Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 156
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 645
Проблема не е че е избрал Любомира,  очаквах го още от влизането и, а това че подвеждаше Михаела. Можеше още в началото да и кажи, че не я харесва и да я отпрати. А той обратното лъжеше и мажеше.
Любомира ако беше толкова наранена нямаше да влиза пак, още помня как каза,че Виктор 2 търсел известност, за това влезнал в предаване, а тя какво прави. Влиза и печели още един ерген и накрая ми се прави на девица.
Не харесвам такива хора..

# 646
Най-малкото Марин загуби най-вече собственото си време. Толкова време пазеше добро лице с Михаела, а накрая дори не успя да издържи и на самия край се постара да стане най-черната фигура в очите на повечето зрители. Да си беше направил кефа, както реално му се искаше. Можеше да извлече повече преживявания от ситуацията с Алия, да опознае повече Пламена. Смея ли да кажа, че можеше дори да ръчне малко Елеонора, за да види дали ще поддаде? Също и ако не беше толкова закопан с Михаела, можеше и Мария да не се чувства като Юда, че има някакъв интерес към него и в тази посока също можеше да се развие нещо. Поне като ще е коцкар, наистина да изживее всичко, а и ние като зрители щяхме да си имаме много интересен ерген.

Вместо това цял сезон хем боли, хем сърби, ама да държим добър образ като се връщаме при Михаела всеки път, само за да я оставим с пръст в уста на финалната права Joy

# 647
Любомира отнася много хейт в коментарите, а тя отговаря и  със заяждане препоръчва хапчета на хората 🤷‍♀️😀

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 07:42 от nani89

# 648
Според мен в началото Марин не е лъгал Михаела.
Наистина я харесваше най-много.
Но тя после остана на същото ниво като в началото, а той продължи напред и почна на става пукнатина между тях, която прерастна в пропаст.
Той много пъти и намекна, че и тя трябва  да положи малко усилия, да спре на се усмихва зъбато и да покаже малко развитие, ама не, тя си лежеше на стари лаври и на уверенията на приятелките си, че е най-най-....
Както в живота, много връзки започват обещаващо, но поради различни причини приключват.
Не виждам никой виновен тук.
Опитаха, не стана, разделиха се.
Михаела като я гледам как се е натокала на видеопосланието си, няма да остане сама.
Дано само да привлече правилния човек, че доста е обърнала джуките, а корекциите вече не са на мода сред добрите момчета.

# 649
  • София
Преди да се върна да чета темата /защото тук ми беше по-интересно/, бих искала да споделя впечатленията си от този финал.
Разочаровах се от Марин. Всъщност аз исках да избере Люба, но наивно си мислех, че се харесват, допадат си и ще опитат да запазят и надградят това и извън предаването. Оказа се, че той просто избяга от връзка с Михаела, ето това направи. Не посмя да направи опит, уплаши се, че тя всъщност има истински намерения ... Искал да бъде себе си, е  с кого ще бъдеш себе си като даже не се и опитваш? Уж искал връзка, дрън -дрън, метна ни яко на върбите, по-лошото е, че метна и Михаела, която наистина имаше чувства.
Стоян и Илияна - разбирам Илияна, тя му е дала шанс, но той си е пей сърце, а тя иска нещо сериозно. Ако аз бях на нейно място изобщо не бих се захващала са такъв тип мъж - бих оценила стабилност, подкрепа и не на последно място способсност и готовност за грижа към семейство. На Стоян му бягат тези неща, той е артистична душа, но за Илияна това не е било достатъчно явно.
Руми и Гатев - даже се учудвам, че изобщо са правили някакви опити за връзка.
Крис и Нора - малко ме смути тяхното признание, че в България имали кризи и после като отишли на Бали ги преодолели. Живота не е Бали, то в Бали всеки може. Дано да не съм права, де, дано всичко да е наред и наистина да са щастливи.
И накрая - всички двойки споделиха, че основният им проблем е бил, че трябва да се крият след предаването. Незная как е в световен план и как се справят двойките, излезли от формата, но явно тук това си е голямо препятствие.

