Поскъпване на стоки- фрапиращи цени - Част 2

• 39 499
  • 813
  •   1
Отговори
# 810
Аз виждам няколко причини динята на парче да е по-скъпа от цялата диня. Или пъпеш.
- При цяла диня рискът е за купувача, при парче се вижда каква е и рискът от негодна диня остава за продавача.
- Вече хората не купуват като някога по няколко цели дини, а искат по едно парче, защото цяла диня им е много и за носене, и за изяждане. И това дава коз на продавача да вдигне цената, понеже има търсене.
- За фирата вече писаха.

# 811
Малко стана развален телефон с динята.
Писаха по нагоре за 0.99€ за килограм диня, което наистина е много на фона на 0,40€ килограм продажна цена след една ръка прекупуване.

На парче диня е друго, струва 1€ евро, тази сутрин също го видях.

# 812
Искам да изкажа възмущението си от големите вериги и търговци. От години купувам на дъщеря ми измивен гел, като много често съм поръчвала онлайн от Нотино. Днес минах през една квартална аптека и купих два броя на цена 13,51 в срок до 2028 година....
И в аптеките Бену е такава цената. Вносителите често правят такива промоции, не е нещо ново и сензационно. Нотино не са български ритейлър, и явно още я нямат тази оферта. Имам попадения при тях с уникални цени.

# 813
Цената е еднаква и за цяла диня, и за разрязана, и преди, и сега.
Дините в този магазин са хубави и нарязаните парчета не се задържат въобще, понякога ги разграбват още докато ги режат.

Общи условия

Активация на акаунт