🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 5

• 26 299
  • 393
  •   2
Отговори
# 375
Някой  от феновете е  уловил Оруч при  снимките на  сцената  с тировете за  новия  сезон

Интересно какво е станало на  кораба. Дали пък всичко там не е било инсценирано...

# 376
Към екипа се е присъединил още един оператор.

Надявам се на още по- ефектни и красиви кадри!

# 377
А кога всъщност започва сериала?

# 378
Mimya, въпрос за милиони. Smiley
На този етап феновете гадаят кога евентуално ще пуснат тийзър за новия сезон. Blush И се появява по някоя папарашка снимка или нещо зад кадър. Blush

# 379
Най-накрая излезе новия плакат на Морето за втори сезон.
Много  красиви Есме и Адил

По-дълбока, по-интензивна, по-брутална. ❤️‍🔥

Нова буря се задава в Черно море! Но този път ще се борим рамо до рамо. "Това море ще  прелее" Сезон 2 идва скоро.🌪️

Още днес ще бъде пуснат и  новия общ  плакат.

# 380
Много красив плакат.

# 381
Каква беше ролята на тази актриса,че не мога да се сетя?Напускала сериала

# 382
Val,  на мен ми е позната от Черно-бяла любов. Тъй като се зачудих възможно ли е при такова внимателно гледане на сериала да я пропусна, проверих и се оказва, че напуска друг проект с подобно име Sevdam Karadeniz.
Намам търпение да започне втори сезон.
Само се притеснявам тези връзки между младите актьори в сериала да не предизвикат негативна реакция у зрителите

# 383
Ооооо, сега видях плаката, чуден е!

# 384
Здравейте! Плаката много ми хареса! Красиви Адил и Есме! Hug
Знае ли се вече кога започва?

# 385
Нези, още не са обявили дата, ще чакаме...

От Бирсен
Нови имена се присъединиха към актьорския състав на „Това море ще прелее“: Айла Бакъ, Бусе Синем Ирен и Али Йонсьоз.

♦️С промяната на баланса на силите в Черноморския регион през новия сезон, трима нови герои, влизащи в живота на семействата Кочари и Фуртуна, ще предвещават големи конфронтации. Двадесет години по-късно ♦️Емрие не се завръща в селото си с празни ръце. Тя носи със себе си гнева и огромната си власт над Адил. Според нея Адил има само едно непростимо престъпление: да обърне гръб на кръвната си линия и да се ожени за бившата съпруга на Шериф Фуртуна! Емрие, която никога не е разделяла Адил от сина си, сега е решена да го раздели с Есме.
 ♦️Хурие Вароглу, изиграна от Бусе Синем Ирен, е опасност, която пристига в Кочари заедно с Емрие, опасност, която на пръв поглед никой не би сметнал за враг. Приятелска и находчива, Хюрие намира кухнята в рамките на минута след влизане в къща, приготвя чай в рамките на десет минути и в рамките на половин час всички я мислят за част от семейството. Това очарователно селско момиче обаче е с остър поглед и умело пресмята. Животът я е научил на едно нещо още от ранна възраст: Не поглеждай назад, когато ти се подмине възможност. Голямата възможност на Хюрие в Кочари си има име: Адил Кочари.
НОВОТО ОРЪЖИЕ НА ШЕРИФА: ДЖЕНГИЗ ВОЛКОВ
 ♦️Дженгиз Волков, съживен от Али Йонсьоз, е син на Тимур Волков, който се готви да се сроди с Фуртуналите. За разлика от баща си обаче, неговото оръжие не са нито куршумите, нито грубата сила. Роден и израснал в Москва, след като е учил в Лондон с приятелите си олигарси, Дженгиз е млад адвокат, който говори четири езика и е гражданин на света. Истинският му талант е да чете хората. Той може да намери вратички в правен текст, които никой друг не вижда, и слабости в човек, които никой друг не забелязва. Нещо повече, той прави всичко това с такава топлина, жизнерадост и дяволски чар, че онези, с които се изправя, често осъзнават, че са победени твърде късно. Дженгиз е тук, за да отвори врати, които Тимур Волков не би могъл да отвори със сила, и да застане зад Шериф и да накара Есме и Адил да се изправят срещу тях.

# 386
Леле, тази леля страхвита направо! Sunglasses Ако се справя добре актрисата, всички ще я намразим. Satisfied Кандидатката за Адил не ме впечатлява,  иначе и тя ще ни ходи по нервите. И като цяло леля, която иска да разделя племенника си с любовта на живота му и да пласира някакво момиче по неин избор, а въпросното момиче да и върви по гайдата не ми допада като сюжет. Тривиално е и не подхожа на духа на сериала.
Виж, синът на Волков е интересен. И актьорът ми харесва. Гледала съм го в "Жар птици", може и другаде, с много добри впечатления съм.
Сетих се, че с нашия Исо играха заедно в "Жар птици". Изобщо, от избора на младия Волков съм доволна.

Разни акаунти пишат, че днес може да има тийзър. Да видим.

# 387
Ето характеристиките за новите герои и от акаунта на Морето

И аз съм гледала Чингиз Волков в "Жар птици" Героят му бе доста  противоречив и актьора се справи страхотно в предаването на всички тези усещания. Определено съм много любопитна да видя ролята на Чингиз в цялата картина на конфликти.. Може би той ще е адвоката, който ще измъкне Шериф от затвора.

Отново на една снимачна площадка след Жар пиците

Ето и една снимка зад кулисите
Тия хора май зимнина  ще  правят. Една камара касетки с домати накупиха.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 17:47 от cvetansk

# 388
Като видях новите герои и нещо ми се отщя да започва сериала. Наистина банален сюжет завъртат, като това наистина не подхожда на сериала, който бе успешен   именно заради различието от масата сериали. И лелята, и онази млада булка, както и синът ми са безлични. Може ли да вземат толкова безличен актьор за сина на Волков!? При толкова харизматични турски актьори да вземат този. Не съм много положително настроена за развръзката в новия сезон. Някак ще бъде по-слаб сезон, това усещам аз.

# 389
Mimya, грешиш... не знам дали си гледала Али Йонсьоз някъде, по-скоро не си, защото той е от запомнящите се актьори, когато го видиш, особено в игра и изобщо не е безличен. Не знам защо се очакват излъскани манекенчета в такъв сериал, те дори повечето от този тип не могат да предадат достоверно героите си. Лично аз съм доволна от избора на актьора за Чингиз Волков. Надявам се, че героят ще бъде достойна интелектуална конкуренция на Елени.
Новите женски попълнения не съм гледала никъде. Само се надявам, че няма да напишат нещо тривиално за техните образи, от което се опасява и Онче (дано да сме в грешка и да ни представят една интересна история около тях).

В Х вече има доста "сценарии" за новите герои, както и колажи. Въображението на феновете работи на пълни  обороти.  И  нови снимки с фенове също излизат ежедневно.
Ето и един от колажите

Общи условия

Активация на акаунт