Бавно става,но пък е единствен вариант.Чета ви редовно с удоволствие и ми липсва вашата компания!
За хапването-нямам оплаквания,яде всички полезни "вкусотии",които му предлагам.

Бавно става,но пък е единствен вариант.
!

!

) ! 
Мен лично няма да ме дразни, ако си пишеш на латиница, и без това ще ти е по-лесно!
А подвижния душ е най-страшния звяр!!! Няма как.
Растат малките ни съкровища и все измислят нови и нови лудории 
Например пълни си шепите с нещо - солети или др. и почва да гони гълъбите и да им вика "Ам Ам". Или като стане от сън и вика "Мамоууу, да!" (мамо, вода!)
Като чуе Нели Фуртадо започва да вика "Ситиииии" ( City TV ) и да танцува бясно
И такива разни маймуници по цял ден и цяла нощ.От всичко най-много обича да пее, танцува и да играе с децата
А най-много мрази да яде и да спи 
А подвижния душ е най-страшния звяр!!! Няма как.
Иначе тя много обича да се къпе,но без главата.Още не съм сложила шампоанчето и почва да реве от някоя капчица която и се стича по очичките.Бърша,пазя ама не, тя си реве и се гърчи
Направо в чудо съм се видяла.Освен този имаме и друг проблем.При опит да я вкарам в банята настава някакъв ужас,истеричен рев,впиване в мен и ако не я изкарам ще посинее от плач.Къпя я все още в коритцето на стойка в стаята,както когато си беше бебе.Понякога искам да не мъкна корита и т.н. а само в легена да и измия дупето (досега сме се къпали всяка вечер ,без изключение в коритото),щом види легена почва да пищи докато не го махна
И така незнам докога и как ще се продължава така 
И ние хапваме черешки,пъпеш не съм и давала още,мисля си че не им все още сезона
Кисело мляко яде наъурално и много обича таратор,но посладено или с плод и бисквита вътре не вкусва

Например пълни си шепите с нещо - солети или др. и почва да гони гълъбите и да им вика "Ам Ам". Или като стане от сън и вика "Мамоууу, да!" (мамо, вода!)
Като чуе Нели Фуртадо започва да вика "Ситиииии" ( City TV ) и да танцува бясно
И такива разни маймуници по цял ден и цяла нощ.От всичко най-много обича да пее, танцува и да играе с децата
А най-много мрази да яде и да спи 

Научава тези дни нови думички, но репертоарът и на говорене не е особено богат.

.За Зеленчуците нещо не иска.За сметка на това яде всички плодове,пие вода и сокове.Много почна да изхвърля и изсипва чипсовете,солетите ,зрънчото.Хапне по 2-3 хапки и другото вънка.Голяма кафеджийка се извъди щом ме види с кафе и почва да пищииииииии че иска и тяя
.Не търпи о баче други да я гушкат и пипат.

не се е метнало на мен детето - кротка и позлушна
Да ви пожелая безпроблемна седмица и весели малчугани през следващата седмица!