Подарък за класна на 12 клас

• 3 429
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
Аз не съм учителка, но съм работила 2 години по един проект с деца, и мога да споделя какъв подарък те ми подариха. Ваучер от бижутериен магазин, от който си купих много хубава гривна, която още нося и винаги си спомням за тях. Мисълта ми е, че ваучера позволява човекът да си купи нещо, което наистина му харесва, и което да ползва дълго време и наистина да остане спомен. Какви са тези чанти, обувки. Аз на майка подарих чанта, дето цял живот я знам и си мисля, че я познавам, и на нея не й хареса.

# 61
То и с парите е така Grinning

# 62
  • SF
Аз не съм учителка, но съм работила 2 години по един проект с деца, и мога да споделя какъв подарък те ми подариха. Ваучер от бижутериен магазин, от който си купих много хубава гривна, която още нося и винаги си спомням за тях. Мисълта ми е, че ваучера позволява човекът да си купи нещо, което наистина му харесва, и което да ползва дълго време и наистина да остане спомен. Какви са тези чанти, обувки. Аз на майка подарих чанта, дето цял живот я знам и си мисля, че я познавам, и на нея не й хареса.

Добре, вместо подарък, ваучер да й подарят.
За обувки не прочетох в темата. Никой не е предлагал.
Чанти, колани, гривни и парфюми са класически подаръци. Не ни критикувайте, сякаш сме предложили да й подарят красива змия или екзотичен паяк.

100 човека да наредим, 200 желания за подарък ще се харесат и може нито един да не се повтори. Един иска гривна, и срещу него други 10 ще писнат "Абе как гривна, бе! Аз гривни не нося!"

# 63
  • София
Е, обувки ли да и купят🤣

# 64
За бала ни, подарихме на нашата класна златно колие с висулка. Още си го носи.

# 65
Късно се намесвам в темата, но догодина маже отново да е полезна на някого.

Учител, който преподава български език, литература, музика, се предполага, че е почитател на изкуството в някаква форма. Въпреки че на пръв поглед ваучерът е безличен подарък, ако е от голям магазин с огромен избор, смятам, че ще влезе в употреба. Лично аз ако получа ваучер за Ozone или orange веднага ще го използвам и ще съм много, много щастлива, защото ще купя веднага нещо, което отдавна искам - дали серия книги от жанра, който харесвам (предимно научна фантастика), дали луксозно издание на книга, албум, пътепис... Истината е, че хората с интереси в дадена област често си набелязваме желани неща, но когато цената е висока, желаният предмет си става една малка мечта. Но когато има кой да покрие разхода и желанието се изпълни, радостта е голяма. Поради това, пренебрегнете елемента на изненадата и попитайте жената в прав текст: "решили сме да Ви подарим нещо за спомен, но за да сме сигурни, че ще Ви хареса, ни кажете от кой магазин да вземем ваучер". Може би все още не навсякъде е прието, но впоследствие жената ще го оцени.

# 66
  • Deutschland
В края на юли малката завършва първи клас и някои родителки подеха инициативата да се купи подарък за класната. Писала съм вече, че в Германия това е забранено. На тях обаче не им дреме. Познайте какво са избрали? Тъпа кошница за пазаруване.
Жената е млада, симпатична и отдадена на професията си. Вместо ваучер за книга или подобно, тя ще получи пазарска кошница.

# 67
Представям си как щях да реагирам на млади години, ако някой ми подари кошница за пазар. Сега бих се зарадвала на кошницата от снимката.

# 68
Аз пък на 26-27 години сама си купих кошница за пазар, ама от тръстика. Доста години я ползвах с кеф. Кошницата от снимката е имитация на Райзентхел, та дори само по тази причина не бих я избрала за подарък. Родителките, предполагам, са я избрали заради надписа, който може да се напише.

Общ подарък от родителите сме правили единствено когато синът ми завършваше яслата. И тогава един татко се нае и направи албум със снимки на децата на 5-6-месечна възраст, когато са започвали яслата, и на 3-годишна възраст, когато я приключиха. По един албум и по една кутия бонбони за всяка от трите възпитателки.

# 69
  • SF
Охххх.... Сама и щайга мога да си купя, и стойка за тоалетната, и гащи и чорапи... Да, полезни неща са. Но за подарък на класна не стават.
Да не израждаме  темата за подарък в полезни и практични вещи от щандовете на Лидл.
Подобна на тази кошница имам в багажника на колата си, за събиране на разни неща - жилетки, четки, аптечка и т.н.

# 70
Германците са практични хора, може пък да хареса на класната.

# 71
  • SF
Ще й се хареса, но е странен подарък.
На мене ми се струва малко непрактично да го помъкна това до магазина.

# 72
  • Пловдив
Една идея, която ми излезна във фейсбук.
https://www.facebook.com/share/p/1Dw2Rkm7xa/

# 73
Това е за бебета, не за 12. клас.

От мен една идея: Песен за класната. ИИ сега се справя доста добре... Ако и учениците се включат с малко креативност и да запишат един клип към песента ... Simple Smile

# 74
  • SF
Тези моливници са доста грозни! Изработени са в час по трудово с глина и боички. Не стават за сериозен подарък!
Песен с клип... Сериозна работа е това!
По-добре да си носи някоя чанта за 100 евро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт