Евровизия (тема 37) - Bulgaria 2027

• 44 213
  • 899
  •   1
Отговори
# 300
Един денс-кавър на Бангаранга от Москва, постарали са се

# 301
  • България
Иво Димчев не осквернява ли Античния театър в Пловдив? И колко примери има още... Като им се позволява, ще го правят.

Как точно присъствието на един артист осквернява театъра, пък бил и той античен?! Thinking
Древната римска цивилизация почва да се хили, тя не е била против хомосексуални отношения.

В тая тема се пишат твърде много тесногръди неща. Това е Евровизия, парад на ЛГБТ хората.

# 302
Как точно присъствието на един артист осквернява театъра, пък бил и той античен?! Thinking
Първо: какъв "артист" е това? Недоразумение на природата, най-общо казано. Ни певец, ни актьор. Силно казано "артист", тоест.. да не обиждаме истинските артисти. Второ: без да съм гледал Капките, достатъчно ми беше да видя някакво видео в социалките как въпросният индивид разказва с най-големи подробности в национален ефир, в пиков час.. за сексуалния си опит с циганчето Трайчо, как го отворил отзад и т.н. Ти ако имаш дете, което гледа с тебе Капките и слуша за секса между циганчето Трайчо и въпросното недоразумение... какво точно би му обяснила? В 20.30 по национална телевизия, най-гледаното предаване, според всякакви рейтинги? Нека прави каквото си иска между 4-те стени, в които го прави. Кому са нужни тези подробности по телевизията и защо трябва да ги слушаме, кой се интересува?
Това е Евровизия, парад на ЛГБТ хората.
Не, не е парад на лгбт xората. Ти така ли възприемаш този конкурс, най-старият песенен конкурс в света (заедно със Санремо) още от 50-те години на миналия век? Явно от доста скоро го следиш. Именно в последните 15-20 години започнаха постепенно да опорочават конкурса да заприлича на това, на което казваш "парад". Преди се наблягаше на песента. Това е песенен конкурс и това е в основата. Не е лгбт парад.

Последна редакция: нд, 14 юни 2026, 00:50 от diziler

# 303
Първо: какъв "артист" е това? Недоразумение на природата, най-общо казано. Ни певец, ни актьор. Силно казано "артист", тоест.. да не обиждаме истинските артисти. Второ: без да съм гледал Капките, достатъчно ми беше да видя някакво видео в социалките как въпросният индивид разказва с най-големи подробности в национален ефир, в пиков час.. за сексуалния си опит с циганчето Трайчо, как го отворил отзад и т.н. Ти ако имаш дете, което гледа с тебе Капките и слуша за секса между циганчето Трайчо и въпросното недоразумение... какво точно би му обяснила? В 20.30 по национална телевизия, най-гледаното предаване, според всякакви рейтинги? Нека прави каквото си иска между 4-те стени, в които го прави. Кому са нужни тези подробности по телевизията и защо трябва да ги слушаме, кой се интересува?

Точно защото следих Капките, знам, че Иво е бил подбутван от редакторите да говори за личния си живот. Веселин Маринов го скастри в ефир, Иво се съгласи и призова продукцията също да се съобрази, така че в останалата част от шоуто нищо подобно не се е дискутирало.

Иначе подобни коментари само потвърждават, че имаме нужда от Прайд и приемане на хората с различна сексуална ориентация. Равноправие очевидно няма - нито пред закона, нито в обществото, щом един гей осквернява сцената на Античния театър с присъствието си. Тъжно..

# 304
От какво трябва да са горди? Xора като всички други? Аз тръбя ли с мегафон по улиците или по националната телевизия вечер какво правя, с кого го правя и как точно? Някой от вас прави ли го? Трябва ли гръмко да се "гордеем" с личния си живот? Точно тези демонстрации дразнят. И едно е да са "горди", друго е да искат повече права, отколкото имат останалите хора.

Очевидно сте човек с отношение към (поп) културата - ако се замислите, една ОГРОМНА част от изкуството ни занимава с (хетеросексуални) любовни отношения. На мен са ми бозави и не съм фен, но никога няма да кажа "стига сте ми завирали личните отношения в лицето", защото са част от живота, а изкуството е неговото отражение. В тази категория са и гейовете - част от шарения свят в който живеем.

# 305
Аз нямам против гейовете. Имам против просташкото и несъобразително отношение на някои конкретни индивиди, които си мислят, че са нещо повече от другите. А с такива е пълно и сред xетеросексуалните, и сред xомосексуалните.
Признавам, че съм консерва, ама чак xомофоб не съм.  Дразня се и в препълненото метро като двойка (момче и момиче) ми се мляскат на една педя от мене и съм длъжен да им слушам лигите. (Случка от онзи ден).  На обществено място са. Да си наемат хотел или да си xодят по къщите и да си се мляскат колкото си искат. Моето мислене е такова. Парадирането и несъобразяването кой те гледа и слуша, несъобразяването дали си на обществено място, дали си пред Божи xрам, дали си на свято място...това не е окей. Поне според мен.  
Оставаме си на различно мнение, няма лошо. Не е нужно да мислим еднакво.

# 306
Радвам се, че вече има повече хора на различно мнение като Дара, които могат да посочат коя е истински дискриминираната група с името си.

# 307
Само на 17...

А това, не можела да пее! Пак на само 17

Отново наблягат колко са я мразели тогава. Това за мен обяснява защо подкрепя подобни организации. Явно и тя е получавала подкрепа от тях.

# 308
# 309
Какъв е този конкурс на феновете?

# 310
Какъв е този конкурс на феновете?

От  нета:
 Песента „Curse“ е избрана от българския клон на фен клубовете OGAE да представя страната ни в престижния онлайн конкурс OGAE Second Chance. Това е състезание, в което официалните фен клубове на „Евровизия“ от цяла Европа гласуват за любимите си песни, които са отпаднали на националните селекции.„Curse“ беше сред трите възможни предложения по време на вътрешния избор за „Евровизия 2026“ заедно с „This Is Me“ и победителя „Bangaranga“

„Curse“ добре че е отпаднала, не може да се сравнява с триумфалната „Bangaranga“

# 311
+100
Нямаше да мине полуфинала.

# 312
Дара - "Вчера случайно срещнах Новаака докато вечеряхме - най-неочакваното срещане, но някак се почувствува, че е предназначено да се случи"
Дара и Джокович
https://www.instagram.com/p/DZr6EYyuA70/

# 313
А пък "This is me" беше пълен потрес. Една шаблонна мелодия се повтаряше нонстоп. "Curse" беше доста по-добре.

Последна редакция: ср, 17 юни 2026, 16:59 от diziler

# 314
  • София
Тази ако беше избрана, щяха да се скъсат да коментират, че копира Дуа Липа.

Общи условия

Активация на акаунт