Не издържам вече...искам да РАБОТЯ и ИСКАМ ДЕТЕ - нормалните неща в живота

• 20 339
  • 616
  •   1
Отговори
# 600
  • По света и у нас
И аз да се похваля, взеха ме на работа (сериозна 😄) от месец и половина робувам!!! Същото като преди.

# 601
Честито Прими, много успехи и пари ти пожелавам. Аз, ако съм без работа, ще умра и финансово и емоционално, така че не мога да коментирам как хората не работят с години и как живеят.

# 602
Много добре се живее, разполагаш с времето си, особенно, ако нямаш и домашни ангажименти, а и да имаш, си ги изпълняваш спокойно.

# 603
Идете в Бюрото по труда. Там имат програми и са длъжни да ви насочат към нещо.

# 604
Не са длъжни нищо. За тази година програмите свършиха.

# 605
Идете в Бюрото по труда. Там имат програми и са длъжни да ви насочат към нещо.
Уау! Кой ги задължава???

# 606
  • По света и у нас
Ако можех изобщо нямаше да работя, но вътре в мен има някакъв бяс 😄 не мога да не работя, страх ме е да завися от мъж, пък обичам хубавия живот… и така

# 607
То никой не ходи на работа от удоволствие.

# 608
1.В моя град има толкова безработни и си викам, що всички безработни не вземем да отворим едно предприятие, вместо да гъделичкаме егото на лошите работодатели.
2.Много ми е трудно да намеря работа, щото не съм майка и почти всеки работодател, не иска да се занимава, с човек, който всеки момент ще забременее или ще прави инвитро.
3. В повечето свободни места искат нощна смяна, това влияе зле за хора, които искат деца, но никой не го интересува.
4. На работни места ядат като в ресторант, ами ако забременея? Половин час ядат пиле с ориз до мене например или салата Цезар. Аз където работя, трудно ям такива "екстра" храни.
5. От вкъщи да работиш е чудесна възможност, но все още не мога да намеря.

# 609
Ако забременееш, има вариант да си носиш храна на повечето места. Аз си носех най-често риба или месо на скара, със салата, защото от всичко друго ми ставаше лошо. Някой плод за междинните закуски. Също така, ако работиш някъде, където не е подходящо за бременни, като забременееш има вариант да ти предложат друга подходяща работа, докато излезеш в майчинство или пък да ползваш болнични, ако няма такава възможност. Това, че не вземат нераждали жени ми е чак невероятно. Винаги майка, която има едно дете може да пожелае второ или трето. В една фирма в нашия град в момента търсят човек по заместване на бъдеща майка в майчинство, която е по близо до 50 те, от колкото до 40 те. Ми станала грешка и семейството решили да си задържат бебето.

# 610
  • Пловдив
1.В моя град има толкова безработни и си викам, що всички безработни не вземем да отворим едно предприятие, вместо да гъделичкаме егото на лошите работодатели.
2.Много ми е трудно да намеря работа, щото не съм майка и почти всеки работодател, не иска да се занимава, с човек, който всеки момент ще забременее или ще прави инвитро.
3. В повечето свободни места искат нощна смяна, това влияе зле за хора, които искат деца, но никой не го интересува.
4. На работни места ядат като в ресторант, ами ако забременея? Половин час ядат пиле с ориз до мене например или салата Цезар. Аз където работя, трудно ям такива "екстра" храни.
5. От вкъщи да работиш е чудесна възможност, но все още не мога да намеря.
Това, в зеленото, ти сериозно ли го казваш!?!?!?!?!

"В моя град има толкова безработни и си викам, що всички безработни не вземем да отворим едно предприятие, вместо да гъделичкаме егото на лошите работодатели." Защото то ей така става, не всеки е годен да бъде мениджър и предприемач и да управлява хора. ОТ страни изглежда много лесно, но като стане да го правиш и да носиш отговорност изобщо не е така. Аз например се чувствам много по-добре като експертен персонал.
"В повечето свободни места искат нощна смяна, това влияе зле за хора, които искат деца, но никой не го интересува." Как влияе?! Сигурно правиш секс само нощем, в леглото, мисионерската.

# 611
Какво значение има какво ядат хората? Това пък направо ме изуми?
Ние имаме столова, за 9 години изобщо не знам какво предлагат, не гледам чиниите на хората. Тя почивката ми е 30 мин., как ли пък не съм оглеждала кой какво яде.

# 612
Действително има работодатели, които подхождат с резерви към наемането на майки с малки деца заради очакването, че те ще отсъстват по-често, за да се грижат за тях при заболяване. Така още преди да бъдат оценени професионалните им качества, семейното им положение се превръща в пречка.

# 613
  • Пловдив
За тази точка не споря - с малки деца е проблем.

# 614
Е, да, това с пилето с ориз вече е носене на вода от девет кладенеца, за да полееш едно „не ми се започва работа“. Още не е бременна, но бъдещият колега вече е виновен, че обядва. Разбирам да мислиш в перспектива, обаче това вече си е по поговорката: „Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл.“

Общи условия

Активация на акаунт