Ето една, която започва от 5 мес и 10 дни и приключва на 11 мес. и 10 дни.
http://store2.data.bg/iramira/calendar_main_frm.htm
Много сте изписали бе момичета, не мога да смогна да се запиша

освен ще се притеснявам за детето, голяма мизерия, всичко е омазано 1 път дори се наложи и обвивката на матрака да пера 
че и още колко има да идват....(на бебе) не и се мисли 

а моите наблюдения над бебетата са точно в обратно тазвитие,раждат се руси със светли очи а после потъмняват 
.

Не съм предполагала, че толкова ще се радвам при всяко пълнене на памперса
А като си помисля, че само до преди няколко седмици беше омазан до уши при всяко преобличане
Ама откакто дохранвом с АМ това си е истинско събитие
Сега ще звънна на всички баби и на таткото да се похваля, че това е тема на разговор номер едно 
), а в момента е тъмно руса (като на чичо му
). Очите му бяха толкова тъмни в началото, че не можехме да разберем тъмно сини ли са или кафяви
(и моите и на таткото са такива).
!!!
...
а моите наблюдения над бебетата са точно в обратно тазвитие,раждат се руси със светли очи а после потъмняват 
И ние сме запечени и колкото и брутално да ми се струва днес ще помагам с термометъра
И на Наско косата вече в корените е пепеляво руса. Даже педката ме бъзикаше, че съм му боядисала корените
. Тук в Младост в една аптека Пентаксима е 58,50лв /някой питаше, къде има в София/.
ей, това майката е голем дзвер
И ние сме запечени и колкото и брутално да ми се струва днес ще помагам с термометъра
И на Наско косата вече в корените е пепеляво руса. Даже педката ме бъзикаше, че съм му боядисала корените
. Тук в Младост в една аптека Пентаксима е 58,50лв /някой питаше, къде има в София/.
!
!
. Еххх, че хубавоооо 
. Тази нощ също ме зарадва с една голяма "паста". Толкова беше много, че чак се чудя как не беше излязло от памперса 

Еххххх...