Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 177
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 885
Не обсъждате Надкаста на Любомира, а беше качен по едно и също време с този на Миша, само че в сайта на БТВ.

# 886
Днес са ставали интересни неща. От Марин долавям, че не вярва много и в Нора.
Михаела просто не мога да я харесам

# 887
Гледайте каква снимка публикува майката на Стоян:

И какво си пишат под нея (много често двамата си кореспондират така):

Не ми се струва нормално това.

# 888
Това вратата към другия бряг ли е? Най-после се е осъзнал явно.

# 889
Честно казано бях забравила, че ги качват първо в btvplus. Благодаря, че го споменахте. Качен е и надкастът с Марин там.

# 890
# 891
А-М се оплака от краха на приятелството при Ния-Косара. Косара пък е избрала Дениз за тази цел.

# 892
Аз лично не го намирам за нормално да не искаш някой в обкръжението си само защото сте се разбрали, че няма да сте двойка. Това си е злоба.

# 893
Аз пък не разбирам бивши да си цъкат в една компания все едно нищо не е било.

# 894
Ама те уж не са бивши.
За мен пък не е проблем — свестните хора, дори когато се разведат, не карат приятелите си да се делят. За радост, хората около мен са такива.

# 895
А не ви ли прави впечатление, че Михаела в Надкаст не казва нищо особено и изведнъж в Преди обед реши да се разговори. По-скоро е станало нещо последните дни.

# 896
Сега като изгледах Надкаста с Михаела си се връщам на първото си мнение, което си го казвам цял сезон....
Тези двамката са влезнали като гадженца, даже и за майката на Михаела не беше непознат.... Да се тестват и монетизират.
Е....Тестът не е издържал.... На Мишето не ѝ е харесало той да общува с други жени, въпреки нейното съгласие, скандал в палатката и айде чао! Марин се е ядосал, казал е: Ами тогава ще избера Любомира! Последната също е била наясно със ситуацията и за това са бест френдс.
Спекулирам, разбира се, но и двамката изглеждаха наранени, като да са приключили истинска връзка

# 897
Стоян излиза от гардероба хаха
Като стана дума за розово, никой не е коментирал Барби аутфита на Бубето,  ПР ли има?

# 898
Роклята е от колекцията на Мартина.
Любомира ги рекламира.

# 899
Тя и Мартина беше със същата синя май.
Не й отива на характера, иначе беше хубава.

Общи условия

Активация на акаунт