеви очила е мн интересна.

# 279
Не се сдържах и си спойлнах финала. Ами... Meh е работата, но целият сезон беше слаб и няма как да е друго. Ще си го пускам и утре за фон.
Наистина се надявам НН да не прави следващия сезон, защото  форматът съвсем ще  се провали и остане без рейтинг.

# 280
Ако Николов прави следващия сезон, единственият шанс изобщо да го гледам е, ако си партнира с Тушев.
Ако не, просто няма и да пусна телевизора. Има нетфликси, шоутайми...там ще съм

# 281
Хубава е вилата. И Люба в  тон с вилата се е издокарала.

Прав е Марин, друго е тя да го провокира, да го успокоява, малко да се полигави и др. С останалите момичета трябва да ги забавлява, а сега него го забавляват, его... Той как се усеща с момичетата, не е важно да им дава той нещо на тях.

# 282
Гатев май е успял да изплъзне целувка през нощта, това е тема номер едно на закуска. Егати нахалника, Румяна вече се съгласява, защото няма да бъде оставена на мира.
Прави ми впечатление, че е много любезен с нея, не харесвам мъже, които са любезни само към жени с които биха спали, които са склонни да им пуснат и тн., а в случая с Илияна веднага щом беше отрязан превключи на режим ''гаден''.

# 283
Не съм предполагала, че даже финалът ще е на Войо. Не е справедливо, трябваше да е на живо за всички по едно и също време.
Не е "на живо", нали трябва да се монтира и сглоби.
Финалът е сниман на 20 февруари и 10 май, като по-голямата част от епизода е в София, логично.

Последна редакция: ср, 20 май 2026, 21:12 от diziler

# 284
Много ми харесва сетчето на Люба.
Да идва утре, че ми е скучно сега.

Общи условия

Активация на акаунт