Отговори
Здравейте Дами,
Никне ми мъдрец и ме тормози,
не ме оставя да спя от болки нито мога да ям на едната страна , и е общо взето кошмар,
за съжаление моя лекар е на море и няма да се върне скоро,а от неговите познати не са много ок.
Може ли да препоръчате за град София някой много добър зъболекар който и да ме приеме сравнително скоро не ми трябва час след месец или 2-3 седмици а максимално скоро..... знам,че всички са заети но,все пак, е доста трудно така, да се живее в момента.

Последна редакция: чт, 04 юни 2026, 12:33 от Модератор Никол

# 1
Ако Ви трябва вадене на мъдреца:

Д-р Христо Стоянов, който е лицево челюстен хирург в Александровска болница и стоматолог - хирург. Някъде около Опълченска (спирката на метрото съвсем близо) му беше кабинетът стоматологичен (ако не е на друго място, скоро не съм ходила) - но долу в линка има телефон за контакт. Ако не вдигне, после връща обаждане. 

https://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81 … D1%84%D0%B8%D1%8F

Д-р Калин Калев.
От интернет контакти (потвърдени): Адрес: Зона Б-18, ул.Българска морава 94
Телефон: 0888573247

И двамата са хирурзи, ако се налага да се вади мъдрецът чрез операция (или без).

# 2
Очаквам и други ако знаете , говорих с тях, доста са заети.

# 3
Очаквам и други ако знаете , говорих с тях, доста са заети.

Здравейте,

целият екип е на мног високо ниво:
https://herodental.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 4
Без да съм напълно сигурна дали е същият стоматолог - хирург, препоръчан ми преди 2-3 години от моя стоматолог, това е Д--р Георги Хаджиев (видях, че го има в Супердок). Преди беше в една клиника, в която явно вече не е , но съм ходила за консултация за импланти.

Нямам лични впечатления, но моят стоматолог го препоръчваше. Вижте в Супердок, ако искате.

# 5
Бих посъветвала да отидете в базата на Стоматологичния факултет до ВМА. Там специализират изключително добри зъболекари-хирургия. Имам три извадени ретинирали мъдреци там. Манипулациите се извършват под наблюдение на доценти и е най-сигурното място. Цената е символична.Не е нужно да запазвате час. Отивате там и чакате пред кабинета за преглед.

# 6
А при какъв зъболекар ходите за да разберете дали си за оперативно вадене на мъдрец или ще си изникнат сами защото аз ходих на четирима лицево челюстни хирурзи и всички ми казват че трябва да се извадят оперативно а една зъболекарка ми каза да не ги пипам че ще си излизат сами само да уточня че съм на 46 години моля ви кажете на кой да вярвам

Общи условия

Активация на акаунт