🌸 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 16 за обсъждане 🌸

• 26 384
  • 458
  •   2
Отговори
# 435
Bebè ∞, радвам се, че намина Kissing Heart

Деметчето постоянно се занимава с нещо, просто ние не виждаме всичко, въпреки че редовно споделя с нас Nerd

От Демет: "Заедно с вас, скъпи мои Еда и Мерин... Heart"

От Еда Йозюлкю: "Скъпа моя Демет, с твоята прекрасна енергия внесе съвсем нов дух в нашата песен Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts"

От Метин Йозюлкю: "Скъпа моя. Много те обичаме. Ти, чиято душа се отразява на лицето ти, а красотата - в сърцето ти. Two Hearts"

# 436
Отличен старт на Казвам се Фара в Бразилия:

"Точно както го обичаме"
Heart https://www.instagram.com/reel/DbOvEa3AvkO/?utm_source=ig_web_co … =NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 437
Браво Hands Clap Платформата не е обичайното място за турските сериали в Бразилия Nerd

Имало е и кратък репортаж с Демет и Метин Йозюлкю при записа на песента https://x.com/i/status/2081112241403732251

Ето какво казват:

Метин Йозюлкю: - Подготвяме проект под заглавието "Песните на Йозюлкю". Демет Йоздемир изпълнява една от любимите ми песни в този проект. И наистина я изпява страхотно. Ще бъде голяма бомба! Пожелавам на всички отсега...

Демет го прекъсва:  - Търпение! (смее се)

Метин Йозюлкю: - Не, пожелавам ви търпение да изчакате деня, в който ще излезе. Защото когато излезе, наистина ще бъде песен, която ще вдигне много шум.

Демет: - Е, разбира се, че много настоявах "Батко Метин, моля те, подкрепи ме, умолявам те!". Но наистина, когато получих това предложение, бях много щастлива. Батко Метин също знае много добре - това изобщо не е област, в която се чувствам сигурна, никога не съм имала подобни претенции. Но той е много убедителен. И понеже той ме направляваше в това начинание, аз му се доверих. Казах си: "Мога да се впусна в това приключение, само ако се облегна на теб". Затова всичко мина страхотно. Целият процес - от момента, в който се запознахме - беше прекрасен. Той има толкова хубави песни...

Метин Йозюлкю: - Малко се затруднихме с избора на песента. Преминахме през няколко парчета, но това беше песента, която ни развълнува най-много още в началото, и накрая отново избрахме нея. Защото енергията на Фемет, вълнението на сърцето ѝ и ритъмът, докато пееше, се отразиха толкова красиво в тази песен, че наистина ще се изненадате, когато я чуете.

Демет: - Да, и според мен ще бъде голяма изненада. Никой не очаква такова нещо от мен, защото колкото и да казвам "Не мога да пея, гласът ми не е добър", накрая се озовах отново в студиото на батко Метин! (смее се). Но наистина научих много и беше процес, в който се забавлявах изключително много.

Има още един подобен репортаж по Шоу ТВ, където се споменава и Салих Бадемджи:

https://youtube.com/shorts/Zbgg8EVAPiQ

Новите моменти са тези:

Глас зад кадър: - Въпреки че бяга от пеенето, Демет Йоздемир със своя чар е на път да се превърне в търсено име и в музикалния свят. Демет Йоздемир, която изпълнява песента „Kime Zarar“ (първоначално на певицата Изел) в албума, с тази си смелост може да се замисли и за самостоятелен албум.

Демет: - Разбира се, че не съм Изел, това е интерпретацията на една Демет... Заклех се да не казвам големи думи, защото колкото повече повтарям "Аз няма да пея", толкова повече се озовавам тук. Защо не? Но би станало само с хора, на които имам пълно доверие, иначе няма начин. Защо пък не?

Глас зад кадър: - Неочакваният обрат в албума с песни на Еда и Метин Йозюлкю дойде от актьора Салих Бадемджи. Той изпълнява емблематичната песен на Метин Йозюлкю (Yürü Ya Kulum).

Салих Бадемджи: - Това е парче, което ще бъде много забавно и отразява моя дух. Много я обичам тази песен и мисля, че ще се получи страхотна изненада. Да, определено!

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 13:38 от super_katia

# 438
# 439
Винаги удря по едно рамо на приятели и познати:

Радва се и на волейболните им победи:

И вече на седмо място в Бразилия:

# 440
Браво на Adim Farah!
Heart
Публикация на Енгин, харесана и от Демет:

# 441
Днес с още едно място по-напред:

Приятелите на Демет от Сафи: "Направихме си някои разбори Blush"

# 442
Heart

Heart
И реклама от актрисата, която озвучава Демет в Бразилия:

# 443
Най-много ми харесва, че ни чака поредната изненада Heart Eyes

Винаги е подкрепяла Гюлшен People Two Women Holding Hands

"Имаме си песен, защо да не я сложим"

# 444
И докато чакаме следващата изненада, която Демет ни обеща:
 „Казвам се Фара“ продължава да печели бразилската публика! 🤍
За 4 дни сериалът достигна 4-то място сред най-гледаните сериали на @netflixbrasil🥳✨"

# 445
Браво Hands Clap

Този път подкрепа за Атакан:

И взаимодействия с любимата ми режисьорка, Буржду и Евлия:

Между другото, от 6 август Ешрефът ще тръгне в румънския ефир по Про ТВ:

# 446
Бразилките за Казвам се Фара: "Заспахме в Топ 4, събудихме се в Топ 2 🥈 и искаме Топ 1! "
Браво, днес сериалът е на второ място в Netflix Brazil!

Демет в търговски център Zorlu:
Heart

Казала била: „Не планирам да чета никакви проекти известно време."

Скрит текст:
В този салон работят добре: https://www.instagram.com/dileksenay/?hl=bg
Демет отдавна ги посещава:

# 447
Веднага визуализираме Nerd

"Любимият ми филтър. Любимата ми песен. 3 престореният ми поглед Joy"

В периода 21-27 юли:

# 448
Благодаря, Кате! Heart

Още някаква класация:
"Turkish Summer TV Series Rankings from 2018 to 2026, Total"
Санем и лъкът Joy

От Рут, която следи изкъсо музикалната кариера на Демет:  Microphone https://www.instagram.com/p/DbXzAqYy0xf/?hl=bg
Heart

# 449
Здравейте, момичета!

Днес с удоволствие скачам и при вас. Не мога да подмина виртуалните си приятели.
Честит 30 юли, Международен ден на приятелството!
Бъдете живи и здрави, момичета!
Продължавайте със същия хъс и отдаденост да следите всички изяви на прекрасната Демет. Тя заслужава любовта и подкрепата на милионите си фенове.

Поздравления, прекрасно постижение!
#demetözdemir #MeuNomeéFarah

От Рут, която следи изкъсо музикалната кариера на Демет:  Microphone https://www.instagram.com/p/DbXzAqYy0xf/?hl=bg
Heart
Фло, благодаря за видеото от Рут. Много ми хареса и веднага се втурнах да направя гифки, но се отказах - без музикалното оформление ефектът се изгуби.
iyiki_demetzdm
„Защото, въпреки че казах, че не мога да пея и гласът ми не е добър... Заклех се да не давам големи обещания, защото колкото повече казвах, че няма да пея, толкова повече се озовавах тук.“

...Толкова се радвам, че пя, Демет 😌🎙️ #DemetÖzdemir

Общи условия

Активация на акаунт