# 650
Корекциите, които е направила Михаела по себе си показват колко и е акъла и не е никак чудно защо Марин не я избра. Макар, че може и други да са причините Марин да избере приятелка вместо ЖЕНА.

# 651
Очевидно Любка е на щатна бройка в Ергенът. Питам се, добра ли пенсия са й обещали 🤔

# 652
В крайна сметка 'Ергенът' не беше предаване за Марин. Той нито си търси жена и сериозна връзка, нито е готов да понесе хейта, ако го раздава играч, както му се искаше. Беше видно, че с Любомира общуването им върви супер, но няма нужното привличане. В крайна сметка Михаела спечели от цялата ситуация - симпатии и съчувствие. Любомира не мога да проумея защо влезе отново. Поне на Мартина и вдигнаха малко акциите, че уж се отказа сама от Крис, а не чака той да я отпрати заради Нора. Но Любомира спечели отново, за да остане сама отново. И ако за един мъж би било голяма гордост колко бройки е направил, за нея е точно обратното.
Румяна и Гатев дори не мога да повярвам, че са имали каквито и да било отношения. Имам чувството, че имаше споразумение всеки Ерген да каже как е бил интимен с избраницата си, за да не излезе че е смотаняк, който дори не е успял да се разпише Joy
Илияна и Стоян същата история. Всичко в нея крещеше, че не иска този мъж още в предаването. Каква връзка, какви отношения?
Крис и Нора абсолютно вярвам, че са имали проблеми, но са още в сладкия период на медения месец, където всичко лесно се разрешава с целувка, подарък, екскурзия. Радвам се, че са все още заедно, но не съм оптимист за бъдещето. И преди финала си мислех, че са двойка, която ще изкара няколко месеца на кеф и купони и после ще се разделят. Дано не съм права. Крис е много много хлътнал по Нора и от нея зависи докъде ще стигнат.

# 653
Браво на Буба - догодина пак. Три пъти за щастие. 😂

# 654
Ама каква е тая всенародна жал към Михаела? Тя се подсмихваше цял сезон на другите, държа сметка, разнасяше се като кралица, а сега - ох, горката. Изобщо не ми е жал. И пак разбира, и пак прощава... Ми накови го бе, егати многострадалната! Докато не се научи, все така ще е във връзките.

# 655
Изложи се Маринчо, факт. Но пък не е края на света, Михаела е младо хубаво момиче ще си намери по-сериозен ако иска връзка. Илияна също. Радвам се, че поне тазгодишната боза роди нещо хубаво. Дано е истинско, ако е ще продължи дълго.
Съфорумци, приятна беше темата макар и доста по-кратка. Не можахме качествено да се скараме, то нямаше и за какво де. Joy До нови срещи!

# 656
А мислите ли, че Марин наистина се сдържа, защото е свестен човек и не искаше да използва и зареже Михаела или просто защото до края на предаването нейната вътрешна празнота и неспособност да завържат смислен разговор го отблъсна дотолкова, че вече не я желаеше и физически? Аз като че ли повече клоня към второто. То не може два месеца да гледаш една красива жена, но като отвори уста да е само 'хихи, приятелко' или 'аз искам, каквото и ти' и тръпката да не се изпари.

# 657
За мен образа на готиния Марин  се срути след като се обърна на 180 гр по отношение на Алия. Единствената, която събуди истинска  емоция и страст в него. Как мижитурски  се отрече от всичко, което сам беше говорил преди.

# 658
На мен ми е интересен подкаста с Илияна, дано го пуснат скоро.

# 659
Тя, ако и в подкаста го кара на "да, не, не знам"...
Не знам защо е хранилката по Бубето. Марин да кажем, че до някаква степен разбирам, даде напразни надежди, ама и Бубето ли трябваше да се съобрази, влизайки в този формат, да не наранява чувствата на Михаела?

Общи условия

Активация на акаунт