Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 4 061
  • 123
  •   4
Отговори
# 45
Дубрутро!
  Цяла нощ вали, добре , че е леко и напоително.
   Много ми се спи.

# 46
  • София
Утро добро! Пълна съм с енергия, която ще намалее до обед и изчезне в ранния следобед. Joy

Мисте, моето ризото си е моя измислица-премислица. Задушавам в зехтин гъби с малко чесън и черен пипер, мащерка, после приготвям ориза (признавам си без бой, какъвто имам) в тиган - да се оцъкли в малко зехтин, после наливам на порции чаша бяло вино и вода/бульон. Бъркам на слаб огън, доливам, бъркам, доливам. Като стане креместо, добавям гъбите и ръскам пармезан на око. На котлона съм с чаша бяло вино. Joy

И при нас е свежо.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 08:05 от бъръльо-бъръльо

# 47
  • Пловдив
Бе и аз така бях с виното, ма повече в мойта чаша 🤭 А какво съотнпшение ориз/вино/вода...? То там е разковничето Simple Smile
А тЪз енергия ко разбереш от де се взима/дава/купува дори, да свирнеш!

Та, добрутро! И тук бая валя...и не спах хич 😔 Любими божури ни правят компания днес...

# 48
  • София
Мистикова, готвя на око винаги, не ме питай такива сложни въпроси. Нали доливам и бРЪкам в тиганя - опитвам и като е готово, спирам да доливам.

# 49
  • София
Добро утро!

Аууу, божури! 😍

Софиянките имат ли пресни наблюдения дали Стоков базар Илиянци е покрит, че не помня, а вали дъжд. Пантата точно там иска да я водя сега.  Не знам как и защо се е сетила. От години не съм ходила. Май беше покрито, но дали изцяло? 🤔

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има си голям закрит мол и много покрити магазинчета встрани. Има и сергии на открито.

Много хубав хот дог праврха там.

# 51
  • тук и там
Добро утро.При нас вали силно.Онзи ден една хортензия в саксия  ми купи мъх,то два пъти я би градушка и я вяха ветровете,силен дъжд я валя някилко пъти,та я прибрах сутринта,тя иначе няма да оцелее.
Ще приемат днес вуйчо в гастроентерология.Дано открият вече какво му е и да е благоприятна диагнозата.
Вчера сложих един панталон от миналото лято,едва се нахендрих в него,със зор го закопчах..Това означава,че не само нямам прогрес от миналата година,ами и продължава да ми расте шкембето..
Ще отивам на фитнес после,поне за тонус .
Ули да не се е разсърдила нещо,не пише вече.
Прити,как е на новата работа?
Болните да оздравяват и хубав ден на всички!

# 52
Кайс, дано развоят с вуйчо ти е най- благоприятният.

“Довечера ще се видим с Х и У” как го разбирате?
Добре, че попитах къде и към колко.
Оказа се, че ще е в нас. 🤣

# 53
  • Пловдив
Ули...?
И в кралската темя я няма...🤔, но в съседната пише.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 10:51 от mystic woman

# 54
  • София
Добър ден.
Вали и е тъмно между кестените и ясените. Катеричките ги няма. И внучето още го няма. В такова време спи до късно. За днес си е поръчал леща. И кебапчета ще пекна.Ако се раздигне врремето, ще отидем до кварталното читалище на библиотека.
Тетка, как сте с внучка и куче?
Работещите, дано съберете енергия и не дремуцате пред екраните.
Кайс, Дорчи, продължавам да ви пращам добри мисли.

# 55
Ох, Рапи, как хубаво звучи внучето да си поръча леща. Джуфка яде домати, сирене, супа и някаква мръвка. От скоро и зърнена закуска. Това боб,манджа, леща, не поглежда. Не е като да не готвим и да не предлагаме.

# 56
  • София
Говори ми, Марулка. След злоядата кака, другите две са ми мехлем на рана. Момченцето има отношение към храната, знае какво му се яде, обича да помага в кухнята. Прави здравословни избори. Слабичък е, но е удоволствие да го нахрани човек.
Ура! Напече:sunny:

# 57
Хай и привет!
Първо да изпратя положителни мисли към вуйчото на Кайсия и съпруга на Дорчи! Стискам палци всичко да се нареди!
Аз пак съм болна, от два месеца не мога да надигна глава за повече от 4-5 дни. Такова чудо не е било, имунитет ли е, какво е.. и се редува, един път сливици, един път ангина, после гърло, кашлица и запушен нос.. искам вече да се радвам на хубавото време 😑
Сутринта дослушах една от най-красивите книги, до които някога съм се докосвала 🩷 прочита беше феноменален.. Адажио за Мария. Нямам търпение за следващите книги от автора!
Скрит текст:
От няколко месеца реших да дам шанс на къдриците си, никога до сега не съм се грижила за косата ми както й е било необходимо. И сега като виждам резултатите малко ме е яд, че толкова късно се сетих, но каквото такова. Взех си и специални продукти (много скъпи бе…) ии съм в еуфория от постигнатото. Това не знам що ви го казвам де, просто се вълнувам доста и исках да се фална 😆

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 13:23 от Азалия

# 58
  • София
Уау. Ази, страхотна коса.

# 59
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Като испанка си! Kissing Heart я да опитам пак... изпИсана Joy от третия пък стана, но оставям и испанката.

Скъпи са, да. Горинич се опитваше да озапти рошлите една година и от там знам.

Голямата тенджера е пълна с пастет, поръчах сухари, след малко почвам пълнените чушки.
 Пак ще съберем  входа Joy иначе горкото Китайче ще се закръгли съвсем.
Милият яде само от онези спагети, които се залива с топла вода. Хем все гладен, хем последния път показа коремче и се оплака.
Кучето хърка до мен. Оставиха ми го за няколко дена. Застана пред хладилника и гледа с поглед "гладен съм. не ме хранят" Joy но аз съм като леля Поли "твърда като гранит" - ядене довечера.

Общи условия

Активация на акаунт