Дева Slim effect

• 58 654
  • 608
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, а знаете ли гела и лосиона могат ли да се използват от бременни само за дупето и бедрата? Ползвам гелчето на Дева веднъж на ден, но се притеснявам да не навреди по някакъв начин на бебчето.
По-добре се въздържай от всякакви химии по тялото си - просмукват се през кожата!

# 61
  • софия
Момичета, моля тези, които са си го купили, погледнете на листовката. Пише ли да не се ползва по време на кърмене  Praynig?  Че ние с този естествен метод на хранене не знам кога ще мога да почна да се мацотя, ако не може ...

# 62
За жалост листовка няма...и на кутията не пише нищо Confused
Пише обаче, че съдържащият се кофеин се просмуква в кожата, ако това е от значение.

# 63
  • София
И аз започнах да редувам сутрин зеления, а вечер розовия.
Обаче като нанасям антицелулитния /зеления/ не усещам никаква студенина, а слагам много. Но при слим-а пък си я усещам. И при двата нанасям горе-долу едно и също количество.
Дали пък антицелулитния не ми действа при това положение? Всички ли усещате нещо от зеления гел на Дева?

# 64
Lodsi, и аз от зеления не чувствам хлад - само докато го нанасям, тъй като е гел, иначе не Peace

# 65
Здравейте! Да споделя и аз-купих си промоционалната опаковка с диска с упражнения.За упражненията-много са добри-част от тях се правят с гирички.Аз и без гирички първият път се озорих.Превя ги докато бебо спи .Но днес ще пробвам и номера с фолиото.Иначе си купих и розовият крем-него го ползвам сутрин,а зеленият след душа вечер.
Това с упражненията е добро,защото все не мога да се организирам за фитнеса,а обичам да ходя.Аз разбирам дали един комплекс от упражнения е добър по мускулната треска на другия ден.
След тези упражнения имах на " доста подходящи места"  Wink

# 66
  • Пловдив
Lodsi, и аз от зеления не чувствам хлад - само докато го нанасям, тъй като е гел, иначе не Peace

И аз нищо не усещам от зеления  Rolling Eyes
Аз и сутрин и вечер първо нанасям гела и след около половин час намазвам и с розовия,

# 67
  • София
Така въодушевено я хвалите девата, че и аз се метнах на розовия. Ползвам го вече 3 дни без странични ефекти пък ще видим дали ще стопя см. Колкото за изстудяването - то е от ментола. В зеления може да няма ментол и затова да не ви охлажда.

# 68
  • в ябълковата градина
Аз пък, след като вчера се увих във фолио, днес целият ми корем е червен, някакви дребни червени пъпки. малко ме сърбят.
Бедрата също си бях увила, но там нямам нищо.

Да кажа и, че не ползвам Девата, а антицелулитния на Талодерма, но досега не ми се беше случвало това.

# 69
Здравейте! Да споделя и аз-купих си промоционалната опаковка с диска с упражнения.За упражненията-много са добри-част от тях се правят с гирички.Аз и без гирички първият път се озорих.Превя ги докато бебо спи .Но днес ще пробвам и номера с фолиото.Иначе си купих и розовият крем-него го ползвам сутрин,а зеленият след душа вечер.
Това с упражненията е добро,защото все не мога да се организирам за фитнеса,а обичам да ходя.Аз разбирам дали един комплекс от упражнения е добър по мускулната треска на другия ден.
След тези упражнения имах на " доста подходящи места"  Wink

За какви упражнения става дума? Че нещо не хванах връзката..

# 70
  • Варна
Някой каза, че ще ходи до Метро. Може ли да споделите каква е цената на този крем там? Мисля да го пробвам.

# 71
Някой каза, че ще ходи до Метро. Може ли да споделите каква е цената на този крем там? Мисля да го пробвам.

Някой беше споменал 4 лв, така че в Метро със сигурност ще е по-ниска цената. Аз си купих един крем на дева за почти 6 лв от Бурлекса, а в Метро го видях за няма 4 лв  Shocked

# 72
  • София
Това с омотаването определено дава резултат, но на мен ми пречи, защото пия много вода, а като се облепя не мога да ходя до 00 Heart Eyes
Права бе скъпа Laughing.

# 73
  • София
Shusha, става въпрос за един нов пакет, който са пуснали сега. Включва зелената  кутия с  гела + синята кутия със скраб + диск с упражнения. Тук в кварталното магазинче ми го предложиха за 10 и нещо.

# 74
Минах през Била на Хиподрума току що и нямаше нито от зеления, нито от розовия, за който всъщност бях отишла.
Голямо търсене на този продукт има  явно и не могат да смогнат да заредят Crazy

Общи условия

Активация на акаунт