Фенове на тениса - тема 11

• 4 920
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Аз за миналата година със сигурност четох, че са го поканили, но е отказал.
Първо, че регламентът е такъв, че топ играчите автоматично са поканени, тримата топ ги канят автоматично, останалите трима ги избират треньорите.
Второ, като пусна търсачка, ми излиза, че СЕО-то на турнира потвърждава, че го канят ежегодно.
И трето Роджър пък изобщо не мога да си представя защо няма да го иска. 
Иначе това за контузването ми изглежда малко несериозно, щото всяка година се провежда, играят 12 души, никой от тях не съм го видяла да страда от контузване и т.н., освен това Синер участва в демонстративни мачове, тоест не му е чак толкова притеснено дали няма да се контузи Grinning
Аз не мисля, че те играят за 200хил, според мен тука мотивацията е съвсем различна.

# 181
Къде можем да гледаме Лейвър къп? Миналата година имах удоволствието да гледам няколко мача на живо. Много е емоционало, а и имаш шанса да видиш много от най-добрите  тенисисти накуп.

# 182
Аз за миналата година със сигурност четох, че са го поканили, но е отказал.
Първо, че регламентът е такъв, че топ играчите автоматично са поканени, тримата топ ги канят автоматично, останалите трима ги избират треньорите.
Второ, като пусна търсачка, ми излиза, че СЕО-то на турнира потвърждава, че го канят ежегодно.
И трето Роджър пък изобщо не мога да си представя защо няма да го иска. 
Иначе това за контузването ми изглежда малко несериозно, щото всяка година се провежда, играят 12 души, никой от тях не съм го видяла да страда от контузване и т.н., освен това Синер участва в демонстративни мачове, тоест не му е чак толкова притеснено дали няма да се контузи Grinning
Аз не мисля, че те играят за 200хил, според мен тука мотивацията е съвсем различна.

помня втората година на този турнир рафа и роджър трябаше отново да играят двойки в втория или третия ден, но рафа ако помня получи контузия на китката тогава.

абе чека за всеки е солиден и отделно да се забавляват малко.

синер все пак винаги по това време на годината е в най-добрата си версия за последните две години, и сега да стой там за три дни не си заслужава.

# 183
Къде можем да гледаме Лейвър къп? Миналата година имах удоволствието да гледам няколко мача на живо. Много е емоционало, а и имаш шанса да видиш много от най-добрите  тенисисти накуп.
Оуу завиждам ти! Grinning

Евроспорт 1 и 2 ще го излъчват. Мисля че и по НВО МАХ също може да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт