Дева Slim effect

• 58 836
  • 608
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Аз също си купих крема, макар да не съм свършила старото масажно масло. Кремът е много приятен, мирише хубаво, за резултати е рано да се говори (мажа се  от 2 дни  Blush ). Но забелязах нещо странно - след като се намажа, сякаш получавам сърцебиене или нещо подобно. На вас случвало ли ви се е?  newsm78
Аз също си взех, то как иначе след толкова добри резултати при вас Laughing
На мен също ми се получава нещо от него, не точно сърцебиене, по скоро ми става напрегнато.
Мазах се вече 3-4 пъти и забелязах, че на места ми са се появили като повърхностни вени / незнам как да го обесня/. На мен ми изстудява, но докато съм гола. Облека ли дреха започва да ми пари, направо гори.  SadЗа ефекта - на най-проблемните места се вижда, че целулита е намалял, хем съм се мазала съвсем малко.
Няма да го ползвам повече. Жалко, така се бях зарадвала.... Cry

# 451
От кафето не ми се ускорява така пулсът. И както Eliss каза - започва да ми става едно такова неспокойно...Аз предположх, че е заради кофеина, а и ментола - той нали влия върху сърцето. Мисълта ми е, че вероятно кремът не бива да се ползва от хора, които имат проблеми със сърцето, кръвното и т.н. (макар че аз съм напълно здрава в това отношение). Няма обаче да се откажа толкова лесно Simple Smile

# 452
...
На мен ми изстудява, но докато съм гола. Облека ли дреха започва да ми пари, направо гори.
...
И при мен беше така, но само в началото. Сега  усещам само охлаждане.

# 453
  • Бургас
Моммичета, забезлязах че се беля на корема и на "любовните дръжки".  Shocked Това ми се получи за първи път. Мажа се с розовия и със зеления от около месец  А това белене се получи след мазането на розовия крем. И сега се чудя, май ще го спирам.... newsm78  А най-интересното е, че с розовия мажа дупето, краката, корема и паласките. А беленето е само на корема и паласките!  Shocked

# 454
Аз искам да помоля тези, които са се обринали да напишат горе-долу след колко дни употреба се е получило, за да знаем и да сме предпазливи, ако установим някакъв срок.

Аз цъфнах някъде след втората, трета седмица "мързеливо мазане". Т.е когато се сетя, не всеки ден.
Обривът стоеше една седмица, не съм го третирала с нищо и се махна. Но за "Дева" или какъвто и да е било продукт ме е страх да помисля още.

# 455
Аз също си взех, то как иначе след толкова добри резултати при вас Laughing
На мен също ми се получава нещо от него, не точно сърцебиене, по скоро ми става напрегнато.
Мазах се вече 3-4 пъти и забелязах, че на места ми са се появили като повърхностни вени / незнам как да го обесня/. На мен ми изстудява, но докато съм гола. Облека ли дреха започва да ми пари, направо гори.  SadЗа ефекта - на най-проблемните места се вижда, че целулита е намалял, хем съм се мазала съвсем малко.
Няма да го ползвам повече. Жалко, така се бях зарадвала.... Cry

Капилярчета ли имаш предвид?Защото и на мен ми се струва,че ми се увеличават...

# 456
ох лошо, лошо тва с капилярите - и аз имам 1 такова подозрение че се увеличават при мен - а почти нямах доскоро  Tired

# 457
Вече втора опаковка приключвам и не мога да отрека, че имам резултат - но не в сантиметри и обиколки, а кожата ми се е изгладила много и целулита почти не личи.

# 458
И аз почвам от днес,заредих се с три опаковки.На каква температура се държи ?

# 459
  • Бургас
От кафето не ми се ускорява така пулсът. И както Eliss каза - започва да ми става едно такова неспокойно...Аз предположх, че е заради кофеина, а и ментола - той нали влия върху сърцето. Мисълта ми е, че вероятно кремът не бива да се ползва от хора, които имат проблеми със сърцето, кръвното и т.н. (макар че аз съм напълно здрава в това отношение). Няма обаче да се откажа толкова лесно Simple Smile
Възможно е в ментола да е проблема.  ThinkingДнес взех за целулит и направих проба, нямаше никаква реация. Няколко дни ще изчакам и го почвам . И на мен кафето не ми влияе на пулса.

Бонбонче за съжаление няма да мога да стигна до този момент.  Sad

elinna ,  XuMePa
капилярчета, като мрежа дето стоят на крака. Само, че на мен новопоявилите се са само единични.
Кремчето може и да върши работа, но са се престарали. Доста е агресивно към кожата и вместо да се ползва 2 пъти дневно май е по-удачно 2 пъти седмично...Предполагам проблема е в това, че загрява прекалено и аз съм предразположена към разширени вени и затова.  Rolling Eyes

Сега мажа капилярчетата с едно кремче и първо ще се справя с тях , после пак го почвам гадния целулит... hahaha

# 460
Цитат

Сега мажа капилярчетата с едно кремче и първо ще се справя с тях , после пак го почвам гадния целулит... hahaha
Аз пък имам капилярчета от преди,та да попитам с какво ги мажеш? Rolling Eyes

# 461
  • Бургас
С едно кремче което изписаха преди време на дъщеря ми / бяха и излезли сини точици като от просмукано по брадичката/ Хепароид Лечива . Ползвала съм го и преди и имаше ефект, тогава само едно по-голямо капилярче ми остана, но аз съм непостоянна и не се мазах дълго.

Ето и листовката за него
http://www.zentiva.bg/default.aspx/bg/product?ver=bg&ID_001=99&coTpl=20

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 22:48 от eliss

# 462
С едно кремче което изписаха преди време на дъщеря ми / бяха и излезли сини точици като от просмукано по брадичката/ Хепароид Лечива . Ползвала съм го и преди и имаше ефект, тогава само едно по-голямо капилярче ми остана, но аз съм непостоянна и не се мазах дълго.
Мерси много   bouquet

# 463
  • В страната на бурите
При мен пък няма странични ефекти засега, а иначе съм много доволна - казват ми че съм се стегнала и то хора, на които не съм обяснявала за крема.

Обаче фитнеса и хранителния режим също си казват думата вероятно. И аз в един момент имах чувството, че стриите се показаха повече, но това бързо премина.

# 464
Е, може още днес и аз да си го купя тоя крем на Дева
Само хубави отзиви !
Това е чудесно ! Хем евтино,хем ефективно,а и българско на всичкото отгоре !
Браво !

Общи условия

Активация на акаунт