КАУФЛАНД - тема 81 ЛЯТНА 2026

• 47 850
  • 728
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Преди година и нещо, когато купонът за рожден ден беше за намаление от 60%, съм купувала "Моцарт" на К-класик или К-фаворит. После изчезнаха заедно с доста други (например Морското дъно). И тъй като асортиментът отново се увеличи, реших, че може и "фалшивият" Моцарт да се е появил.

В Лидл истински Моцарт ли е или тяхна марка? Много не съм се заглеждала. Сигурно и в Кауфланд нямаше да обърна внимание, ако не беше купонът. Joy

И да ви кажа за Морското дъно. Онзи ден в жегата дъщеря ми реши, че ще отвори кутията. Обаче така се бяха размекнали, че не можеха да се извадят. Сложихме ги за 10 минути в камерата и станаха точно като бонбони Линдт- отвън коричка от твърд шоколад, а вътре течен. Joy

# 676
Таня, мисля, че в Лидъл Моцарт са си на тяхната марка.
Между другото, част от бонбоните в Кауфланд вече са с марка, ако не се лъжа, Gold Edition. Също видях и спагети и други видове паста с тази марка.
За Морското дъно беше същото при нас.🤣 Отворих кутия за имения ми ден и добре че реших да я отворя вкъщи, защото при 37-38 градуса (които се усещаха като 40+) щях да ги мъкна навън да черпя приятелка...😆 Като течен шоколад бяха, да ги взимаш с лъжичка. Дори в хладилника за половин час и повече не успяха да стегнат така, че да могат да се взимат с пръсти, а не с лъжичка.😂 Иначе детето много ги хареса на вкус, за мен бяха доста сладки и щях да предпочета, ако имаше по-тъмен вариант...Но опитах от любопитство.
Днес при нас нямаше печени бутчета, а исках да купя. Бяха изпекли сума ти пилета, половината бяха наслагани просто в плик като тези от пекарната?! Поне видимо така изглеждаха...🤔 После една служителка започна да слага следващите в прозрачните кутии за цели пилета.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 23:22 от dolce miele

# 677
  • Буркина Фасо
горките пилета Simple Smile

# 678
Аз правилно го бях написала, но коректорът е творил, каквото си иска.😅

# 679
Вчера си използвах купона на Бевола, но в касовата бележка забелязах, че конците за зъби не са намалени изобщо, а камо ли с 50%. Купона не важи ли за всички продукти на Бевола?

# 680
Аз днес напазарувах изненадващо добре с продукти на Беволс. Всичко ми намали. Най- много взех тампони за махане на грим и течен сапун. Wink

# 681
  • оттам, откъдето започва България
Днес изтича купонът. Ако имах наблизо Кауфланд, бих си купила отново този крем.

# 682
  • София
Ako е съпоставим с качеството на серията alverde NATURKOSMETIK на ДМ, да бих се разходил, понеже този почти ми е свършил:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1251482/alverde-naturkosmeti … o-maslo-ot-karite
Тук попаднах на цена ~2.70E ? т.е. към 1,50Е с отстъпката  Simple Smile www.zlacnene.sk

Пастите им за зъби може ли да им се види състава (и за един артикул ли важи купона?)?
ПП: Само тази е без SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN...  https://incibeauty.com/en/produit/4063367308857
До колкото виждам са българска марка.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 16:03 от Starrydream

# 683
Как българска марка? Bevola е собствената марка на Кауфланд. Друг вид тяхна паста за зъби имам, пише състава отзад. И "произведено в Люксембург".

Иначе един шампоан не ми намали, не забелязах дали е бил в друга промоция. През два филиала минах, единият беше доста пообран.

# 684
  • София
Два пъти седмично поне влизам с приятели в този на Театрална, макар да не пазарувам лично.
Казах им за купона за Бевола, накупиха си разни неща. На два шампоана също не отчете отстъпката - срам ги било да си търсят разликата 🙃. Ам аз като не съм срамежлив - възстановяват я на Информация.
Има наличности към момента.

# 685
Тоест, мога да ида с касовата бележка другата седмица на Информация?

На Театрална има ли постоянно работеща каса с касиер или още е на самообслужване предимно?

# 686
  • София
Тоест, мога да ида с касовата бележка другата седмица на Информация?

На Театрална има ли постоянно работеща каса с касиер или още е на самообслужване предимно?
Не знам за другата седмица - аз го направих веднага и еднократно.
Основно влизаме вечер около 21 часа - принципно не работи класическа каса, а само на самообслужване. Понякога съм виждал и една отворена класическа каса, но не съм сигурен дали не е било в дни в които сме влизали евентуално по-рано.

В този магазин, като цяло, идеята им е била да се ползват приоритетно касите на самообслужване.

# 687
При вас виждали ли сте този види овесено барче? Няколко пъти съм вземала от други магазини и го харесвам,но в Кауфланд не го намирам. Други видове от тази и други марки имаше,но не и черешка😢
Скрит текст:

# 688
При нас го има.

# 689
Пускали ли са към спортните принадлежности, блокчета за йога? Или в лидл да сте виждали, спешно ми затрябва такова блокче.

Общи условия

Активация на акаунт