Домакини 95/ С коктейлите, край водата

• 12 307
  • 299
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте.
Днес ми е втори почивен ден за седмицата и освен домакински задачи отмятам и разкрасяващи процедури.
Фивър, направи реклама на магазина, но ще се въздържа, защото от всичко купено за лятото до тук облякох само две елечена и подносих два чифта чисто нови сандали,които отлежаваха втора година.
Бързо да ти мине раната. И аз преди години вървях с посиняло около от тръбен корниз. Толкова бях щастлива, че не си счупих очилата, че чак след два дни се фокусирах над последствията и това, какво ще си кажат хората.
Ма Ко, страхотно кафе, по мой вкус.
Хубав ден от мен!

# 286
Добро утро!
    Отмятам 14 броя бройлери, нахранени.Два броя котарачета и те. Сега простирам и душ и бегом на работа.Днес съм командировка, в друг град.Обикновенно се прибирам пребита във вторник, много изморена.
    Бройлерите са на сина ми, но те отидоха на почивка и познайте на кого се падна честта да ги обгрижва.
   Айде, спокоен ден, прохЛаден и ползотворен!

# 287
Привет от Женева!
Току що си направих кафе и го пия на спокойствие пред хотела. Не мога да спя до късно. По български време съм скочила в 6. В кухнята се вихреха младежи от летните стажове. Програмата ни е много интересна.

# 288
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, забавлявай се
марулетка, да ти  леко днес
Мария, за теб е понеделник
Фивър, звучиш страхотно
Смърфи, да се появи да даде отчет къде се намира
Аз ще командировам Шефа на другия край на квартала, да занесе до майка разни неща. Пазар и готвене за днес, както обичайно. Гушки на всички Hug

# 289
Ооо, Джейми, направо завиждам!
    Мако, тук никога не е леко. На този обект си е яко бачкане, плюс много криви клиенти.
   Във вторник след работа имам сили за душ и лягане. Дори не вечерям.

# 290
Ох, почти ми мина понеделника. Още четири работни дни.

# 291
  • при късмета
Добро утро!

Добре съм поспала днес. То не, че имам спешна работа. Главата ми е виновна, заради времето. Опитвам се да я центровам с кафе и ще видя какви ще ги върша

# 292
Привет! Благодаря за кафето, Ма Ко!
След снощната буря, днес е прохладно при нас. У дома после ме чака готвене, т'ва е положението.
Хубав ден от мен!

# 293
Привет! Надявам се да нямате поражения след бурята! При нас е прохладно без да е валяло, но аз се моля за дъжд, за да ми спести поливка.
   Много ми се спи, как ще избутам деня , не знам.

# 294
Привет! Минавам само да кажа, че съм на морето. Точно сега вали, но се подвизавам по Южното Черноморие с бързи прибежки до Бургас.

# 295
  • при късмета
Момичета, имаше някоя от разпространените марки захар, която има оплаквания, че прецаква сладко. някой знае ли коя беше? Излезли са горските боровинки и награбих за сладко

# 296
  • София
На мен Загора ми е прежалвала сладката. Мисля, че се водеше даже желираща или нещо такова. С жълти надписи.

# 297
У дома рядко се купува захар и няма да мога да помогна.
Фивър, може ли името на любимата сладкарница в Самоков? Обмисляме да присъстваме на джаз фестивала в Боровец в края на другата седмица.

# 298
  • София
Мари, нямам идея как се казва, но не може да я объркаш. Точно на площада е до аптека Софармаси.
Като спрете на синята зона над пазара, тръгвате само направо перпендикулярно на пешеходната зона. Вляво са няколко магазинчета (цветя, дюнери), вляво има едно оръдие, отсреща книжарница и само направо вдясно има кафене, Софармаси и веднага е сладкарницата, а след нея една малка ексцентрична арт галерия.
Надявам се, че обяснявам разбираемо, защото не би трябвало да се объркате.
Иначе има още 3-4 сладкарници, но не и като тази.
Тригуните обаче лятото невинаги имат крем, но пък са си класически, а също пробвайте еклерите и от тортите морковен а, бананова или боровинкова. И си вземете дребни сладки на килограм за вкъщи.
Но не пийте капучино, а еспресо (капучиното им не е много хубаво, но еспресото им е силно и идеално за сладкиши).
За съжаление, май от няколко месеца нямат домашен сладолед.
Да споделиш после мнение.
И добре ме подсещаш за джаз фестивала, за да кажа на братовчедката да не го пропуснат ако са горе и не са в София за ваксини на бебка.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 21:52 от Fever Ray

# 299
Фивър, благодаря. След напътствията искам да опитам от всичко!

Общи условия

Активация на акаунт