Мами вегетарианки, да се преброим и споделим.

• 44 220
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
   Яде, каквото му дават явно. непретенциозно. Simple Smile
   Това е съвсем вярно - за вкуса на детето - нали знаете, че той се предава
чрез околоплодните води. При нас е същото с киселото мляко и макароните. Simple Smile

# 646
Между другото, бих искал да ви напомня внимателно да избирате от кого купувате храната си и за какво ще бъдат използвани парите ви.

В случая с продуктите на Bella парите ви отиват за безумно изтребване на последните останали мечки на Земята и други наши събратя: http://ludmil.multiply.com/journal/item/12

"Не е луд този, който яде зелника, а който му го дава", казва народа. Докато парите ни отиват при луди хора, те ще рушат всичко с безумията си. Да не кажа изтъркани фрази, но с избора си можем да променим много.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 17:46 от Ludmil

# 647
Ужас!!!
Единственото хубаво,което мога да кажа,че поне се е оръсил яко.
Като засегнахме темата-веднъж бях на гости,където бащата на домакинята се похвали,че кюфтетата са правени от сърна.Мъжът ми побърза да ме зауспокоява,че не е вярно,а само се прави на голям ловец,но наистина си представих как човек може да убие сърна и ми стана едно такова...обидно да съм жива...
Та това беше един от пътите,когато хем ми беше неловко като гост,хем се почувствах много обидена.

# 648
"Бела" за мен е равно на маргарин, "бутер" тесто с маргарин, кофти закуски пак с маргарин, и "народната" Кайма", в нея не е ясно какво има... #Cussing out За какво говорим изобщо  ooooh!

# 649
  • Linz
Бела и Нестле са марките, които бойкотирам.

# 650
Бела и Нестле са марките, които бойкотирам.
И ние. А между другото и <KRAFT> foods -- това е цигарената компания Филип Морис под друго име.

# 651
"народната" Кайма", в нея не е ясно какво има... #Cussing out

Как какво - бели мечки, анаконди и елени  Wink

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 21:02 от Ludmil

# 652
# 653
За какво да гласуваме?

Аз видях,че се изпраща имейл и го пратих,но гласуване не видях.

# 654
оф ,не да гласувате ...кво говоря и аз  hahaha исках да кажа  да дадете своя глас,тоест да напишете своето мнение и подкрепа относно въпроса там. 

bouquet

# 655
Каузата си заслужава Peace Grinning

# 656
Ние купуваме от тази фирма на едро www.dietbg.com Те зареждат всичко диетични магазини в страната.

Условието е поръчка над 100 лв. и излиза с 20% по-евтино от магазина.
Имат над 1600 различни стоки, като Омега-3 комплекс, водорасли, нерафинирани масла, семена за покълване, биологични храни, соеви продукти, абе каквото ви хрумне...

Периодично зареждат търговски вериги по трасето Варна-Търново-София, поръчваме кои продукти искаме, уговаряме се къде и кога да се срещнем.

# 657
  • София
ЗА ВЕГ РЕСТОРАНТИ
това което знам към момента ЗА СОФИЯ е:
1. на Алабин (близо до Витошка) работят с пълна сила. В неделя от 12 до 16 ч има "шведска" маса- с куверт 7лв ядеш на корем. Винаги има 1 супа, няколко салати, основни и  десерт.
В събота и неделя НЕ СЕ ПУШИ
 В събота има био-манджи...

2. на ул Врабча, отляво на Музикалния театър има относително нов  р-т, но е в ремонт в момента

3 . на Патриарх Евтимий вече не съществува, преместиха се на Княз Борис I , ъгъла с  Гладстоун. Чисто нов, с пекарна за био хляб. Вече работи! Препоръчвам го! Бях на откриването, предлагаха супер вкусни, някои странни за мен неща...Когато го посетя в нормални условия, ще пиша подробности...
4. на Парчевич закусвалнята май не съществува  вече...
5. в Белите брези има някъде, но не съм го посещавала
6. Кибеа - здравословен, супер скъп, май не е вег, но става

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 16:23 от bilyanam

# 658
Да ви припомня, производителя на машини за поници от САЩ поиска да му направя дизайн за европейския клона на фирмата.

Уговорих вместо заплащане бартер - по една безплатна машина за всеки сайт + превод.

Знам колко полезни и вкусни са пониците за децата, нека поне някои от вас да могат да зарадват семействата и децата си с EasyGreen ферма за кълнове и поници.

И така, преводача получава една EasyGreen микроферма и плаща само транспорта от САЩ до България $83. Това е невероятна възможност, като имате в предвид, че за нашата машина платих 400 лв.

Дизайна го завърших днес. Немският превод е вече готов.

Търси се и превод на Италиански, Испански, Руски, Полски, Холандски, Гръцки на същия бартерен принцип. Hug

Оригиналния документ е тук.

Между другото, ако се сещате някой да идва от Щатите и да го динесе можем да спестим и транспорта и ще излязат съвсем без пари.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 15:18 от Ludmil

# 659
Да се всключа и аз в отбора, може би частично ... месо не ям, но ям млечни продукти и яйца. Така съм от 8 години, чуствам се прекрасно и изследванията са ми в норма. Вкъщи съм единствената, останалите са месоядни.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт