На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 465
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Вчера писах,писах и кръц-спря тока и отиде всичко подяволите. Бройте,че съм ви го казала всичкото, защото не ми се пише пак.
Та накратко-някоя мама има ли нужда от мечетата на Памперс за играта?Имам и подарявам.
Поздрави на всички Hug

# 271
  • там където ме зове сърцето!!!
Лелелееллеееееееее колко пусто тук !Отишла ни темата на края , да я вдигна аз накрая! Joy

Вчера писах,писах и кръц-спря тока и отиде всичко подяволите. Бройте,че съм ви го казала всичкото, защото не ми се пише пак.
Брои се , как да не се брои!Толкова е ясно , че няма повече на къде! Joy Hug

nenepygka, честито ви преместване в новия дом!Много любов, усмивки , щастие и детски смях да има в него! Hug

Голяма кафеджийка се извъди щом ме види с кафе  и почва да пищииииииии че иска и тяя #Cussing out

Joy Joy Joy

# 272
Здравейте и от нас.
ИОт известно влеме насам като гледаме прогнозата за времето по Нова тв и Мъри като види русичката синоптичка се вълнува много, сочи я и вика "-Мама, мама!". И на няколко пъти по тротоарите като види някое русо маце, сичи я и вика с цяло гърло "-Мама, мама!"Викам му, -Ми, аз коя съм? Той "-Мама!", но със смръщени вежди и немноговярващ поглед, ту мене, ту нея, накрая решава, че наистина аз съм мамата.
Абе важното е,че е станало ясно коя е мамата Mr. Green hahaha Joy Голяяяяяяяям смях с тия наши деца,а все по-интересно ще става Crazy
Това с махането на памперса засега и при нас няма да стане май скоро Rolling Eyes
пеперудка,привет отново Hug Много е пораснала Симонка и е голяма красавица.Браво за голямото постижение с памперсите.
Галита,онзи ден държа Вяра в мен и гледам форума и в един твой пост тя вижда снимката на "Дики" Grinning и вика "Лала,Лала" (тя така се казва) - обърка се и реши ,че е тя това.Те малко рпическите и кръглите личица им си приличат като че ли Party Весело изкарване на моренцето Peace
Вивка,хубава рима  bouquet

Лека вечер на всички!

# 273
Здравейте!

Страшно забавно беше да изчета всички случки на дечицата.   Joy Все по-интересни ще стават малчовците   hahaha

За къпането - много обича. Къпем го на големия душ. Той взима каната и само гребе, полива себе си и къпещия.... После е зор да го изкараме от душа  Mr. Green Като някой от нас влезе да се къпе без него той взима една "кака" (кана) и се строява пред банята... Не мож го мръдна #Crazy

И Калоян за някой дами от ТВ или от рекламите е решил, че са мама, ама повечето са кака или баба. Мъжете обаче повечето са тати.

От тази седмица Калоян яде и череши и ягоди (преди хич не ги искаше). И той храни гълъбите и всички други животни - даже вчера на село хранеше кучето с лъжица  Joy. Лошото е че иска да им го сложи в устата и се нервира, че бягат  Mr. Green

Весела седмица и щастливи емоции!

# 274
  • Варна
даже вчера на село хранеше кучето с лъжица  Joy. Лошото е че иска да им го сложи в устата и се нервира, че бягат  Mr. Green

Joy hahaha Ама много непослушно това ваше куче!!!

Ние си изкарахме страхотно на Кранево. Пусти навик, не можах да поспя така както ми се искаше на следващата сутрин (вчера), пък и част от компанията се прибра към 6 от дискотека и наду музиката за събуждане. Но беше много весело. Единият от организаторите извика негови познати (4 броя роми), които толкова виртуозно свириха всичко, на всеки на ухо.  Laughing Емоции не липсваха.

Ще извеждам децата навън, че не се трае в момента у дома.

Който идва към Варна и иска да се видим на кафе, да ми пише на лични. Sunglasses

# 275
  • София
Vivka, с някои са разбираме и без думи. Hug Wink
Майчета, давате ли вече мед? И също като давате ягоди, махате ли семките?
Има ли вече успешно и трайно отстранили  бибероните -залагалка?  Ние ползваме само за заспиване, ама трябва да се отказваме май вече.Давайте съвети как да стане.

# 276
  • Варна
Нито мед, нито ягоди.
Ягодите ще ги дам другата пролет, но ще следя внимателно за реакции. От меда също се въздържам в момента, че Светлин пред игодини ми беше направил едни петна...

# 277
sea woman, Кранево, а?! Купони до 6 сутринта , а ?! САМО ТАКА!!!   superuu Искам и аз, ама сега няма ... Може би Август ще ходим Али да си топне памперса в морето  Joy

Ягоди и мед не съм давала. Май няма и да дам скоро ...

Ох, тук как хубаво припичааа, сутринта (на обяд) се прибрахме от разходка в 12:00ч., защото вече не се дишаше навън. Сега чакам малко да позахладнее и пак тръгваме.Тук е пълно с дечица и е такава веселба - много хубаво си играйка моята луда глава Али Joy

# 278
  • там където ме зове сърцето!!!
Като някой от нас влезе да се къпе без него той взима една "кака" (кана) и се строява пред банята... Не мож го мръдна #Crazy
Joy Joy JoyАбе по късно няма да е в кавички  кака, ама за сега  .......... Joy
То вашето куче не сте го научили да се храни културно с лъжичка затова бяга  , хубаво , че е Калоян да го възпита  Joy

sea woman, то с компания купонджии до късно не се спи  JoyПишата ти на лични !  smile3534

Vivka, с някои са разбираме и без думи. Hug Wink
HugДобре , че има и такива   love001
Ние още си ползваме залъгалката и май скоро няма да я махне , но и аз чакам да му избият и долните  два кучешки зъба и тогава , ще се пробвам да го отучвам!
Мед не съм давала !Ягоди съм предлагала , но  само като ги помирише ги помирише и се потърсва , така , че и тях не съм въвела!

