„ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ по bTV - тема 4

• 15 863
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
# 76
И аз с този панаир идвах
Фучеджиева копае дъното

# 77
  • софия
Има ли някой, с когото Фучеджиева да не се е скарала?
И вече толкова години едва ли има някой, който не е разбрал, че тя, едва ли не зорлем, се върнала от Щатите и едва ли не, ни оказва височайше благоволение с това.

# 78
  • София
Значи ми е абсолютно правилно усещането за комбинация от наглост и липса на възпитание у тази жена.

# 79
Значи ми е абсолютно правилно усещането за комбинация от наглост и липса на възпитание у тази жена.
Според мен и талант няма, което допълва картинката

# 80
Какво значи съкращението "дгд"?

# 81
Да го духаш.
Извинете.

# 82
Продължението на Фучеджиева. Много е зле.
Скрит текст:

# 83
Къде може да се гледа сериала освен във Voyo, където е платено ?

# 84
Не стига,че  бездарна, ами и нахална.

За мен това е напълно провален сериал.  По-зле от латино сапунка, изцяло заради сценария.  С такива глупости никакъв екип и актьори не могат да направят нищо смислено.

Просто се налагаше някой да и го каже.

# 85
Къде може да се гледа сериала освен във Voyo, където е платено ?
Мисля, че в някакъв торент p 2 p b g .com. Ама струва ли си за една серия да си правите регистрация и да се занимавате. Идва след няколко часа.

Милена Фучеджиева наистина копае дъното, особено с това "ДГД" и то публично.

На същото мнение съм, че ако са знаели, че ще  има втори сезон или поне им е загатнато, нямаше да пришпорват така събитията в последните 3 епизода, а щяxа  да оставят отворен финал.  То винаги има какво да се доразвие и да се довърши, дори да преместят времето на действието през 21 век... 
След този скандал между режисьор и сценарист, според мен, шансовете да има втори сезон клони към 0. Или просто ще сменят екипа.

# 86
Аз искам от епизод едно да ги гледам, тк не съм.
И аз прочетох във фб Фучеджиева, там не знам каква е драмата между сценаристите и режисьорите. Приносът за сериала е благодарение на целия екип.

# 87
Като история, без да гледам играта, най тежка е дотук историята на Биляна.
Иначе на Светла и на Зоя.

# 88
  • Анкх-Морпорк
Фучеджиева се излага. Голямото създаване на образи!
Повечето образи останаха без покритие. Примерно, драмата с двете жени - Светла и Кремена - беше разгирана постно и неестествено.
В другите образи също има "кухини". Като напр. защо Георги е с марго, като обича бившата си. Пламен Димов, който играе Филип, е страхотен и може да бъде много повече от някой, който само се оправдава, ту пред жена си, ту пред мафиотите.
На Мартина Пенева (Биляна) видяхме героинята в началото, после изчезна тотално и се появи накрая. Момичето играе страхотно, можеше да се появява и през средните серии. Можеше да покажат как се крие, как се тревожи от всичко, как открива, че е бременна, как решава да се върне при баща си. А то, няма я, няма я и внезапно се появява. Твърде много елементи на сапунка, за да има "главната сценаристка" такова голямо самочувствие.
Видяхме много талантливи млади актьори, които спасяват положението. Честно казано, гледам заради тях.

# 89
Интервюто с тримата режисьори в "Тази събота"
https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/vjara-nadezhd … rskija-svjat.html

Може и след това интервю Фуча да е подпалила...
(освен интервюто по БТВ радио от сряда)

Общи условия

Активация на акаунт