Боледуването на децата ни - тема 98

• 9 511
  • 447
  •   2
Отговори
Стара тема

Здравейте, мина "тържеството". Нашите бяха само тяхната група (и по-добре) и ето че запушването на носа му е на лице. *Ей зорлем да не изпуснат нещо децата им..*
Аз също промивам от известно време носа всяка сутрин и вечер. И преди съм го правила на някакви периоди. Не съм забелязала да има повече сополи от механичното дразнене, но не съм забелязала и да помага особено. То просто като има да се разболява, ще се разболее. Сутринта, докато приготвях закуската му, си мислех, как може да яде толкова много плодове и зеленчуци, разнообразно меню се стараем да осигуряваме и пак.. Този организъм кога ще заработи 😭

Весело посрещане на празника утре! 😇

# 1
  • София
Моето пък сега се разсополиви още повече след тоя антибиотик… Има ли шанс да действа така и да бута сополите навън? Като отидохме при лекарката каза, че има жълт заден секрет и то гъст.

# 2
Според мен в възможно. При мен имаше такъв ефект при синузитите. Като почнат да умират бактериите и се изтичат сополите

# 3
Възможно е да има такъв ефект.
Бързо оздравяване на всички!
При нас малкият още малко кашля и е все така кисел за всичко, откакто тръгна на градинка, вкъщи е все рев за всичко.

# 4
  • София
Не ми се е случвало честно казано. Благодаря момичета!
Бързо оздравяване на всички!

# 5
Моето пък сега се разсополиви още повече след тоя антибиотик… Има ли шанс да действа така и да бута сополите навън? Като отидохме при лекарката каза, че има жълт заден секрет и то гъст.

И при моето дете се е случвало. Вадят гадостите от организма по този начин. При моето дете отшумява напълно 2-3 дни след края на АБ.

Бързо въстановяване на всички деца. Heart

# 6
Да, на мен единият път до седмица след приключването на АБ се точеха сополите. Първо отпуши все едно тапа и започнаха да се отичат.
Друг път пък директно са намалявали. Зависи явно къде, какъв и тн е сопола.

# 7
  • shumen
Frozen,при моя за 14 години още не е заработила.Де що мине и го залепя.
I.R.възможно е.
Моят продължава да прокашля от време на време.Каква е тая кашлица няма спиране.

# 8
Аз пък в петък цял ден бях с приятелка, на която и тръгна бистра хрема. Тя е със силен имунитет и затова допуснах, че няма да успее да излъчи вирусни частици. Ще видим след още ден-два дали съм постъпила много глупаво. Виж, ако детето й беше болно, най-вероятно щях да й откажа да се видим Grinning

# 9
Моята и тя нещо кашля и се сополиви,но поне приключи учебната година ще видим после на лятната занималня.

# 10
  • shumen
Барбалена,аз ако знам,че е болна щях да отложа да се видим.
Ооор,дано е добре на лятната занималня твоята.

# 11
  • Sofia
Сутринта, докато приготвях закуската му, си мислех, как може да яде толкова много плодове и зеленчуци, разнообразно меню се стараем да осигуряваме и пак.. Този организъм кога ще заработи 😭
При всяко дете е индивидуално, но нашата педиатърка ни казваше, че имунитетът узрява и става като на възрастен чак на около 7г.

Иначе малката от петък се оплаква от болки в корема (не постоянни). Днес ще я водим на лекар,  да видим. Издържа по седмица-две в градината и до там.

# 12
Някой от вас пил ли е Синулан дуо? Аз детския не го харесвам, но сега майка ми го хвали и понеже още кашлям се чудя да го купя ли.

# 13
  • София
Ми при мен лично нищо не стана. Пробвай как ще подейства при теб. Иначе пробвай и ГелоМиртол

# 14
Един път съм пила и много го мразя. После се оригвам на етерични масла 🤣

Общи условия

Активация на акаунт