„ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ по bTV - тема 4

• 18 166
  • 293
  •   2
Отговори
# 285
Март, април и май. А го рекламираха от последния петък на февруари, но смениха датата.

# 286
  • София
Владо отблъсна Светла като разбра истината за ролята и в катастрофата. После го убиха при престрелка в клуба. Той се метна пред сина си Васо.
Жената на Георги няма как да забременее от него. Остава под въпрос дали изобщо синът и е от него с тази лоша спермограма.
Марго разбра истината от Светла и че Катя и е сестра.
За Владо дадоха, че е в критично състояние и с малки шансове да оцелее.

Дано развият интересни сюжетни линии в новия сезон. Аз се запалих късно по сериала, та го изгледах накуп във Voyo юни месец. Satisfied

# 287
Светла не се ли нагълта с хапчета?

# 288
  • Другата България
Ясно.
Значи ще оцелее /това за Владо/, но вероятно ще е на легло, или инвалид, или паметта ще си е загубил....необятна е  фантазията продуцентска, когато трябва да се съчини нещо кринджаво.
И Светла ще оцелее, разбира се.

# 289
Защо мислиш така? Аз мисля, че ако някой оцелее ще е Светла за да и тежи и смяната на бебето на съвестта. Владо не.

# 290
  • Другата България
За Владо съм сигурна.
Дори само заради отношенията с Васо.

# 291

Последно смени децата в родилното, не си спомням да се е нагълтвала. Направи страшни мизерии тази жена. Дано в следващият сезон я разкрие Маргото, че и нея забърка с гнусните си тайни.

# 292
  • София
И аз много се радвам, че ще има втори сезон:-) Чакам го с нетърпение:-)

# 293
  • София

Последно смени децата в родилното, не си спомням да се е нагълтвала. Направи страшни мизерии тази жена. Дано в следващият сезон я разкрие Маргото, че и нея забърка с гнусните си тайни.
Пи хапчета и счупи някакво огледало, ли стъкло ли беше...

Общи условия

Активация на акаунт