На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 469
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Ох, радвайте се, че са ви такива добрички децата. Моя явно си е силно упорит. Ако го хвана за ръка, целия квартал опищява. Поне вече имаме напредък в посоката на движение.

Сладко не съм се и сетила да давам. Единственото сладко, като вкус нещо, което давам е бисквита и някои млекца. И примерно има 3 седмици, от както не е ял бисквити. Предпочитам да яде плодове, така или иначе ги обича. За нездравословните неща има цял живот напред.

# 16
Смучи ги да и доста време при което аз останах  #Crazy #Crazyама давам от онези малките като бобено зърно.От голямите не смея.И има едни желирани в била ги има от тех по 2.А за фастъците ми хрупка ги видя баткото че яде и  затова и дадох първо 1 половинка позле зе че почна да викаМАМОУУУУУУУУУУУУУУ ДАЙ hahaha

# 17
Привет и Добро утро на ранобудниците!!! Hug

Благодаря за приветствията. Лика, да ти кажа честно мислех, че ще ми е доста тежко далеч от Калоян, ама всащност нямам проблеми. На работа съм от 8.30 (излизам преди да е станал) до 17.00 (тръгвам малко по-рано) и успявам да се прибера най-къно до 17.30, т.е. малко след като е станал следобяд, така че изпускам само сутрешната разходка.

Относно ходенето за ръка - не ще да го държа, защото му ограничавам свободата  Joy дава ръка само като се качва и слиза, като пресичаме улица и в пресечена местност  Laughing

Яде почти всичко - и сладко, и солено, и плодове, и зеленчуци. Не го спирам от нищо, но все пак ограничавам сладкото и "неполезните" храни и наблягам на плодове и зеленчуци. Давала съм желирани бонбони, ама не съм сигурна дали не ги гълта цели  Sick

Лек ден на всички!  bouquet

# 18
Здравейте!

Lika, много мъчно ми стана като написа за работата и това, че имаш малко време с Алекс  Sad Пожелавам ти скоро нещата да влязат в релси и да се радвате повечко един на друг.Сега идва лято, децата (може би) ще си лягат по-късничко и така ще му остава време на Алекс да се гушка с мама  Hug

Орхидейка, направо ме уби с тези фъстъци, бонбони и т.н. "Хрупкала" ги Дидка, а?!  Joy Аз не давам нито бонбони нито ядки нито шоколад  Mr. Green

niunia, как е Мими - нищо не ни казваш за нея  Hug

sea woman, как сте днес? Дано сте по-добре ! Бързо оздравяване ви пожелавам  Praynig

Rosita, и Али е ранобудна - най-късно в 7ч. е на линия  ooooh!

Лисана, честит ви кътник!  Hug И е чудесно, че не си разбрала кога е пробил  Peace

БОДЛИВКА, Клео, как са зъбките - още ли ги тормозят Дари и Алекс? Rolling Eyes

Аз малко да ви се оплача - Алекса пак е с ангина  Sad И при миналия кътник (преди да излезе) беше така, сега пак! За 4 месеца (и 3 кътника) е боледувала 4 пъти Crazy Сега чакаме последния кътник и се надявам вече да се нормализират нещата. Педито каза, че Али е с много отслабена имунна система заради това зъбоникнене и за това така боледува на всеки зъб  ooooh!

Ужас!

Иначе тя не обръща много внимание, че е болна - тича, скача, смее се  Joy Само като кашля й прави впечатление и спира с играта  Joy

Гушки на всички и весел ден! Hug

# 19
Виличка, и Калоян от Нова година откакто тръгнаха кътниците е все със сополки (на четвъртия кътник и с температура). Аз даже вече не ги лекувам - чакам и кучешките и чак тогава. Детето няма проблем -весело е и си играе. Така и така нищо не помага, що да го тъпча и тормозя  newsm78

Аз да се похваля - довечера ми е първата кутурна вечер от година и половина насам - ще ходим на театър  Laughing

# 20
Аз да се похваля - довечера ми е първата кутурна вечер от година и половина насам - ще ходим на театър  Laughing

Оу, честито!!! Пожелавам ти приятно изкарване  Peace

# 21
  • Варна
Здравейте!

Vili4ka, lika, благодаря за подкрепата и пожеланията. Аз също се надявам скоро детенцето ми да се почувства по-добре и никакви температури, сиропи и прочие "екстри"... Станахме сутринта в 8, но сега пак заспа малката душичка. Тази нощ беше по-спокойна, но Т има още. А такива секрети повръща  Cry, все пак е начин за прочистване...  smile3514

Бързо оздравяване на всички болни мъничета!!!

Vili4ka, утре по-културна ще пишеш вече, а?!   thumbsup Приятно изкарване на мероприятието!

niunia, игнорира хляба Мимка-Любимка, а?  hahaha Като писа за сладкото от ягоди: момичета, нали знаете, че поне до 2 годишна възраст на детето ягоди не се дава, силен алерген са, дори и после трябав да сме много внимателни. Та да не се полъжете сега като наизскокнат по пазара пресните.

