Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 6 365
  • 138
  •   1
Отговори
  • Sofia
В тази тема обсъждаме всичко, свързано с червилата, глосовете, балсамите и моливите за устни. 4470

От любими марки и цветове, през характеристиките и качествата на конкретни продукти, до цени и магазини, от които най-често пазаруваме.

Вместо "запис", може да споделите кои са любимите ви червила и да предоставите суочове (лично ваши или свалени от нет-а), на които смятате, че цветът на конкретното червило е излязъл най-близо до това, което е в действителност.

Линкове към предишните теми: 1, 2.

Приятно писане!  bouquet

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 17:32 от Blаck Cat

# 1
  • София
Любимите ми червени, които са и много близо до показаното из сайтовете:

1. NARS Powermatte Lip Pigment - цвят Starwoman
2. Catrice Matt Pro Ink - цвят This is my Statement
3. KYLIE COSMETICS Velvet Lip Kit - цвят Red Velvet

Любими нюд/розови, с които съм в момента в по-топлото време:

1. Clarins Joli Rouge Velvet - цвят Woodberry
2. L'Oreal COLOR RICHE - цвят 173
3. Maybelline Teddy Tint - цвят Petalcore (лепне брутално, но няма мърдане)

# 2
Бях си взимала това на NYX и бях доволна, като се нанесе прозрачната част и не лепне - само трябва да се изчака определено време да изсъхне.  Но мисля, че не се затваряше плътно и леко изтичаше. Но определено трябва с някакво олио да се махне

# 3
Тоест е като гланц, ама не лепне като винил инк? И не се размазва? Ако е така го взимам🤣

# 4
  • София
Моите любими са:
1. Chanel 434 Mademoiselle - All-time favorite (шегувам се, че ако остана на самотен остров и трябва да избера само едно от хилядите, които имам - със сигурност ще е ТО Simple Smile

Скрит текст:
2. Tom Ford liquid lip luxe matte - Lark
Скрит текст:
3. Chanel Rouge Allure velvet extreme - 118 eternel (за жалост спряно Weary)
Скрит текст:
4. TOM FORD - 03 CASABLANCA
Скрит текст:
5. Chanel ROUGE COCO FLASH - 82 Live и 54 boy
Скрит текст:
Скрит текст:
6. Tom Ford - 14 Sable Smoke
Скрит текст:
Червени не нося, но любимите ми са 3 - Tom Ford Fucking Fabulous, MAC Ruby Woo и Chanel 99 Pirate

# 5
  • София
Благодаря за новата тема!
Любимо червило нямам, защото използвам такова според настроението ми и нуждите на устните. Понякога си слагам просто олио за устни на Кико, друг път максимайзер и излизам. Прочетох предходната тема препоръки за един продукт на Фенти - отидох до Сефора, нямаше тестер, купих го, ами не ми харесва и нищо не прави с устните.

# 6
Любимото ми червило сега е Fussy Fenty. Започнах трето и ще купя и четвърто, велоятно и пето, защото ги хабя за два месеца.
Иначе обичам Диор, Шанел, Мас и Том Форд.
Бой и Монте Карло Шанел са от 15 години сигурно при мен и ще бъдат нови и нови винаги, докато ги има.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 22:43 от densi

# 7
ShokolaDkaa, мислех че само аз не купувам червилста на НЛ поради вътрешни убеждения кого спонсорирам 😁
Любимото ми червило постоянно се мени. Харесвам някое, писва ми сменям, търся ново, преоткривам някое старо… Напоследък много нося споменатите от мен на Eveline cosmetics.

# 8
Частта с цвета лепне и стои матово (сухо на устните), но безцветната част омекотява и не лепне, така че според мен компенсира.

Тоест е като гланц, ама не лепне като винил инк? И не се размазва? Ако е така го взимам🤣

# 9
  • София

Може ли отзив за червилото на Clarins?  Точно на него му се чудя в момента. Как е като дълготрайност?

# 10
Сега си открих едно Кико забравено от зимата...хубав червен цвят, дано съм доволна.

# 11
  • София

Може ли отзив за червилото на Clarins?  Точно на него му се чудя в момента. Как е като дълготрайност?

Доста добро - нанася се равно, лесно, меко, но не и като масло. При мен трансферира леко, но цветът се запазва.

# 12
  • София

Доста добро - нанася се равно, лесно, меко, но не и като масло. При мен трансферира леко, но цветът се запазва.
И аз го имам и цветът ми допада. Трансферира си доста честно казано и като минус за мен е, че оставя лек стейн на устните. Иначе мирише приятно и има нелоша консистенция. Не е нещо невероятно, но на намалената цена в Дъглас си струва да се опита Simple Smile Има и хубава опаковчица.

# 13
Моето любимо е гланцът на Фенти Heat.

# 14
Аз напоследък имам проблем с червилата и се надявам да можете да ми дадете насоки, за да го отстраня. Каквото и червило да сложа, дори и дълготрайно, от вътрешната страна на устните ми се изтърква скорострелно. След минута-две, а отгоре си стои. Харесвам червени цветове, а при тях много личи. Със или без основа за червило, все е така. Преди ползвах маска за устни, но сякаш не виждах някакъв ефект, та вече не съм толкова редовна.
По въпроса за любимо червило, глас, балсам, не съм открила такова, което да ми е любимо.

Общи условия

Активация на акаунт