На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 449
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Vili, аз гледах! Много ми хареса как Ники се пробва да нацели Ани Цоцолова с маркера! Laughing Laughing

# 286
sea woman, честит празник! Да сте живи и здрави с мъжа ти, да отгледате прекрасните си деца и да остареете заедно, щастливи и влюбени, както първия ден!   bouquet
Ние с моя мъж зимата ще направим 10 години, макар да нямаме сключен брак. Но за мен семейството е семейство, когато двама души се обичат и решат да имат наследници, макар и да не са женени. Grinning
Аз също гледах Мишленце по БТВ, не само децата й са страхотни, ами и тя е много хубава, пу пу пу! Пожелавам й успех, защото къммного от проблемите им съм съпричастна като пряко засегната. Даже й писах в темата, която е пуснала в близнашкия форум.
Момичета, вчера пак бях на консултация, всичко е супер, но ми казаха, че плацентата ми не е съвсем узряла още, така че май ще си чакам... Еми ще чакам, какво да правя. Поне да завали малко, ппусто да остане това време. Вчера беше такава жега, че като излязох наобед да взема храната на Стефан от кухнята, после едва се добрах до нас... Sad

# 287
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!
Колко е пълно днес тук, много ми хареса!
Много ми хареса как Ники се пробва да нацели Ани Цоцолова с маркера! Laughing Laughing
Joy Joy ех , че го изтървах -весело ще да е било!Виж ти кой бил тук-отдавна не сме ви чели  HugКак сте?

Лисана, измерих главата на Калоян- 48см. е (надявам се да съм те успокоила)!Не мисля , че това може да ти притеснява , една приятелка така бяха я подлудили -детето и имало голяма глава , не било наред (беше на 7 месеца), а като видяха свекъра (малкия беше негово миниатюрно копие) даже и се извиниха!
Калоян пие Нестле джуниър -даже от седмица посреднощ изпива по 600 мл., а беше го намалили преди това на 300мл!Прясно слагам в кремчетата !
sea woman,честит празник!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!
ЗДРАВЕТО, ЛЮБОВТА , РАЗБИРАТЕЛСТВОТО ,ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ
ДА ЦАРУВАТ В ДОМА ВИ!
НАЗДРАВЕ!

# 288
  • Варна
sea woman не,че ти се съмнявам в техниката  за подгряването на водата,но аз да се застраховам Whistling.Ако каниш само на кафе,аз няма да идвам Crossing Arms Mr. Green.

Лиске, ти ела, пък ще видиш каква индивидулна забавно-развлекателна програма ще ти спретна. Няма да искаш да си ходиш!!!!  Hug Hug Hug Пък с VIVKA ако сте тандем, нямате хептен проблем!!! Hug Hug Hug

# 289
Ей, момичета, гледахте ли току що по сутрешния блок на БТВ Мишнелце с мишките  Joy

Мишленце,  Ники е много палав бе  Joy А Ели се държа като малка дама  Joy Много са пораснали малките мишки! Сладурковци!  Hug

Гледах!Кали браво,вече си спец в ТВ изявите. Peace Изглеждаш /както винаги/ страхотно,и доста си отслабнала. Много порастнали и променени са мишките.
Добре че се явихте в телевизията,та да ви видим.. Mr. Green

Ето рубриката,за тези които са пропуснали сутрешния блок:
http://video.google.com/videoplay?docid=5787201139638126614&hl=en

# 290
Ей, момичета, гледахте ли току що по сутрешния блок на БТВ Мишнелце с мишките  Joy

Мишленце,  Ники е много палав бе  Joy А Ели се държа като малка дама  Joy Много са пораснали малките мишки! Сладурковци!  Hug

Гледах!Кали браво,вече си спец в ТВ изявите. Peace Изглеждаш /както винаги/ страхотно,и доста си отслабнала. Много порастнали и променени са мишките.
Добре че се явихте в телевизията,та да ви видим.. Mr. Green

Ето рубриката,за тези които са пропуснали сутрешния блок:
http://video.google.com/videoplay?docid=5787201139638126614&hl=en

Мале коко са станали красивииии пу пу пупуууууу.Мишленци мила как се оправяш незнам.Но и мадамката е много сладка.Палавника също нека дивее детето не може и 2 мата да са кротки hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 291
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  SEA WOMAN ДЪЛГИ ГОДИДНИ И СПОКОЙНИ СТАРИНИ ВИ ЖЕЛАЯ.вСЕ ТАКА ДА СТЕ ЗАЕДНО В ДОБРО ИЛИ ЛОШО.

# 292
  • Варна
Аааааа, Орхидейке, само добро, лошо не ща!!! Wink

# 293
Момичетаа, хайде на новата темичка !

Общи условия

Активация на акаунт