Януарчето със глас се смее,кара мама да лудее!!!

• 10 494
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Анджи, май тук никой не го е правил. Лекарката ти какво казва по темата? Ако тя смята, че е ОК, то защо не? Не виждам защо да са несъвместими, а и след като другата ваксина я няма, ти какво можеш да направиш. Само дето ако си слагала 2 Пентаксима и после ДТК и Полио по здравна каса, трябва да си купиш Менингитната, за да ти станат 3 приемите общо.  Peace

# 226
Стилияна, дай пак линка, че този отваря заглавната страница  Grinning

Приятелчето на Ая

# 227
  • София
Стилияна, дай пак линка, че този отваря заглавната страница  Grinning

Приятелчето на Ая
Пак нищо не си направила!!!! този отваря заглавната страница 

# 228
Ним, още не съм говорила с докторката, на 17 ще ходим на консултация и ще питам. То, ако пак трябва да купувам (само менингитна) по-добре да търся Пентаксим.

# 229
  • София
 Момичета, в книгата има тест, по който се определя какъв тип тяло и метаболитна система си и на базата на това има индивидуална диета. Принципа е 5 пъти хранене, но символични количества. Така се засилва метаболизма. За всеки тип тяло има разрешени и забранени храни.

Абе това девойче, вашата любимка, много неграмотно пише. Joy

# 230
# 231
Линкът е повреден, пак заглавната отваря.

# 232

Ама и тримата си имат, но им се явяват на различни места...  На Оги е някъде между биричките и мезетата - от нашите ще е той...

# 233
  • Варна
Ани , Пентаксим има в аптеката на Търговска лига, а също така и на Марешки под Търговска лига (спирка Акациите)- можеш да го поръчаш и до няколко часа ще го имаш. Имало го и някъде из Владиславово, но не съм наясно с района, за да обяснявам. Във врненската темичка, момичетата са изкоментирали въпроса

# 234
  • София/Варна
КайРен, май се уредихте с една от най-хубавите моми smile3521
Тя не беше ли обещана?
setakap, до Русе едва ли ще дойдем с дребния, но като идваш във Варна се обади. Ние с Оги ще летуваме там, докато тати направи в София ремонтите.
ivonska, абе тая работа с приликата все повече намирисва Wink

Колкото до "приятелчето" на Ого, май ще е биричката Wink.

# 235
КайРен, май се уредихте с една от най-хубавите моми smile3521
Тя не беше ли обещана?

Че помня ли...  newsm78 ... Между другото, имахме един доста сериозен кандидат - второкласник, софиянец... ама откакто я обяви за пръдла, си търсим друг!  Crossing Arms

# 236
Че помня ли...  newsm78 ... Между другото, имахме един доста сериозен кандидат - второкласник, софиянец... ама откакто я обяви за пръдла, си търсим друг!  Crossing Arms

Че това си е живо обяснение в любов hahaha hahaha hahaha
В градината имаше един Любчо, който всеки ден си ме шамаросваше ( и аз него) , а после разправяше на майка си , че ще се женим Crazy Crazy

# 237
  • София
Значи днес пак ще киснем у кръчмата  Mr. Green Лошо нема, де.

3 от 3 са! Сопраното на Лила не случайно е сопрано! Препратката е оперна! А Шош си го знаете...

Взе ми думите от устата  Laughing Ма нали не идваме по срещи напоследък и още не сме се прочули много.

# 238
Ани , Пентаксим има в аптеката на Търговска лига, а също така и на Марешки под Търговска лига (спирка Акациите)- можеш да го поръчаш и до няколко часа ще го имаш. Имало го и някъде из Владиславово, но не съм наясно с района, за да обяснявам. Във врненската темичка, момичетата са изкоментирали въпроса

Аз съм запазила втората доза в аптеката в блока, но за третата се чудя дали ще има. Тази ми я пазят в хладилника на аптеката.

# 239
Лелеее, Клеми, това се казва воля! Моята хич я няма.  Tired Предполагам, че ти щом ограничаваш картофите и ориза си на плодове, зеленчуци и някакво месо. И това вече цели 4 месеца!  ooooh! Това не е за мен.  Naughty Ами аз ще умра от глад бе! Още на втория ден ще съм с шоколадова абстиненция!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт