Дева Slim effect

• 58 683
  • 608
  •   1
Отговори
# 75
  • София
...
ама не си оставям дупка, освен да пробия във фолиото smile3505 newsm62

# 76
  • Sf
Четох в сайта на Рубелла, че в състава на тези 2 продукта се съдържа екстрат от бръшлян. Който малко или много е отровен. Може би затова проявявате такава алергична реакция.

Може би е добре първо, както съветват винаги при ползване на продукт за пръв път, да намажете малко на свивката на лакътя, там където е най-мека и тънка кожата и ако след известно време /за всеки е различно, макар винаги да дават от няколко минути да няколко часа/ мястото не се зачерви, значи не сте алергичен към продукта и можете свободно да го ползвате.

Аз също мисля да си купя и зелената и розовата ДЕВА, като ще се тествам дали съм алергична Simple Smile Ако съм, ще го подаря на етървата.  Mr. Green

# 77
  • Варна
Минах през Била на Хиподрума току що и нямаше нито от зеления, нито от розовия, за който всъщност бях отишла.
Голямо търсене на този продукт има  явно и не могат да смогнат да заредят Crazy

Хахахааааа, спрете най-сетне да пишете, че и тука ще свърши и ще останем дебели. Миналата година имаше тема за един китайски сапун за отслабване. Пратих мъжа ми да купи и продавачката го питала къде са пуснали реклама, че непрекъснато идват да питат за този сапун  Laughing Докато заредят и свършвал.  Laughing
 Тази година ще пратя мъжа ми до Метроооо. Моля, оставете един за мен.  Laughing

# 78
Минах през Била на Хиподрума току що и нямаше нито от зеления, нито от розовия, за който всъщност бях отишла.
Голямо търсене на този продукт има  явно и не могат да смогнат да заредят Crazy

Хахахааааа, спрете най-сетне да пишете, че и тука ще свърши и ще останем дебели. Миналата година имаше тема за един китайски сапун за отслабване. Пратих мъжа ми да купи и продавачката го питала къде са пуснали реклама, че непрекъснато идват да питат за този сапун  Laughing Докато заредят и свършвал.  Laughing
 Тази година ще пратя мъжа ми до Метроооо. Моля, оставете един за мен.  Laughing

Извинете за off-а ама това ми напомня за Тривитаминола миналата година Laughing. Тогава всички ветеринари вече бяха запознати с вълшебната маска на Деси и голямо търсене падна.

# 79
Аз бях до метро вчера - значи, антицелулитния е 4 и нещо, Слим ефект - 5.50. Простете, че ви обърках в един мой преден пост, бях писала че Слим е към 4 лв...
Видях,че са пуснали някаква нова марка, пак за целулит и стопяване на мазнинки, даже имаше в комплект 2, които се нанасят по схема. Едното струва към 6лв. Фирмата не съм я чувала, за пръв път я видях...Изглеждаха доста засукани  Simple Smile

# 80
  • София
В Пикадили са на промоция - слима е 5.45

# 81
Извинете за off-а ама това ми напомня за Тривитаминола миналата година Laughing. Тогава всички ветеринари вече бяха запознати с вълшебната маска на Деси и голямо търсене падна.

И за китайските хапове  Mr. Green

# 82
  • somewhere over the rainbow
Купих си розовия за 6,50 лв. и мацам усърдно сутрин и вечер Crazy Мисля, че за една седмица има ефект, не се меря, познавам по дънките Wink За сега странични ефекти няма, освен че там кожата ми стана много гладка /може да е и от постоянното търкане Thinking/ В началото мазах нормално количество, но не усещах хлад. Сега мажа по много, става ми хладно,но...си ходя лепкава цял ден hahaha Плащам си аз "цената на красотата" Confused

# 83
Смейте се вий! WinkАма като станем едни стегнати всичките тука,ще видите тогава! hahaha

# 84
Аз започнах втора опаковка от розовия , мажа се от 21 дена точно.Значи една опаковка ми стига за 15 дена, мажа от корема,паласките отзад,гърба, всичко надолу до колената.Искам да ви кажа, че имам доста целулит и за тези 20 дена ми е намалял почти наполовина вече, до 1-2 месеца максимум се надявам поне видим целулит да нямам  Grinning Кремчето е страхотно просто,много съм доволна Grinning Обаче продължавам да се увивам и със фолио де, за по-добър резултат.

# 85
Мимис, значи мажеш със Слим ефекта розовия - но ти се маха целулитът?
Всичко ли увиваш с фолио?

# 86
  • София
И аз да се присъединя към мажещите се с "Дева". Е, за 2 дни няма кой знае какъв slim effect.
Аз още кърмя, но не се притеснявам, че от такова количество ще се повлияе кърмата.
За цените : аз си купих розовия за 5.45 от "Пикадили". А брат ми вчера беше в Метро и каза, че след 15-минутно търсене от продавачките там (доста закръглени били!), се установило, че го няма.

# 87
  • Варна

Аха, аха  smile3521
На мен ми омръзна тоя глад. Искам да се намажа и хоп-вталенааааа.

# 88

Аха, аха  smile3521
На мен ми омръзна тоя глад. Искам да се намажа и хоп-вталенааааа.

Сигурна съм, че не действа, но важното в крайна сметка е внушението и нагласата.
Надали решението за толкова натрапчивия целулит е крем за 5 лв.  Crossing Arms

# 89
  • Варна
Сигурна съм, че не действа, но важното в крайна сметка е внушението и нагласата.
Надали решението за толкова натрапчивия целулит е крем за 5 лв.  Crossing Arms

Ейййй, не ме оставяш да си помечтая, начи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт