Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 22 189
  • 531
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз напоследък имам проблем с червилата и се надявам да можете да ми дадете насоки, за да го отстраня. Каквото и червило да сложа, дори и дълготрайно, от вътрешната страна на устните ми се изтърква скорострелно. След минута-две, а отгоре си стои. Харесвам червени цветове, а при тях много личи. Със или без основа за червило, все е така. Преди ползвах маска за устни, но сякаш не виждах някакъв ефект, та вече не съм толкова редовна.
По въпроса за любимо червило, глас, балсам, не съм открила такова, което да ми е любимо.
Може би се облизвате или хапете устни и затова ви се изтрива.
Пробвали ли сте от този тип, който от едната страна е матово червило, а от другата - гланц. Трябва обаче да изчакате хубаво да изсъхне, преди да нанесете гланца. После хем има блясък, хем е супер трайно. Макс Фактор имат такова от много отдавна, но не го препоръчвам изобщо, защото изсушава брутално и се премахва супер трудно. Вижте показаните на Nyx по-горе, Revlon също имат и са много добри. Аз имам това и не е никак лошо
Скрит текст:
Кико и Шанел също имат такива, но като за проба, препоръчвам Ревлон-а.

# 16
Много благодаря, Шоколадка. Не облизвам повече устни от преди, а до преди около месец не ми се изтъркваше така в средата. А и докато чакам да изсъхнат дълготрайните нищо не правя, а след минута две се е изтрило. Обаче разни гланцове и това на Фенти, което похвалиха тук, не се случва така. По-скоро има някаква промяна при мен, ама не знам каква. Grinning
От типа, които от едната страна е матово червило, а от другата - гланц не съм пробвала, но ще пробвам и такова. Пък дано то се задържи на мен и да не се поглеждам през минута имам ли червило или не. Grinning

# 17
Аз намерих и един фиксатор за червило, на артдеко. В дм май ги има. Около 20 лв е (не съм го виждала на живо в магазин, само онлайн в приложението. Гледах тик тоци, каквото и да е червило го фиксира и не се пренася.
Сега не бих го взимала, че вече нямам нужда от такава дълготрайност, но след време като се върна на работа и съм с маска ще взема (ако го има)

# 18
Много благодаря, Азара! Simple Smile
Това ли е?

# 19
  • София
Това на Артдеко го има от много години, още бях ученичка. Прилича на лак за нокти. На мен не ми допадна тогава, но и нямаше такива матови червила като сега...

# 20
То го има от много години, ама аз сега научавам за него. Joy
Много години имах обриви по лицето и не ползвах абсолютно никакъв грим. Миналата година реших, че бих пробвала да нося червило. Та може да се каже, че съм сравнително нова в света на червилата. Simple Smile
Много исках блестящия глитер на Диор. Не можах да си намеря тук. Сестра ми ми го купи от Франция. По Великден ми го донесе. Цветът много ми харесва. При мен обаче има трансфер. А от известно време и изтъркването по средата. Не ми се хвърля червилото. На Кико коледното също си взех ноември или декември. Нямах проблем с него до преди около месец. Та търся някакво решение и се надявам някой да ми подскаже какво да направя с устните си, та да са ми пак трайни червилата. Simple Smile

# 21
  • София
Може би зависи и от кожата. На моите устни дори и червила, които други дами определят като свръхтрайни, трансферират и се изтриват бързо.
На Fenty така се опарих например с едно иначе разкошно на цвят червило, че още не смея да си купя друг продукт на марката.

# 22
Възможно е, Sunshine_Reggea.
Поръчах това двойното на Revlon, което Щоколадка ми препоръча и ще дам отзив как е с него, след като го пробвам.
Благодаря за коментарите. Simple Smile

# 23
Благодаря за новата тема!

Любими червила сега нямам, сменям ги според настроението. Единствено вече избягвам матовите – вече не ме кефят, както преди. А този маркер за устни го използвам всеки ден – много естествено подчертава устните, траен е и е удобен за ползване. Към другите моливи изобщо не посягам.

# 24
  • София
Поръчах това двойното на Revlon, което Щоколадка ми препоръча и ще дам отзив как е с него, след като го пробвам.
Много се надявам да ви допадне Simple Smile Само изчакайте хубаво да изсъхне преди да сложите глоса. Пишете като го пробвате Flowers Hibiscus

# 25
  • София
Малко ъпдейт от мен за лака за устни на L'Oreal - без да искам съм нацелила разкошен цвят (Nude Rose). Да, лепне си, но не много по моите стандарти, трайно е и стои много красиво.
Аз също преминах от свръхматови червила към по-сатенени и по-лъскави. За съжаление гланцовете и олиата ме вбесяват - като ги видя на снимка, съм влюбена в ефекта, но като си сложа нещо подобно, полудявам. Затова този "лак" определено много ме грабва.

# 26
Много се надявам да ви допадне Simple Smile Само изчакайте хубаво да изсъхне преди да сложите глоса. Пишете като го пробвате Flowers Hibiscus

И аз съм доволна от тях, но доста бързо свърши.

Проверих дали има наличност фиксатора за червило, но няма в ДМ в моя град.

Маркер за устни видях на Есенс в ДМ, 2 цвята, кафяв и розов, и се зачудих дали да не взема, мацнах на ръката, бързо изсъхна и доста време издържа, ама съм пълна с продукти, които не ползвам. Сигурно като вляза още няколко пъти и накрая ще го купя.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 15:20 от Sande4

# 27
  • София
Да, те са малко като количество, но са много дълготрайни. Глосове и лепкави не понасям. Тренирам много и пия по 4-5 литра вода и не мога през 5 минути да подновявам червилото, затова предпочитам течните матови. Стоят си ми цял ден и изобщо не ги мисля Simple Smile Също и пуша и е супер неприятно като съм с глос - всичко лепне и се изтрива за отрицателно време. Понякога като ми се приноси нещо лъскавко ползвам максимайзъра на Диор или лип Перфектора на Clarins.

# 28
Здравейте дами, някой тук в темата препоръча балсамче на ARTDECO, миналия ден го намерих в DM. Ами много е приятно, консистенция на балсамче, приятно розов цвят, без да наслоява много, цена 20 лв. Препоръчвам!

# 29
  • София
Аз имам глосчето на Артдеко, което наподобява максимайзъра на Диор и дори ми харесва повече. Купих ги всички налични в близкия ДМ Joy

Общи условия

Активация на акаунт