дава ръка само като се качва и слиза, като пресичаме улица и в пресечена местност   Laughing
newsm62 smile3521 Поздрави на рейнджър Калоян!  Wink

# 22
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте и от нас!

sea woman,  Hug !Бързо да се оправя Саши , и  Hug за сили на мама!Повечето случаи така става -едното болно , после следва и другото, почти не можеш да ги опазишкакто казва една приятелка -"как ще ти побелее косата иначе" ! Joy!

lika, бързо да се оправя Алекс Praynig!Представям си как се чувстваш  Sad!Дано скоро да има начин по често да сте заедно ! Hug

Аз да се похваля - довечера ми е първата културна вечер от година и половина насам - ще ходим на театър  Laughing
Весело прекарване ! Peace

Vili4ka, май и при нас е така -започне ли да ни пробива зъб и се разболява !След разтройството имаме мъдрец!Докторката ми каза , че е непрофесионално да каже , че е от това , но не отрича , че има някаква зависимост!Много гушки на Али и бързо да и минава ! Hug

Rosita, намери ли добър специалист????Много са хубави снимките  Hug- ама то щото децата са хубави  Laughing
Ще чакам да дойдете на гости и ще ви черпим с кашкавал Joy

Telma , ти къде се изгуби ! Hug

Орхидейке , не те ли е страх от желираните бонбони !Зорница беше на три години като се задави с една такава  бонбона, бях я оставила при свекървата тя  видяла потупала е по гърба ама -ни напред ни назад отивала (желето явно залепнало  по гърлото ) така се паникьосала , че само пищяла , хубаво че бил свекъра !
Не давам никакви бонбони !

Лисана , честит ви кътник , дано да ви избият и другите без да разбереш Hug!
Охооооооооо отбора на кашкавалолюбителите се увеличава Joy!

Да ви кажа и нашия нов номер -научи се да си съблича блузата(той съблича , аз обличам по 100 пъти) и сега е любимия номер , ако потника -боди е с копченца на рамото и той се смъква върху клинчето и ходи гол до кръста! Joy

Весел ден !

# 23

Да ви кажа и нашия нов номер -научи се да си съблича блузата(той съблича , аз обличам по 100 пъти) и сега е любимия номер , ако потника -боди е с копченца на рамото и той се смъква върху клинчето и ходи гол до кръста! Joy

Али си сваля гащите  Joy настъпва си нарочно крачолите на панталоните и ги смъква  Joy А за кашкавала - и ние и ние сме в отбора, но на филийки с кашкавал препечени на скаричка - любимата закуска на Алекса  Joy

# 24
За кашкавала - и ние сме в отбора, особено на сандвич  Joy

Браво на събличащите се - все пак лято идва, знаят си децата  hahaha Калоян само си събува домашните обувки и иска да му сложа маратонките.... Ако номера не мине ми носи мойте или якето  Mr. Green

# 25

Относно ходенето за ръка - не ще да го държа, защото му ограничавам свободата  . дава ръка само като се качва и слиза, като пресичаме улица и в пресечена местност 
Точно, като при нас. Добре е да знаее човек, че не е изключение. Grinning

Аз да ви се "похваля".
Боре е с диария и 41 градуса. Сваля с парацетамол и оцет до 40-40.5С . И толкова. Взе обаче да му се бели кожата и зарязах оцета временно. Водихме го 2 пъти през ноща на лекар (веднъж в болница). Абе нищо му нямало на детето.  Crazy До 42 не било проблем за тази възраст. Ако вдигнел 44 било вече проблем.  Shocked
Да сме следели да не се дехидратира, на всеки 4 часа парацетамол. Това и правим. Хем съм доволна, че си сме вкъщи, хем се чудя какво е това чудо тук. На мен поне 39.5 ми е някаква психологическа граница...
Сега поне спи, че не искаше и да дремне. Давам му по малко кисело мляко или банан. Друго и не иска. Вода нали не обича. Ей така изглежда  Sick, като отпие.

# 26
в отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение.
Едно пожелателно заглавие за бъдещата темичка. Rolling Eyes

# 27
  • Варна
Е наистина не са вред чужбинските лекари! Rolling Eyes

# 28
Водихме го 2 пъти през ноща на лекар (веднъж в болница). Абе нищо му нямало на детето.  Crazy До 42 не било проблем за тази възраст. Ако вдигнел 44 било вече проблем.  Shocked

#Crazy

Това сериозно ли са го казали??? Направо не мога да повярвам!

# 29
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
7of9 - ле-ле! Мила, бързо да се оправя Борката! Както го описваш, все едно за Алекс говориш, даже още сме с разтройство, и то вече 12ти ден! А тая пуста Т, дано по бързо да пада, че съвсем ще го изцеди милия. При нас това се случва вече за втори път и колкото и да говорят, че няма връзка, при нас съвпадна и двата пъти с никненето на кътниците! ДАно и при вас да не е нищо сериозно! Целувки!

Petenceto - айде приятна разтуха! Радвам се, че ти е леко и дано все така да е!

Дива Орхидеа
- направо ме уби твоята Дидка-питка! Много хапва душичката, но наистина - не те ли е страх?

Вили
- благодаря ти, мила!  Много теприятно ми стана, като прочетох за Али! Бързо да се оправя миличката!

Вивка - мерси, мила! Това със събличането си е постижение за малкото човече! Браво!

Sea Woman - да се оправя адашчето!

Общи условия

Активация на акаунт