Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 134
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 810
Е, значи, за да е била искрена, минимум 5 години след предаването не трябва да е във връзка…. 😆
Голям смешник тоя Марин.
Дразни се, че вместо да избоде очите на Михаела, взе, че ѝ изписа вежди и тя излезе победител в ситуацията. 🤣

Предполагам, че ще се окаже, че слухът, че Марин и Михаела са гаджета, живеят заедно, е тръгнал от хора покрай нея и Марин затова е ядосан - защото хората покрай тези слухове бяха сигурни, че те са заедно и като се оказва, че не са, те ще са още по-озлобени към него и съпричастни към нея.

# 811
Кого е победила Михаела?

Предаването.
Излезе суха от водата и хората я харесват.

# 812
Не е вярно, че я харесват. Просто нехаресващите Марин са по-шумни.

# 813
Той говори за някакви слухове, които знаели и двамата, че тя пускала. Да си признава Мишето коя потребителка тук е Grinning. Иначе за гаджето той има предвид, че тя обяснява, че е излъгана, засегната, много чувства имала към него и в рамките на месец-два вече има друго гадже - значи бързо го е преодоляла.

# 814
  • София
Победила е Марин метафорично. Целият хейт в момента заслужено отнася той.

Не съм сигурна колко е заслужено. За мен тя е фалшивият герой в цялата ситуация - още по време на предаването и след финала. И не я виждам като победител, а като момиче, което има още много да учи за живота.

# 815
Не знам, за мен Марин има да учи двойно повече за живота и най-вече за това как да се държи към една жена. Това със споменаването на бившия в ефир беше доста ниска топка, но явно това му е маниера, който успя да прикрие в предаването зад маската на добрия герой…

# 816
Каквото и да е, не мога да кажа, че ми е приятно да виждам Марин в такова състояние. Този човек наистина е съсипан от хорското мнение. Най-лошото е, че не си помага. Само дава повече съдържание на Михаела да го дъвче. Просто трябва да остави нещата да отшумят за няколко дни. Българският интернет винаги има нужда от злодей на седмицата и неговият ред ще отмине. Щом на хората им писна да слушат хейт дори по адрес на Даниела и някои даже започнаха да й симпатизират след всичко това, то и за Марин ще изгрее слънцето отново, но това няма да стане с вечно оправдаване и появявания с насълзени очи, защото толкова го боли от чуждото мнение.

# 817
Определено Марин трябва да се научи да ги къса от раз, а не да ги „щади“. Дано го осъзнае. По-добре да си груб, а не мил, че да ти се качват на главата. Да се ориентира към по-осъзнати жени, а не към глуповати момичета като Михаела.

# 818

Накратко Марин казва :

Нетипично за мен поведение в ПО, но просто ми кипна за пореден път да ставам свидетел на един театър .
Мише как имаш смелостта изобщо , на мен да ми говориш едни неща , да ме убеждаваш как трябва да сме си само приятели , и излизаш в ПО и говориш точно обратното .
Разбирам да беше наистина наранена , но и двамата знаем , че това не е така .
И двамата знаем ти защо беше там ( в ергена ).
И двамата знаем , че в момента си имаш приятел .

Мързи ме нататък , дълго е .
Създавала е слухове и прочие .

Совите не са това , което са .
Накрая ще излезе , че Марин е най използвания .

Михаела , не че ми беше много високо , но уважавах и харесвах младостта и “ естествеността и “.
Но в течение ма сезона и сега след финала твърдо към Дъното лети .

Абе , тотал разочарование са младите момичета .
Дори тези , които на пръв поглед дават надежди .

# 819
Здравейте, извинявам се ако вече е писано по темата.
Спрях да гледам сезонът,но ми излезна снимка на Кристиян и Елеонора.
В крайна сметка заедно ли са след предаването?

# 820
  • София
Хайдееее, Мартин и ПО разбуниха духовете и раздвижиха мощно заспалата тема Laughing

Аз също смятам, че в контекста на предаването Марин нямаше много възможности за полезен ход и да излезе сух от водата, освен да беше избрал Михаела накрая и да устиска три месеца и после с прожекторите насочени вече в друга посока, тихомълком да се разделят. Ама като не я иска, какво да прави. Да не говорим, че за самата нея това би било много по-гадният вариант, с потенциал наистина да й разбие сърцето. За мен единствената му грешка бече, че наистина прекалено много я фаворизираше и за вече влюбено момиче, това беше достатъчно да бъде убедено, че ще е неговата избраница, въпреки че уж на приказки беше ОК ако избере друга. Дали това фаворизиране е било породено от ласкателство, че има очи само за него, от желание да угоди, натиск от продукцията или най-вероятно трите неща, няма как да знаем със сигурност.

Нямаше как да постъпи като Пламена със Стоян, защото той е Ергенът, не може да си хване шапката и да каже "Никоя не ме кефи, аз си тръгвам" и да остави предаването с нелепия Чики или служебно присъстващия Гатев. Да, можеше леко да намали вниманието към Михаела, но пък видяхме как някои като Вероника бяха толкова делулу, че дори в очите да им кажеш, че ги виждаш само като приятел, те се самоубеждават, че заради златен ключ имал бил интерес към нея.

Да не избере никоя би бил най-логичният вариант, но видяхме как абсолютно попиляха Алек за същото (макар и с намесата на мама), а и може да не е устоял на натиска от продукцията.

За мен тя по-скоро трябва да му е благодарна, че не я мота по-дълго и оставяйки я с "разбито сърце" на финала, тя ще жъне само позитиви от хората, които интуитивно масово подкрепят "изоставената", а Марин макар да трябва да изтърпи първоначалния хейт не смятам, че интереса към него от брандове за работа и обожанието от жени ще секне.

# 821
Победила е Марин метафорично. Целият хейт в момента заслужено отнася той.
Не сме сигурни в момента .
Ама изобщо .
На Марин не му издържат нервите и разказва доста различни неща от версията на Михаела .

# 822
Скрит текст:

Накратко Марин казва :

Нетипично за мен поведение в ПО, но просто ми кипна за пореден път да ставам свидетел на един театър .
Мише как имаш смелостта изобщо , на мен да ми говориш едни неща , да ме убеждаваш как трябва да сме си само приятели , и излизаш в ПО и говориш точно обратното .
Разбирам да беше наистина наранена , но и двамата знаем , че това не е така .
И двамата знаем ти защо беше там ( в ергена ).
И двамата знаем , че в момента си имаш приятел .

Мързи ме нататък , дълго е .
Създавала е слухове и прочие .

Совите не са това , което са .
Накрая ще излезе , че Марин е най използвания .

Михаела , не че ми беше много високо , но уважавах и харесвах младостта и “ естествеността и “.
Но в течение ма сезона и сега след финала твърдо към Дъното лети .

Абе , тотал разочарование са младите момичета .
Дори тези , които на пръв поглед дават надежди .
Май ще се окаже, че в палатката го е убеждавала да са само приятели и той е дал задна.

# 823
А пък фенки… Аз отначало твърдях, че не го намирам за красив. Просто когато някой е нападaн несправедливо, това изобщо не ми харесва

# 824
Мисля , че историята около Михаела е много по дълбока от разговора в палатката .
На мен ми се вряза , това че и двамата знаят Защо тя е влязла в предаването .

Общи условия

Активация на акаунт