Подготовка за малкия човек - тема 32

• 5 501
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, ще купувате ли машина за АМ? Иска ми се да се улесня, но не ми се дават толкова пари за Baby Breeza.
Имате ли отзиви за други машини, гледам, че и Tommee Tippee имат, има и други по-бюджетни ..
Ние сме с такава машина на baby breeza, определено можеше и без нея. Използвам я само за през нощта. През деня си имам нагревателя(диспенсер) за вода пак на baby breeza и с него си действам. Определено е пакупка, която не оценявам като ,,необходима” и вече се замислям да я продавам.

# 76
baby breeza на едни приятели създаде големи главоболия. Оказа се, че не дозира правилно и е слагала повече АМ за количеството вода, обиколиха няколко лекари докато проверят предозирането да не е навредило на бебето.

# 77
Аз съм мерила дали пуска правилно количество и никога не е имало разминаване с това, което съм направила ръчно, винаги заковаваше един и същ грамаж. Може би не им е била правилна настройката.

# 78
Това не е единичен случай, имаше наскоро масово такива проблеми точно с baby brezza

# 79
Аз съм супер доволна от този уред на Babymoov, който поддържа постоянна температура на водата (аз съм го нагласила на 52 градуса за Hipp АМ) и реално млякото се прави изключително бързо. Моето момче имаше период, в който нощем изведнъж започваше да плаче, че е зверски гладен и не ни даваше шанс по 5-10 мин да топлим вода с нагревателя на Филипс, та BabyMoov направо ни промени/ подобри живота 😂
https://www.amazon.de/BabyMoov-baby-bottle-maker-Milky/dp/B08C5S … Caps%2C169&sr=8-3

# 80
  • Варна
в 18гс съм и едвам се сдържам да не купя някоя дрешка, уред, нещо за стаята, постоянно разглеждам в интернет и без това на работа няма работа  и от скуката още повече... Weary

# 81
Здравейте! Има ли някой, който е закупил това легло на Лорели: https://www.hippoland.net/lorelli-classic-transformirashto-se-le … -byalo-kafe?qty=1

На какъв матрак се спряхте, предвид ограничаващият му размер?

# 82
Ние го имаме. Този матрак стана за бебешката му версия:

# 83
Относно машината за мляко - всеки преценява. Ние нямахме възможност за такава, така че си купих дозатор от тему и си нагласях дозичките мляко за през деня, докато пия кафе или бебето спи, термос и подгряваща кана(проста, най-обикновена, водата се поддържа вряла в термоса, та я смесвах с тази от каната да е поносима температура). Толкоз. Нито съм мерила водата да е определени градуси, нито нищо, не е философия приготвянето на мляко. Драмата е в началото, докато се очовечи и спре да истерясва и да крещи на умряло все едно никога не е яло. Мен това най-много ме стресираше, тия хранения от 22 нататък и как врещеше като заклано. То си създаваш рутина и за 1 мин. го правиш, просто отначалото стресът е голям и докато се научиш на организация.

Относно матрака - нашето легло е подобно, но на световно неизвестна фирма и пак със странни размери. Взехме матрака там, откъдето купихме и леглото, имаха голям избор(детски магазин).

Иначе 18г.с. не е толкова рано за покупки, но аз бих пазарувала умно(както и направих). Горе-долу по това време(или май по-рано) набелязах разни неща във физически магазини, записах си цените, онлайн също ги намерих и си ги добавих в кошниците и дебнех. Покрай черните петъци ноември накупувах основно(дебнех от септември още).

# 84
Аз подкрепям мнението на buttercupp, за машина съм чувала добри отзиви за Agu. Ние така и не купихме, с нагревателя на Филипс сме, но той подгрява само за 1 час. Другия вариант освен котлон и термос, са нормална ел.кана за вода. Бях гледала в озон, че има такива стъклени, които после поддържат определена температура. Изглежда доста удобно, защото така няма да се чудиш колко вряла, колко студена да слагаш. Мъжа ми така и не се научи, а аз понякога не успявах също, да уцеля нормална температура. Или пък не знаеш, кога ще се събуди точно, ако разредиш предварително може да е изстинала или още много топла.

Точно около 20г.с. купихме количката, защото беше на промоция. И вече бях купила точно нагревателят и друго неща от този тип. Дрехи и козметика купих последно.

# 85
Старите модели на Филипс май също не изключват след време. Моят е втора ръка от някъде и подгряваше по цяла нощ без да спира.

# 86
Ами, аз имам фобия от включени уреди, докато спим, така че постоянно включена кана не ми беше оферта. С времето се свиква как да смесваш водата, като знаеш, че е вряла в термоса - слагаш съвсем малко на дъното на бутилката и останалото допълваш с охладената от каната. Или бебешка/изворна до желаните мл. В началото, докато хвана цаката, охлаждах по бабешкия метод бутилките в купичка/чаша със студена вода, бързо се охлаждаше.

# 87
Момичета, ще купувате ли машина за АМ? Иска ми се да се улесня, но не ми се дават толкова пари за Baby Breeza.
Имате ли отзиви за други машини, гледам, че и Tommee Tippee имат, има и други по-бюджетни ..

Мога да ти препоръчам тази, не е машина за АМ, води се 7в1, но реално съм ползвала основно 2 функции. Едната е за стерилизация, другата е да поддържа водата топла, колкото градуса ти решиш, изключва след 10 часа само. Има функция и за бързо топлене, рядко съм го ползвала, само при инцидентни случаи, когато сме забравили да сложим вода или се е изключил уреда. Удобна е защото водата си седи топла и само добавяш нужните лъжички мляко и реално млякото е готово за под 2 Мин

# 88
Аз лично не бих инвестирала в такива неща преди да видя дали изобщо ще ми трябва АМ. Ако кърменето потръгне, няма нужда

# 89
Зависи дали има намерение да кърми. Най-добрата ми приятелка категорично каза, че няма дори да пробва и си носеше Достинекс за родилното.

За мен машината ми се стори излишен и заемащ място уред. Не съжалявам, че не взехме, подготвях дозички в дозатор, пак бързо ставаше, а и без това на около 6м вече млякото беше 2 пъти на ден.
Иначе да, дрането на умряло ме побъркваше и мен първите месеци, ама дали ще изчака нагревателя за 30секунди, дали машината - все тая.

Общи условия

Активация на акаунт