Фенове на тениса - тема 11

• 4 344
  • 159
  •   2
Отговори
# 75
  • Berlin
Ще бъде върховно, ако Серина спечели! Нечовешко! Да видим, ще й стискам палци и аз. Напоследък не ми е супер симпатична, но няма значение.
Според мен на двойки е по-скоро не.

# 76
  • София
Видях, че сестри Уилямс ще се пуснат на двойки. Там има по-голям шанс да спечелят повече мачове. Серина на сингъл доста трудно. Дори една победа ми се чижда сензация. Дяволо бая смело с прогноза за титла Simple Smile Кой знае. Женският тенис е абсолютно непредвидим.

# 77
  • София
Рафа Ходар започва много прилично! Страхотен е този младеж!

# 78
  • София
Много съм доволен от играта на Синер въпреки наглед проблемите, дългия мач и петте сета.
Защо?
Ами първи мач изобщо след краха на Ролан Гарос. Тегав първи съперник. Кеца е точно тенисист, който може да ти вгорчи живота именно в 1 кръг.
Синер изоставаше с 1-2 сета. Беше горещо, беше нервно. И той като голям шампион превключи, вдигна още повече нивото и в последните два сета беше невероятен.
Винаги е добре да започнеш по-трудно, а не да минаваш като валяк с по 3-0 и после при първият тежък мач да сгънеш.
Имаше и тежко и кърваво падане, но то не повлия и не мисля, че ще е фактор нататък в хода на турнира.
Форца Яник!

# 79
  • София
Според мен ще има нови шампиони и при мъжете, и при жените. Кои, не знам. Иначе ще стискам палци на Гришо, Джоко, Матео и Ходар, Хуберт също не е за пренебрегване, при дамите Дона беше добра на трева, но сега нз как е, иска ми се Рибакина да вдигне купата. Сестрите не ги понасям. Дрейпър като че ли ще приключи с големите мечти, както и Ема, то от контузия на контузия не става. Тенисът е жесток спорт.

# 80
Е, Серина не успя, честно мислех си че ще мине 1-2 кръга. Не гледах целия мач, но в това, което видях е, че беше доста тромава и трудно се движеше, независимо че е отслабнала. А младите яко напредват, явно не само при мъжете, а и при жените. Гришо мина първи кръг, да му е честито, Вавринка и Беретини направиха страхотно шоу, но Вавринка си тръгва. Да видим Джокович и Циципас как ще се  предстааят.

# 81
  • София
Тая комплексарка Серена защо я набутаха в Уимбълдън, вместо да дадат шанс на някой по-млад?
Не стига, че вече не става за нищо и не й е там мястото, ами и се държи супер гнусно!

Има толкова много млади играчи, те дали на нея шанс?!?! Шанс за какво... RageRageRage

-------

Джокович продължава да пише история Hands Muscle

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 23:51 от mitkomitashki

# 82
  • Berlin
Гледате ли, какво стана? Не разбрах, покрива ли затварят или спират мача? Нещо се обясняваше Меншик, после Григор на съдията обясняваше нещо.
А, затварят.. тъмно ли им стана...

# 83
  • София
Затварят покрива, въпреки че грее слънце и ще е така поне още 1 час.
Идеята е да не се прекъсва мача след това между четвъртия и петия сет, само че то може да не се стигне до петия сет, защото Григор води с 2-1.
Григор каза, че получава ДежаВу...

# 84
  • Berlin
То и аз така.😬 Стискам палци! Вижда се, че може да победи.

# 85
  • София
Има магически отигравания от Григор. Наслада за окото. Върви към победа с 3-1. Дано, дано.

# 86
  • София
Еххх, тоя Гришо! Имало още тенис в него и то какъв! Евала, Гришоооооо! Blue Heart

# 87
  • София
Страхотен тенис от Григор днес. И то срещу Меншик! Един от фаворитите.
Когато Григор играе така и има ден, играта му на трева е наслада за очите.
Един от най-добрите му мачове през последните 2, 3 години. И като игра и като постигнат резултат над топ 20 тенисист в света и то във форма!

# 88
  • София
Браво!!
Беше тегаво,че пуснаха покрива и се получи дежавю с миналата година и ужасната контузия, но пък сега го преодоля. Чуден тенис от Гришо!!
И срамота, за пореден път не дават мача по телевизията. Имаме само един спортист разпознаваем по целия свят, и толкова голям спортсмен, джентълмен, но на кой му пука, че е най-добрия пример за подрастващите.... тука е така...

# 89
  • Berlin
Много хубав мач и какви отигравания! Немските коментатори бяха във възторг. Аз гледах по Амазон Прайм.

Общи условия

Активация на акаунт