...
 Сега чакам малко да позахладнее и пак тръгваме.Тук е пълно с дечица и е такава веселба - много хубаво си играйка моята луда глава Али Joy
Joy И аз чакам да захладнее и тръгвам , че в  къщи не му е интересно!

Калоян от три дни упорито си  откопчава бодито и после  маха памперса и  ако реша да го сложа такова пищене и тръшкане настава , че му обувам къси гащи и така си ходи  (аз пък след него с парцала)!

# 279
Добър вечер и от нас Hug.

VIVKA Да ти е живо и здраво християнчето!Нека неговия ангел-хранител да бди винаги над него!
nenepugkaМного щастие и любов в новият апартамен и както се казва ,нека всичко да тръгне по мед и масло!

Гледам доста от вас са решили да махат памперса,даже има вече и успели Peace.Аз да си призная,гърнето оше не съм го и вадила Embarassed.Май няма да е зле да пробвам,че като гледам тук по парка деца на по 5-6-7 год. с памперс и направо умирам,не ми се иска да сме от тях Confused.
Да ви питам нещо,колко е обиколката на главата на вашите деца?Сега като бяхме на последната консултация и докторката спретна нещо от сорта,че му била на горната граница.От тогава значи не съм престанала да му се углеждам,че му е голяма главата Crazy.Също доки ме пита на какво мляко сме и ме направи на две стотинки,че давам Нестле  #Crazy #Crazy #Crazy.Било обикновенно подсладено мляко Rolling Eyesи боли тройно по скъпо от обикновенното.Казвам и,че си мисля,че е обогатено с витамини и т.н.Т я не та не,опитах се да съм любезна,но накрая ми писна и и казах,че не тя ми го купува и и затворих устата.Беще някаква ужасно нахална и безобразна докторка #Cussing out.
sea woman не,че ти се съмнявам в техниката  за подгряването на водата,но аз да се застраховам Whistling.Ако каниш само на кафе,аз няма да идвам Crossing Arms Mr. Green.
Хайде лека и спокойна нощ ви желая

# 280
За памперса - на големия го махнах на 2 години - обесних какво се иска от него - за 3 дена се научи и нямаше повече инциденти. На средния го махнах на 2, но след седмица го върнах, опитах отново на 2,5 - след 24 часа вече нямаше напикани гащи  Mr. Green Сега ще пробвам отново след 2рия рожден ден. Това да годя и изпикавам и да се тормозя не е за мен...а и дълбоко се съмнявам, че дете на 1.5 може да се контролира - не става въпрос аз да го дебна, а той да си казва кога иска, да може да стиска, ако няма къде... Просот аз нямам таквиа нерви да вървя след тях. А и знам, че като са по-големи е по-лесно и само за няколко дни става Simple Smile

За главата незнам - ама ние сме много дребнички/нисички/ и определено в яслата е с най-малката глава /другите деца ми се виждат едни главести-главести...ама явно не е в тях проблема  Mr. Green/
А и какво значение има колко е обиколката  Thinking то това не е ли от натура повече.

# 281
  • Варна
ДНЕС С МОЯТ СЪПРУГ ПРАЗНУВАМЕ 8 ГОДИНИ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ!!!

# 282
sea woman, да сте живи и здрави с твоя съпруг, още много години щастлив съвместен живот и за златната сватба да ни почерпиш не само виртуално   bouquet

За памперса, обяснявам му какво се иска от него, понякога го слагам на гърне, мисля даже като стане жега и да го махна, но ако той се противи няма да настоявам.

Залъгалката - много отдавна не я ползва (не че някога и е бил кой знае какъв фен). Сам си я отказа, сега като я намери само показва как се смуче и веднага я плюва.

За главата - не знам колко е обилката, ама познавам деца с наистина големи глави, без това да е нещо притеснително. Всичко е индивидуално според мен.

Ягоди давах наскоро, мед все още изчаквам. Мляко - яде кисело и прясно в кремчета, АМ вече не ще, но аз слагам в попарката, кашата или плодовете от време на време. Давам Фризо 3, но доколкото знам и то не е адаптирано, ама е обогатено с витамини. Лисана, според мен давай това което ти прецениш, че е добро за детето ти. Те понякога докторите са за  #2gunfire

Като някой от нас влезе да се къпе без него той взима една "кака" (кана) и се строява пред банята... Не мож го мръдна #Crazy
Joy Joy JoyАбе по късно няма да е в кавички  кака, ама за сега  .......... Joy

Joy Joy Joy Вярно че ще е така, а и няма да ни чака ние да влезем в банята - по скоро ще ни гони оттам

# 283
sea woman, Честит Празник!  Пожелавам ви много любов, разбирателство и щастие!

# 284
Ей, момичета, гледахте ли току що по сутрешния блок на БТВ Мишнелце с мишките  Joy

Мишленце,  Ники е много палав бе  Joy А Ели се държа като малка дама  Joy Много са пораснали малките мишки! Сладурковци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт