Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 142 922
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 175
Точното определение за него е чешит. Човекът е незлоблив, искрен, добронамерен, широкоскроен, емоционален, мислещ извън кутията и гледащ на света от забавната му страна.

Стоян е всичко друго, но не и незлоблив и добронамерен, камо ли искрен. И ако в ПО си траеше и не можеше да върне на Илияна, защото го изненада и хвана неподготвен, само вижте как я храни и колко пренебрежително се отнася към нея в Чакалкаст примерно. И това е към единствената жена, която го защитаваше и една лоша дума не каза по негов адрес в предаването, а направете справка с кого се сдуши той след това - тъкмо с онези, които най-много го клепаха вътре - Цветелина Велева и Симона. Уточнявам, че дори не симпатизирах на Илияна вътре тъкмо заради изцепките със Стоян, но евала ѝ правя, че не му спести нищо накрая и си каза нещата така, както са си. 

Вероятно вместо "чешит" се има предвид "келеш"? Само му вижте жалките опити да монетизира след предаването - та той се пъне повече и от всички жени сумарно вътре. Такава отчаяна жажда за внимание нормална ли е за 30-годишен мъж, който постоянно повтаря колко бил успешен? Ще чуете в чакалкаста колко бил успешен и как всичко, с което се захванел, му се получавало успешно... каза ли "успешен"? Нищо, още веднъж ще го повтори, самият факт, че го повтаря толкова често, говори, че никак не си вярва и май самия себе си се старае да убеди на първо място, после останалите. Ако действително беше толкова успешен, на 30 г. щеше да има минимум 5 години юридически стаж, а не да снима тъпи клипчета. Казва, че нямало значение какво казваш, а как го казваш - демек, бъди самоуверен, каквито и глупости да си плямпаш. Съучениците ни вече си имат кариера, семейство, деца, а той какво? Спира хората по улицата да ги пита разни тъпотии, за да ги "вдъхновява". На всяка цена целеше да стане разпознаваем и сега се опитва на макс да издои кравата, дори "успешната" си работа напуснал, за да се посети на новото си амплоа...  А как му се връзват жените ли? Онези тъпотии с "блузата ти е като мушама" и "парфюмът ти мирише на мухъл" по-скоро ми бият на андрютейтовските мантри да принизиш жената, да ѝ нараниш егото, че да тръгне сама да ти се доказва и тя да те гони. Та така.

По отношение на това колко е "емоционално интелигентен": в споменатия подкаст твърди, че Илияна не била пораснала и трябвало да прояви разбиране към него по отношение на "почивката" му, а да не мислела единствено за себе си - по какъв начин е проява на нарцисизъм да имаш нужда от едно обяснение като на човек, след като я "гоуства" буквално след първата им целувка и най-нормалното и очаквано нещо е да се почувства пренебрегната и зле от неговата изцепка? Единствено емоционален ръб или напълно самовлюбен човек не би се светнал, че наранява отсрещния. Отделно, през каква толкова голяма лична трагедия той преминава тогава, освен че две-три не го долюбват, за да има нужда от въпросната почивка? Тъкмо като разправяше, че трябвало да проявяваме разбиране, се сетих за една случка от гимназията, когато се отваряше на тяхна съученичка и ѝ се подиграваше колко сдухана била, задето не издивява и не крещи като всички 1, 2, 3 и т.н. до 12, а тя междувременно преживяваше загубата на единия си родител. Толкова за незлобливия и добронамерен Стоян.

П.С. Сетих се сега как на един 15-и септември се беше изцепил на всеослушание пред цялото даскало за един по-нисичък осмокласник: "Ей оня заек може да ми **** прав". Много широкоскроено и "извън кутията", няма що!

# 2 176
Най-полезното по темата Стоян са точно тези коментари от хора, които имат преки наблюдения върху личността му през годините, защото прекалено много хора фантазират някакъв негов образ, какъв бил Стоян, какво бил искал да каже/направи, каква блага душа бил, колко раним бил. За мен Стоян си е направо плашещ и е за специалист, а това, последното, е отвратително.....

# 2 177
Няма лошо Стоян да се пъне да стане инфлуенсър, те всички до един влизат с тази цел, ама почти никой не става успешен инфлуенсър и да може да се издържа с хонорарите.

разбира се, но поне да избере някакъв по-достоен от от пиячка, чалга и леки жени по цял ден. Язък за парите и възможностите, които има.

За Мартин ми е най-странно връзката с децата му. Децата му живеят в Лондон, майката постоянно ходи да ги вижда, как не се хвана да ги види за един уикенд как са, да обядва с тях. Толкова родители със скромни доходи успяват да намерят начин да се виждат с децата си през учебната година, а той всеки уикенд качва сторита от баровете.

# 2 178
Всички тези неща, които спомена за Стоян, човек който е бил в прякото му обкръжение и на мен ми светнаха хиляди лампи.. И аз му симпатизирах по едно време, но само след предаването като започна да ми излиза от всякъде в социалните си доизградих образа му, който доста се припокри със споделето по-горе. Тотално сбъркан, разглезен льольо си е този.. а и като се сетя за едно от гаджета му, която е изключително простовато и кухо момиченце, нещата се нарежда чудесно.
Цял живот явно ще си стои с майка си. Едва ли серизна жена ще се впечатли от такъв като него.
Крис и Марин биха били доста по-предпочитан избор от жените, отколкото Стоян.
Жалко, наистина ми беше симпатичен, като образ в началото.

# 2 179
Според мен майката на Стоян се включва тук с никнейм "Нарциса". А си е избрала и супер подходящ ник. Защото от там тръгват нещата. От нарцистична майка.
Глупости! Нарциса е много стар потребител на форума и е млада жена, не е никаква майка на никого, най-малко пък на Стоян.

......
Не знам ама ме съмнява млада жена да говори колко бил възпитан Стоян...и ще хвали майка му за това. Просто това е последното, което млада жена ще отбележи за мъж....

# 2 180
По принцип много хора завършват право, а после са в тотално други сфери. Огромна част изобщо и не си взимат изпита за правоспособност. От майка ми, която поддържа и до сега връзка с много от състудентите си, знам че от нейния випуск преди години сумарно няма и 50% да са практикуващи в момента. А си мисля, че сега даже още по-малко хора, ако го завършат, се насочват натам.
Иначе от това, което съм виждала в ТТ от Стоян, не съм сигурна какво толкова прави по пътя към актьорство и инфлуенсърство. Но пък за едно е прав, че хората са различни и в крайна сметка, като има възможност, защо да не си преследва мечтите. Някои мечтаят да са юристи, други - артисти... Кой докъдето стигне по пътя си.
Но за семейство според мен изобщо не е готов, както каза в Чакалкаст. То едно семейство не е само финансова част. Представям си, че хората с деца, особено малки, нито имат толкова време и ресурси да си експериментират с кариерата, нито енергия. Освен ако грижите не са предадени на баби, дядовци.

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 17:52 от Geri2000

# 2 181
За мен е изненада, че Стоян смята себе си за артистичен, нищо креативно не виждам в него, няма бърз и хладнокръвен ум. От видяното в предаването е видно, че изобщо не може да импровизира. Не ми е направило впечатление да е ерудиран с богат речник и изобщо да умее да се изразява, бе вечно неразбран.

Освен, ако не смята, че ще изкарва пари като инфлуенсър и това ще му е арт попрището.

# 2 182
Е, ще кажете, че всички в България, които се изявяват като актьори, са топ таланти, оригинални, артистични. Защо Стоян да трябва да отговаря на някакви високи критерии, за да практикува нещо?

# 2 183
Така е, абсолютно нереалистична представа за себе си има Стоян. Нито е артистичен, нито енигматичен, нито интересен, нито забавен. Ако изобщо има моменти в които що годе да е бил приемлив е когато е сериозен и максимално обран..така, че много повече ще му отива някоя скучна но стабилна професия . Къде се пъне и бута там където най-не му се отдава не знам.  Няма ли кой да му каже? Аз ако чуя че Стоян участва в роля в някой филм за нищо на света не бих го гледала. Той е антиреклама на всичко.

# 2 184
Е, ще кажете, че всички в България, които се изявяват като актьори, са топ таланти, оригинални, артистични. Защо Стоян да трябва да отговаря на някакви високи критерии, за да практикува нещо?
Популярните да. Често ходя на постановки, в които актьорите до един са талантливи. Сигурно има и неталантливи, но наистина са рядкост.

В случая на Стоян говорим за покриване на абсолютно базови артистични критерии, не за високи критерии. Трудно му се разбира какво иска да каже, грам не може да импровизира, изобщо не е забавен, а е сериозен, дървен и обран. Нито една участничка не излезе в подкаст да каже, че Стоян е забавен, артистичен или нещо подобно. Всъщност използваха думата артистичен в контекста на това, че не могат да го разберат и си мислят, че е прекалено арт.

# 2 185
Какво стори си е качила Илиянка, без никакъв допълнителен контекст.
То няма и нужда, всеки може да се досети какво иска да каже авторът.

А Стоян и "арт" в едно изречение ми е трудно да асимилирам. Като е искал да е актьор, да беше завършил НАТФИЗ. Нещата, с които в момента се занимава, са буквално на другия полюс откъм арт сферата. Всеки може да повтаря за себе си, че е "артистичен" или "енигматичен" и прочее, но това не го прави автоматично такъв. Колкото и Бетина твърдеше за себе си колко е "луда" и "щура"... Тотална липса на връзка с реалността.

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 18:47 от caradelevingne

# 2 186
Да, досещаме се. Още дълго ще цикли в тази история и ще има детински изпълнения в соц.мрежи, вместо да си продължи живота.

Иначе за Стоян - щом не става, значи с времето конкуренцията ще го изчисти и няма да успее да се развие.

# 2 187
Илияна продължава да се държи като отхвърлена жена с наранено его. Дано бързо да й мине, тези ежедневни злобни препратки станаха скучни. Има много детинско поведение.

# 2 188
Абсолютно никога Стоян няма да стигне до семейство. И скоро ще потъне и ще ни освободи от енигматичното си присъствие, защото нищо не става от него. Изключително противно човече...

# 2 189
Чакай малко....арт бил. Ама какво умее да прави...рисува ли, пее ли, танцува ли....що ли? Кое му е арт точното....
Да мълчиш кат пукъл, да се цъклиш и облизваш...ма това и магарето го прави Joy

Общи условия

Активация на акаунт