Направо да започвам по темите.
За захранването, гореща тема, многократно обсъждана - аз смятам след 6-ти месец. А иначе ако мога да продължа кърменето поне до годинка.
За забелването на пишлето - нищо не пипаме. А какви са тези лекари, които забелват така зверски, бе хора? Това вече е отречено отдавна, имаше страшно много статии в библиотеките на форума.
За пъпки по лицето - имаше преди. Водихме го на лекар - било безобиден обрив, да сме го игнорирали. Не мажехме с нищо, мина си сам, като кожата на лицето се обели после.
За обличането - тука е доста топло и аз го разсъбличам, ама все е по-навлечен от американчентата. Вече бях писала, че те много си разсъбличат дечицата, все са с голи крачета, не знам кое е по-правилно.
Момичета, защо не давате на друг да храни детето. Ние тука понеже сме наистина сами, далеч от всякакви роднини, та сме притеснени бебчо да не свикне само с нас - така че при първа възможност даваме на някакви приятели да го погушкат и да му поговорят. Ако можех щях да давам и на други да го хранят, ама засега сме като скачени съдове, нали е все на цица.
Ние не го плашим с животни или лоши роднини. Струва ми се тъпо, казваме му само, че нещо е забранено от мама и тати, например като си лапа ръцете и така.
Нашият хубавец вече отдавна не се задоволява само да ни се усмихне, а започва едно пищене, едно бебешко говорене. Много обича да му се говори нещо, да му пеем песнички или да ми рецитираме детски стихотворения. Голям приказливко.

Приятен ден, момичета.

а пък малкото ми съкровище беше толкова послушно през цялото време

нали уж и голям човек да е, като спи се отпуска и трябва да е покрит с нещо... и затова я извеждам с боди и тънко памучно гащеризонче, покрита с тънка памучна пелена, ако подухва. 
Аз хем искам малката ми сладурка да е с изряден маникюр, хем всеки път умирам от страх да не я клъцна без да искам. Ние имаме комплект за маникюр - нокторезачка, ножичка и пиличка. Първо режех с нокторезачката, но май ми е по-притеснено с нея и започнах с ножичката да се мъча. Пръстенцата са толкова мънички, а тя така мърда всеки път ... толкова е трудно това упражнение
След яденето в 20.00 ч. и двете така стабилно сме заспали и аз се ококорвам по едно време, взирам се в часовника - 03.00 ч. и не мога да повярвам. Останахме си без баня и това си е
А сега няма смисъл да заспивам пак, че всеки момент ще има уаааааа