КГБ = Клуб на Готините Баби - 248 "Юни - официалният старт на лятото! "

• 18 869
  • 833
  •   1
Отговори
# 45
Хайде, отново празници в нашето гнезденце Simple Smile
Честит рожден на близнаците на Макавели! Честит рожден ден и на внуците на Яжка и Цвете арт!
Да са здрави, щастливи и благословени! 🎂🍀🥰
При нас е мрачно, превалява от време на време, но не е силен дъжд. Снощи на децата много им хареса представлението и искат пак. Обещахме, че ще има пак Simple Smile

# 46
  • София
Привет, красавици!
Като гледам, по цялата страна - код жълто за валежи. Ще си го изтърпим. И това ще мине.
НА ВСИЧКИТЕ НИ ВНУЧЕТА - БЛИЗНАЦИТЕ НА МАКАВЕЛИ, ВЕСКО НА ЯЖКА И ВНУЧЕТО НА ЦВЕТЕАРТ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЛЮБОЗНАТЕЛНИ, ДА ИМАТ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! НА ВЕСКО ПОЖЕЛАВАМ - ТРЕПЕТНИ ВЪЛНЕНИЯ В ОНАЗИ, СПЕЦИАЛНАТА ВЪЗРАСТ, НО И УМНАТА - НАЛИ РОДА ЩЕ СТАВАМЕ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес бях като един терминатор - а влезе някой в кабинета, а грабвах клещите и ...Имало зъб, сега няма вече зъб. Казват - няма зъб, няма проблем. Нищо подобно. Днес научих виц за зъболекар перЛичанин. Отива един ей такъв пациент с извадени няколко зъба и пита колко пари ще му струва направата на един мост. 15 000 € отговаря колегата. Чакай бе човек. Аз питам за мост в устата ми, а не за мост над Струма... Да се смееш ли, да плачеш ли??? Како Сийке, ний не сме от тях!
Все още ме държат емоциите от срещата.

При нас от два часа слънце грее. А дано и вас да ви огрее! Утре отново дъжд. Като в тропиците.

# 47
Здравейте.
Честит рожден ден на близнаците на Макавели!
Честити да са и Веско на Яжка и внучето на Цветеарт!
Всички рожденици да са здрави, с късмет, а на учениците - успех в училище!

# 48
Аз чаках Яжка да се похвали лично, за да поздравя внука, ама тя нещо се забави, та и от мен Честит рожден ден на момчето! Да е здрав и честит! Всичко най-хубаво пожелавам! Честито да е и внучето на Цвете арт! 🌺🐞🍰🍀

# 49
  • някъде другаде
И при нас на обяд спря да вали и се показа слънце , та след работа си направих разходката.
Хубава вечер!

# 50
По колко крачки правиш, Тони?
Ние преди час изпратихме зетко с дребосъчковците към къщи. Мислех да сляза до кафенето, но ме домързя.

# 51
  • Вила Великула
Здравейте момичета!
Ранния следобед се прибрах в къщи и продължих да работа, та до сега. Мисля да спирам и да почивам вече.
Да не пропусна първо да честитя празниците на рожденниците. Честит рожден ден на близнаците на Макавели!
Честит рожден ден и на  Веско на Яжка и на внучето на ЦветеАрт! Да са здрави и безгрижни.

Скрит текст:
Много ми е тъпо. Днес още един наш приятел си отиде на 63 години. За една седмица това е третия човек около нас. Потресена съм.

# 52
  • някъде другаде
Тетка , днес са 13000. През почивните дни се старая да са 20000.
Пипи , много тъжно. Много е неприятно , когато си отиват близки хора.

# 53
  • в сърцата на любимите ми хора
Честити празници на внучетата на Яжка, Макавели и Цветеарт. Много здраве, късмет и щастливо детство.
Може ли някой да ми прати и на мен снимки от Варна?
При мен нищо интересно. Вчера ходихме с Алекс и Еми в 9-та пожарна. Имаше ден на отворените врати, а нали искаме да ставаме пожарникар 🙂. Много добре бяха организирали всичко. Децата останаха доволни. После ходихме да се почерпим за празника. Днес пазихме стаята, щото много валя навън. Сега се е кротнало.

# 54
Пипи, съчувствам...

Пуснах си да гледам SOS разтребители от миналия вторник. Тежко започва. Гледали ли сте го?

# 55
Честит празник на всички с повод днес!
Късно се включвам, но от сърце.

Пипи.... Sad
Тъжно е това....

Тетка, аз май гледах нещо от Разтребителите... Ама щом нямам ясен спомен...

Днес добре се намокрих. Цял ден обувките не можаха да изсъхнат...Ама като бързам за работа... За какво... Да бях изчакала да премине пороя... Будала.

# 56

Баболинки мили, от сърце ви благодаря за прекрасните пожелания към внуците ни - дано се сбъднат всички ❤️
Нека всички дечица са здрави и изпълват душите ни с обич и топлина!
Спокойна нощ на всички Nature Moon

# 57
Честит ден на рождениците! Щастливи да са!  Пипи, съболезнования!

# 58
  • Вила Великула
Тази вечер гледах Разтребителите и съм потресена. Тази къща трябваше да я сринат до основи, въобще според мен човека не е добре и трябва да бъде настанен в подходящо медицинско (социално) заведение.

# 59
  • София
Макавели, честит рожден ден на близнаците!
Да са здрави, да успяват в у-ще и често да се срещате.
Честит РД и на внуците на Яжка и Цветеарт с пожелания за здраве!
Макавели, трогната съм, че искаш да ми изпратиш снимки. Чак сега го видях, рядко влизам по СМ, кеся си в Мамата. Но не работя с Вайбър. Имам по принуда 1 служебен и няма как.
Тетка, Мрънчока от днес е на лятна занималня в прехвалено от клиентки на Ани място в Обеля срещу 400 Е месечно. И нейни колежки си записали там децата.  Много му харесали днес заниманията - сглобявали, играли, чели и смятали.
Да, знам - скъпо е. Но след като вече 1 г. съм лишена от наема на Лозенец трябва да работя. Бях предложила в дните, когато не съм на работа да го гледам у тях. Не се прие, Оня не желае да имам достъп до апарт. на баща му. Какво ли ще намеря, ако започна да ровя? А то няма как да ровя - там е опасано със скрити камери....Предложих го за да мога да си напазарувам на връщане.
Ми, ОК - да си плаща за тарикатлъка. Жалко, че бях намислила доста интересни места да посетим двамата с Мрънч. Сега се очертава и Пл. да работи в събота и съвсем ще се озъбят родителите. Но пък ние не ги гледаме добре - не ги извеждаме навън докато им готвим. Длъжни сме да наготвим предния ден. А, че сме работили и, че питаме децата какво искат за ядене не е важно. Ми длъжни сме да ги накараме, да ги натъпчем, да ги изведем. А, че всички колела, тротинетки и подобни са прибрани от мамка им и с какво да се занимават няма обяснение. Напр. миналата седмица - в петък ходих на Задушница за да съм с тях в събота. Пл. посети починалите в събота - как докато готвя спагети да ги изведа? Аз с двамата не мърдам от дома, търчят като изоглавени. В същата събота баща им е лешперил с кибиците на кафе до към 12.30 ч. Защо не е дошъл да ги види след седмично отсъствие е загадка.
Нещо почва много да ми писва от необосновани претенции. Мога да взема мерки, но и на двамата ни е жал за дечицата. Търпим заради тях.

Общи условия

Активация на акаунт