Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ох, мислех, че само аз пия толкова много вода. Успокоих се.
В офиса пия от онези шарени чаши от пресован бамбук - ей това направо "изсмуква" червилото, каквото и да е. Само NL и Maybelline не остават по тая чаша. Поне мога да подновявам бързо.
Ако много ми се приноси нещо лъскаво, слагам Vinyl Ink на Maybelline.

# 31
  • София
Аз си пия от бутилката директно и постоянно мъкна. + пия и много чай Joy
Аз мам Coy от Vinyl Ink на Maybelline и умирам от яд, че формулата е толкова отвратителна, защото цветът е точно, какъвто харесвам. Слагам му максимайзъра на Диор отгоре, когато ми се приноси.
От новите на Loreal Infaillible Laque Resitance пробвах цвят 220 и много ми хареса, но лепне по същия начин (може би една идея по-малко), та ще го пропусна.
Сега заглеждам ето тези на Ревлон https://shop.lillydrogerie.bg/revlon-colorstay-suede-ink-chervil … charge-009-540133. То не е течно, но някак си засъхва и е супер трайно. Някой ползвал ли го е?

# 32
  • София
Аз много си харесвам Vinil Ink, наистина се усеща лепкав, но явно вече му свикнах. И пия много вода и пуша, но като го сложа сутрин не подновявам до края на работния ден. Coy ми е дневния цвят, ако искам нещо по забeлежим - Unrivaled. Но ако го нося повече от 2 дни подред ми пресушава устните.
Ще пробвам и вариант на Лореал, ако си харесам цвят.
През повечето дни обаче съм с GUERLAIN KissKiss Bee Glow, NARS AFTERGLOW LIP BALM и YSL Loveshine. Не са трайни и подновявам често, но пък ги усещам супер комфортни .

# 33
YSL Loveshine е следващото, което ще си взема. Видях го на една от консултантите в Сефора и много ми хареса как стои. Сега, вероятно има значение, че нейните бяха големи и сочни, пълна противоположност на моите, ама го искам. Grinning

# 34
  • София
YSL Loveshine е следващото, което ще си взема. Видях го на една от консултантите в Сефора и много ми хареса как стои. Сега, вероятно има значение, че нейните бяха големи и сочни, пълна противоположност на моите, ама го искам. Grinning
Имайте предвид, че Loveshine са два типа. По спомен тези с двуцифрените номера са по-дълготрайни от тези с трицифрените. Не съм сигурна обаче, дали не беше обратното. Пробвайте все пак Simple Smile

# 35
О те са масло, 44 е много хубав, но също са много неикономични и се изтриват за секунди.

# 36
С трицифрените са по меките, това е 211! Седи страхотно, но се трие бързо...

# 37
Аз много си харесвам Vinil Ink, наистина се усеща лепкав, но явно вече му свикнах. И пия много вода и пуша, но като го сложа сутрин не подновявам до края на работния ден. Coy ми е дневния цвят, ако искам нещо по забeлежим - Unrivaled. Но ако го нося повече от 2 дни подред ми пресушава устните.

Обожавам Vinyl Ink, за мен е велик продукт и спокойно можеше да се продава в Сефора за двойна сума Relaxed Много е издръжлив наистина и се изтрива благородно. Миналата седмица си го сложих сутринта, хапнах, разходих се, пих кафе, следобеда дремнах, събудих се... не приличах на човек, но още имах цвят на устните!

Сигурно лепне, но осъзнавам, че не си притискам устните, когато съм с него, не знам... Или лепкав продукт ми пречи само когато става на конци и/ли буквално крайчетата на устните залепват Expressionless

В общи линии, избирам го, когато не ми се занимава да подновявам, но искам да имам нюанс, особено пък ако ще има хапване и пийване. 35 Cheeky е моят ежедневен цвят, мисля да взема и Peachy.

# 38
Оу леле, аз това червило не мога да го понасям. Толкова ми лепне, че не мога да говоря. Дъщеря ми също не го носи.

# 39
Червилата и глосовете (напоследък) са ми любим продукт от декоративната козметика. С удоволствие ще се впиша в темата. 
Vinyl Ink е едно от любимите ми дълготрайни червила, на мен не ми лепне. Изобщо, рядко някое червило ми е нетрайно, дори и от по-мазните.
Скоро открих едно червилце на Essence, което е абсолютен дюп на тези нетрайни червила на YSL, но няма голям избор на цветове.
https://www.notino.bg/essence/glossy-glaze-chervilo-ss-silen-bljask/p-16290246/

# 40

Guerlain KissKiss Bee Glow Oil - Honey

Не знам дали има други жени,на които матовите червила не стоят красиво.Аз кично харесвам кремави червила,глосове,балсами и олиа за устни.
Прееи много време бях получила гратис мини червило на Том Форд.Цветът е Казабланка.Уникален цвят-нюд-кафеникав.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 14:53 от Анонимен

# 41
  • София
Оу леле, аз това червило не мога да го понасям. Толкова ми лепне, че не мога да говоря. Дъщеря ми също не го носи.
И за мен няма по-ужасно червило! Може би и Teddy tint-ът го конкурира… Направих грешката сутринта да си сложа от него. Съжалих на 5-тата минута. Все едно се бях намазала с лепило…

# 42
Да и той е ужасен. Веднага го дадох на дъщеря ми, не знам дали го носи, не съм я виждала.

# 43
  • София
Аз имам глосчето на Артдеко, което наподобява максимайзъра на Диор и дори ми харесва повече. Купих ги всички налични в близкия ДМ Joy
Може ли да покажете кое е?

# 44
  • София
Аз имам глосчето на Артдеко, което наподобява максимайзъра на Диор и дори ми харесва повече. Купих ги всички налични в близкия ДМ Joy
Може ли да покажете кое е?
Разбира се Simple Smile Казва се Hot Chili Lip Booster. Моето е номер 4. Прозрачно розово с много фини частички, които не се забелязват много, но правят страхотен блясък. Мирише приятно, дълготрайно е и много наподобява като ефект и усещане максимайзъра на Диор. На мен толкова ми допадна, че купих всички налични в местния ДМ (от там го взех и то на съвсем прилична цена, около 20 лв беше). Като минус отчитам единствено, че апликаторчето е малко, но то и на Диор-а е подобно..
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт