EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 278
  • 435
  •   1
Отговори
# 75
Да,имаше аплаузи!Дано да не ни забравят до края!Много добре се представиха,но все пак в къщи сме българи и сме пристрастни.Знам,че бяха си поръчали да им пуснат дъжд,обещали им че ще има,но нямаше!Гледайте програмите на страните ,в които с намирате.Там ще посочат телефоните.Гласува се поледните 10-15минути,СЛЕД ВСИЧКИ ПЕСНИ!Гледайте до край! Peace

# 76
СТук по принцип казват една цифра и ако телефона ти завършва на нея имаш право да гласуваш.
Ъ? newsm78
Означава ли това, че не всички от Дания имат право да гласуват или аз нещо не разбрах? Каква е целта на този род дискриминация? Да не забогатее Телекома сигурно Wink

# 77
Изобщо не означава това.Във всяка страна има кратък номер,на който сласуваш или със смс или чрез телефона.

# 78
Дания-телевизия DR.

# 79

Само 10 минути  #Crazy 6те прегрея телефона  Laughing

# 80
Ох, много ми харесва сръбската балада! Страхотна е!!!!

# 81
Калинке, казваш, че вотът продължава до 10 минути след края. А кога разбираме кои отпадат? Тази вечер ли? Френските линии са вече отворени, аз 10тина пъти гласувах, а в Германия вотът започва едва след края. Къде е логиката или аз пак нещо не разбрах?

# 82
  • Primum non nocere !
Супер е! / малко ми прилича на лесбос , сръбкинята  Shocked/ но е страхотна песен!

# 83
СТук по принцип казват една цифра и ако телефона ти завършва на нея имаш право да гласуваш.
Ъ? newsm78
Означава ли това, че не всички от Дания имат право да гласуват или аз нещо не разбрах? Каква е целта на този род дискриминация? Да не забогатее Телекома сигурно Wink

Ами незнам, така е всяка година. Казват номера на който можеш да се обадиш за да гласуваш .Всъщност всяка песен си има своя номер. И полсе казват, че ако последната цифра на телефона ти е например 4 или 8 можеш да се обадиш за да гласуваш. Може би е с цел да не преглее линията, знам ли...Ще видим как ще е тази година, може да са измислили нещо друго.

# 84
Оооо, чехите са супер! Пуст патриотизъм, за 01 гласувам, обаче и едно 16 ще пусна  Embarassed

# 85
Супер е! / малко ми прилича на лесбос , сръбкинята  Shocked/ но е страхотна песен!

Хе хе, лошо няма дори и да е така  Преди около 8 години помниш ли кой спечели с песента "Дива" от Израел?  Wink Wink Wink Wink

# 86
  • ENGLAND
За Англия на 61166 се праща тект, телефона не можах да го запиша. Но не разбрах кога ще отворят линиите за гласуване, дребната пееше и пляскаше.

# 87
Ами не е лоша македонката, браво! Sunglasses Wink

# 88
На мен Чехите м харесаха.......след нашите Mr. Green

# 89
sea-fr, защо по телевизията казват, че френските линии още не са отворени, а аз като звъня си казват, че вотът е започнал и като гласувам ми се казва " вашият вот беше записан". Какви са тези неща, гласувам ли като хората или не?

Общи условия

Активация на акаунт