Велико Търново-тема 49

• 4 235
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Д-р Виктория Цанева-Плевен. Препоръчвам с две ръце. Идва и във Търново всеки месец, във мц "Здраве"

Моля за препоръка за невролог. Пациент със съмнение за Паркинсон.

# 61
  • София/Севлиево
Аз също от години ползвам снимките ви.ком и съм доволна.

# 62
Търся добър учител по математика за подготовка за ДЗИ в 12 клас и кандидатстудентски изпит.

# 63
  • Велико Търново
Категорично Маргарита Белчева.

# 64
Дали може някакви нейни координати. Може и на лични.

Категорично Маргарита Белчева.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:36 от DBan

# 65
    Здравейте,
    Някой знае ли дали има магазин във Велико Търново, където се продават гримове на Dior и има тестери на ФДТ.

# 66
    • Велико Търново
    Дъглас или Авеню, като за втория не съм сигурна дали продава Dior.

# 67
    Благодаря. В магазина на Дъглас във Велико Търново не предлагат марката Диор, ще проверя в Авеню.

# 68
    • Велико Търново
    И в Авеню като се замисля не би трябвало да я предлагат, защото от Диор имат изисквания.Аз понеже не пазарувам от тук и не се замислих в началото.На кое искаш тестер, аз съм колекционер и имам доста козметика на Диор и не само де, та може и да имам понеже получавам доста подаръци при покупките.

# 69
    И в Авеню като се замисля не би трябвало да я предлагат, защото от Диор имат изисквания.Аз понеже не пазарувам от тук и не се замислих в началото.На кое искаш тестер, аз съм колекционер и имам доста козметика на Диор и не само де, та може и да имам понеже получавам доста подаръци при покупките.

Благодаря. Бих искала да пробвам ФДТ Dior Forever hydra nude  (1,5N или 2W) или Forever skin glow (1,5W).

# 70
    Здравейте.
    Как става прехвърлянето от една детска градина в друга?От друга община става въпрос.От града съм, но последните 2 години бях в друго населено място,детето посещаваше детска градина там.
    Поради семейни причини се наложи да се прибера,детето е на5.По принцип на 5 образованието е задължително.Дали да се надявам изобщо?

# 71
    При смяна на адрес може да се смени детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт